Țânțarii..., Mă disperă...
![]() ![]() ![]() |
Țânțarii..., Mă disperă...
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am inteles ca trebuie sa stropesti dimineata si seara, ca afectul sa fie maxim.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi pe la 9:30..10:00 s-a efectuat operațiunea. Ținând cont că ieri n-a fost foarte cald și lighioanele nu fugiseră la umbră, se pare că le-am surprins (în mod neplăcut
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Catelul a surpavietuit?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Merge decis-ul la tantari, dar pentru efect maxim trebuie aplicata solutia cu un atomizor. Daca se da cu pompa manuala trebuie insistat pe sub frunzele copacilor/vitei de vie si prin iarba in locuriel umbrite. Are remanenta 7-10 zile.
http://www.bayercropscience.ro/produse.php...bcat=9&prod=207 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ia-ti de astia.
![]() Ultrasunete Am luat o porcarioara mica alba, de la Dedeman, 18 lei, dar nu face nimic. Scrie pe ea Unitec, Art 44071, Model Iu-118. Am mai vazut un aparat la 70 lei la Sellgros, de mult il vanez, ma gandesc ca daca e mai scump .....poate. Dar inca nu am avut curaj sa-l cumpar. This post has been edited by logan1.5dci: 26 May 2009, 10:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Adica esti peste de caini?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
Catele bre, tolerez dar nu incurajez fenomenul gay...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pardon.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
DragosP |
![]()
|
Măi, de fapt cățelu' meu e o mândrețe de cățea Labrador de 11 luni. Așa că nu prea merge împerecheată cu a lu' nea Radian.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Auzi asteptam un asemenea topic de ceva vreme...la mine acasa intra niste tantari din astia supradimensionati...cred ca or fi venit de la Cernobal. Asa cam de 3-4 ori mai mari ca un tantar obisnuit.
Daca tantaru obisnuit are 5 mm, apoi astia au vreo 2 - 3 cm fara probleme. Ce sunt astia maica, ca nu mai dorm noaptea de frica ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
[attachmentid=1627526587] Cam asa arata bestiile...
Sunt curios cu ce se hranesc !!! This post has been edited by axabrt: 26 May 2009, 10:37 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Vezi ai grija, am auzit ca modelul ala sug cate 3 litri de sange la o masa, daca vin trei pe tine, ramai dator.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de balta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
aia e tantaroi si nu sug. (logic, nu?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
axabrt |
![]()
|
Va rog nu e gluma...am omorat si azi dimineata unul. Nu stiu ce sa mai fac.
Dupa sapaturi : Adult crane flies feed on nectar or they do not feed at all; once they become adults, most crane fly species live only to mate and die. This post has been edited by axabrt: 26 May 2009, 10:40 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da mah, aia e masculi (doar femelele sug sange). Masculii mananca doar nectar, asta daca mananca
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
radian |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 26 May 2009, 10:38) Va rog nu e gluma...am omorat si azi dimineata unul... Criminalule, suflet hain si fara mila... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cum n-are mila, bre? Pai el cu manuta lui hraneste doua rapandule amarate si fomiste! Ce s-ar alege de bietele fiinte daca axabrt nu i-ar face in ciuda nevestei?
26 May 2009, 12:50: QUOTE(radian @ 26 May 2009, 10:32) Bre, ia imperecheaza-ti cateaua c-un gabor ca sa iti faca niste caini politisti! This post has been edited by Sony: 26 May 2009, 11:50 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Ete-te, ce te doare pe tine capul de curul catelusei mele... Mai, tu vrei sa fii nas...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cati ani are catelusa? sare de 80
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
C@taline, vrei sa te insori?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Bre C@taline baga-ti mintile in cap, sa nu te prind la blonda mea ca te fugaresc cu toporul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Brailene, vecine, sunt mai multe solutii:
1) Pune 2,3 ventilatoare la masa care sa-ti bata in fata si sa vezi cum pleaca lighioile de tantari de langa matale, nu stiu cum ai sa servesti supa braileana, presupun cu grija ![]() ![]() 2) Autan e un fleac, acum 2 ani cand am plecat in Delta la Mila 23 am luat o solutie roll-on, era ceva facut in Israel, dar buna de tot, nu am avut nicio treaba cu dihaniile. 3) Un produs de la un magazin pentru vegetarieni (nu e de mancare, dar e ceva natural), produsul miroase ingrozitor a eucalipt, te da jos nu alta, dar e taticul solutiilor pentru tantari : http://www.veganstore.co.uk/mm5/merchant.m...roduct_Code=395 Daca ai vreun prieten prin SUA, UK, comanda-l cu incredere, eu am primit asa ceva de la un american de la Corpul Pacii din R. Moldova. 4) Un telefon la nenea primar de Braila: spun in gluma ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am bagat aseara pastiluta de raid in aparatu care o incalzeste....tantaru care imi sarea in cap toata noaptea a renuntat la sacaituri
vestea buna...un aparat de 1,5 lei se incingea destul de tare si mirosea f puternic in camera si nu aveam probleme...a tinut 2 ani....pana ieri... acu am unu de 2 lei(valoare in bani) si isi face treaba...sper sa isi faca treaba mult timp ca nu se incinge f tare, deci sper sa nu se mai arda |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 26 May 2009, 21:45) ... 1) Pune 2,3 ventilatoare la masa care sa-ti bata in fata ... ...3) Un produs de la un magazin pentru vegetarieni (nu e de mancare, dar e ceva natural), produsul miroase ingrozitor ... 1. Poate omul daca vrea sa-si petreaca timpul liber in curte ar mai face si el putina miscare, nu sa stea cu botul protapit in ventilatoare, basca faptul ca daca mai aer si vreo masea cariata, n-ai vrea sa stii cate multumiri ai primi a doua zi dupa aplicarea sfatului... ![]() 3. De asta nu m-am facut eu vegetarian, produsele lor, naturale, put ingrozitor si omoara tot ce misca.. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
cel putin aici la Lipova in dunga' Muresului nu e picior de tantar. Nu stiu cum dar nu sunt deloc. Ori i-au intoxicat astia cu ceva ori apar de-acuma
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:19 |