Sony Ericsson T200, Pierde reteaua !
![]() ![]() ![]() |
Sony Ericsson T200, Pierde reteaua !
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca il ai din magazin, du-te cu garantia in mana... o rescriere de soft poate sa nu fie reusita, trebuie sa potriveasca varianta, mi-e teama sa nu il fii lovit si sa se fi dus antena interioara...verifica daca sunt bine stranse suruburile.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RIon @ 7 Mar 2005, 01:22) Daca il ai din magazin, du-te cu garantia in mana... o rescriere de soft poate sa nu fie reusita, trebuie sa potriveasca varianta, mi-e teama sa nu il fii lovit si sa se fi dus antena interioara...verifica daca sunt bine stranse suruburile. eh ce garantie ca saracul are vreo 3 ani si in plus e din italia adus...de lovit, e lovit si raslovit...chestia cu antena interioara e grava? suruburile sunt ok |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Man, tre sa te duci la baieti sa ti-l desfaca si sa vada ce e pe placa acolo..
Sigur ai piese care nu mai fac contact cum trebuie, softu nu are legatura.. ca o fi antena, ca or fi alte smd-uri, nu stiu, da' te costa manopera si nu cred ca se merita sa investesti in telefon daca e asa chinuit cum zici.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Scoti capacul spate. Deasupra bateriei e o bucata de plastic care nu face parte din carcasa. Aia e antena. (nu stiu acum exact cum arata la T200, insa incerc sa gasesc maine unul sa ma uit) Verifica daca se misca si daca faptul ca o misti are vreo influenta asupra nivelului semnalului.
Nu prea pare asta o problema de soft, insa am sa ma documentez si iti zic maine ce si cum. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si dupa 3 ani e cazul sa-l schimbi!
Stiu un singur telefon care dupa 6 ani merge inca brici: Nokia 5110! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La toate ericssonurile de pina acum am avut la un moment dat probleme cipul de receptie, cam dupa 1 ani si ceva de la cumparare. Poate pentru ca le minuiesc de antena?
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
StefanT |
![]()
|
stiu ca nu merita o investie, nici nu ma gandesc. Dar vreau sa il rezolv cat de cat sa il dau cuiva (o teapa
![]() ![]() Multumesc Valentin>dumitran, chiar acum am sa ma uit ce e pe acolo. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Eu am un T610 si pierde semnalul ca asa l-a lasat fabricantul...
![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La toate telefoanele mele problema a debutat cu "mpeg errors" in timpul conversatiei (stiti voi, cind incepi sa-l auzi pe celalalt funny si cu intreruperi) care au inceput subtire, s-au agravat in citeva saptamini si au finalizat cu pierdut reteaua complet, semnal din cind in cind samd.
Steffyx, oricit de nobila ar fi incercarea ta de a tzepui pe altcineva ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
StefanT |
![]()
|
are zile in care functioneaza absolut perfect, zici ca e nou...astept una din zilele alea si dau o fuga in targ
![]() cu alte cuvinte astept sa vina primavara sa il vand ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Hai ca m-am uitat si eu la un T200. Antena nu e accesibila decat dupa ce il desfaci.
Itit recomand sa-ti demontezi telefonul si sa-l cureti cu spirt. La vechimea lui sigur e murdar; asta ar trebui sa amelioreze situatia, insa nu o va rezolva complet. Succes! |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
309 |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 8 Mar 2005, 22:45) pai cum, nu ai garantie la el? eu ma refer ca al meu functioneaza doar cam 12 ore\24... 3 zile pe saptamana, nu ca "mai face figuri din cand in cand"....mai degraba spus, din cand in canc functioneaza ![]() Am garantie la el dar nu m-am dus. Nu am fost singurul cu aceasta problema. |
--------------------
Peugeot
|
|
StefanT |
![]()
|
multumesc valentin.dimitran....l-am desfacut de vreo 2 ori..sa stii ca prea murdar nu este, dar am sa incerc si varianta asta, ca nu mai am (aproape) nimic de pierdut
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 9 Mar 2005, 20:50) multumesc valentin.dimitran....l-am desfacut de vreo 2 ori..sa stii ca prea murdar nu este, dar am sa incerc si varianta asta, ca nu mai am (aproape) nimic de pierdut ![]() tocmai am desfacut si eu azi un T100 care nu avea semnal!am desfacut capacul de la semnal,si acolo sunt 2 picioruse care apasa pe o folie situata in capacul semnalului.la mine era un piciorus blocat si am curatat unpic in capac unde "calca" piciorusele si minune am din nou semnal |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(axel @ 10 Mar 2005, 16:30) tocmai am desfacut si eu azi un T100 care nu avea semnal!am desfacut capacul de la semnal,si acolo sunt 2 picioruse care apasa pe o folie situata in capacul semnalului.la mine era un piciorus blocat si am curatat unpic in capac unde "calca" piciorusele si minune am din nou semnal pai am facut si eu asta, si avut o noapte semnal super...dupaia a revenit la starea initiala. Eu am avut impresia la mine ca erau prea bagte inauntru si le-am mai ridicat, sa apese mai fortat... oricum urmeaza sa dau si cu ceva alcool pe acolo, sfat primit de la valentin.dumitran |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
309 |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 10 Mar 2005, 18:49) pai am facut si eu asta, si avut o noapte semnal super...dupaia a revenit la starea initiala. Eu am avut impresia la mine ca erau prea bagte inauntru si le-am mai ridicat, sa apese mai fortat... oricum urmeaza sa dau si cu ceva alcool pe acolo, sfat primit de la valentin.dumitran O fii inceput sa dea din picioare... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:52 |