Aparatori de noroi fata, Aparatori de noroi fata
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi fata, Aparatori de noroi fata
solenzaxjg |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
despre ce aparatori vorbesti tu...nu ai asa ceva pe masina???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
merita puse pentru ca altfel noroiul va fi aruncat pe usa/prag.la mine nu a ruginit nimic de cand le am,eventual poti sa dai marginea si partea pragului de care vb cu putina vaselina.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu montate, dar nu se fac exact pentru Solenza
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
imi puteti pune si mie citeva poze cu aceste aparatori de noroi pe fatza si pe spate???eu pe fatza le am pe alea ale masini pe spate nu am si chiar ma intereseaza asa ceva...multumesc
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ajung azi la tata pun eu (a lui are, a mea nu).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
puneti-va dinalea universale
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
ramsen eu vorbesc de aparatori fata nu CELE INTERIOARE pentru noroi pe spate am asa ceva si pe fata am intrebat daca nu rugineste tabla pe unde vin ele.Am incercat si de super nova dar arata super naspa si pe fata si pe spate mai ales ca nu culca perfect pe caroserie.
Attached thumbnail(s) 1892.jpg ( Size: 31.34k ) Number of downloads: 574 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Dar cand le-ai montat ai curatat acolo si ai dat cu vaselina sau altceva autovapant pe marginea aia.S-au le-ai pus asa numa ca o fost curata masina si vremea buna si mi-am pus si eu aparatori
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Nu este masina mea,e a unui amic,dar nu cred ca a pus nimic.Oricum il intreb si te anunt.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Asa arata aparatorile mele de noroi de Dacia 1310 de spate.
http://www.daciaclub.ro/vopsirea-etrierelo...122794-s30.html Postul 50. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Stiu de care is aparatorile de dacia dar eu am aproape ca si cele originale.Pe spate le-am pus deja dar acuma vreau sa le pun si pe fata
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca mai importanta e fata, ca-ti stropeste fix usile in partea inferioara. Eu am unele de scrie pe ele Renault cu alb, cu fontul original, dar ca sa le fac o poza se presupune ca tre' sa le si spal, in momentul asta nu se vede nimic scris pe ele
![]() Off topic: cum e pana la urma, dauneaza noroiul depus pe tabla ori ba? Unii spuneau ca face bine, desi fizica mea de gradinita imi spune ca mai degraba retine umezeala. Voi ce parere aveti? |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(Bullix @ 15 Nov 2009, 19:05) Eu zic ca mai importanta e fata, ca-ti stropeste fix usile in partea inferioara. Eu am unele de scrie pe ele Renault cu alb, cu fontul original, dar ca sa le fac o poza se presupune ca tre' sa le si spal, in momentul asta nu se vede nimic scris pe ele ![]() Off topic: cum e pana la urma, dauneaza noroiul depus pe tabla ori ba? Unii spuneau ca face bine, desi fizica mea de gradinita imi spune ca mai degraba retine umezeala. Voi ce parere aveti? ai mare dreptate...pentru mine noroiul dauneaza,in special acum cind vine iarna si pe sosele se da cu sare...eu am aparatori de noroi cum sint in poza dar n u stiu de ce masina sint ca nu eu le-am pus...si inca ceva nu mi-a aparut rugina...o am de 2 ani si cel din inaintea mea care a cumparat-o si le-a montat nu a avut rugina de mentionat este faptul ca la mine tot arunca ceva noroi pentru ca eu am jantele mai late cu 3 cm...cele doua poze sint aceiasi masina numai ca la prima poza ieri am montat un eleron 15 Nov 2009, 19:17: se observa noroiul pe usi This post has been edited by ramsen: 15 Nov 2009, 19:17 Attached thumbnail(s) SP_A0023.jpg ( Size: 115.56k ) Number of downloads: 679 Imagine0454.jpg ( Size: 302.36k ) Number of downloads: 624 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Pai Bullix deaia am deschis topicul pentru am documenta daca nu apare rugina si nu mai sare noroiul pe usi si praguri.Pe spate le-am pus deja de 2 saptamani is ff multumit de ele iara pe fata o sa vd cand ajung zilele aste pe la piese auto sa le iau
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
am vazut in oras o solenza cu aparatori ca acestea http://www.autoaccesorii.ro/images/products/img_1612_2.jpg si arata bine + ca avea si niste jante frumoase de aliaj pe 14
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Relu_GT eu trebuie sa imi pun cum am si pe spate ca ar fi culmea sa pun acuma pe fata alt model pe spate am cum am pus poza mai sus.Dealea cum ai pus tu poza arata si alea frumos am vast pe o dacie
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:52 |