Boxe spate solenza, dimensiune, producator, informatii...
![]() ![]() ![]() |
Boxe spate solenza, dimensiune, producator, informatii...
Mistery90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2002
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au.../GTx_462_Mk_II/
Astea merg sigur. Am eu pe masina. Dimensiunea este de 4"x6". This post has been edited by Iulikk: 18 May 2009, 18:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Mistery90 |
![]()
|
ok:D ms tare mult...succes in continuare
|
--------------------
Dacia
Solenza
2002
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
am o intrebare despre boxe ...nam citit cei drept despre asta da nah:))....dak as schimba boxele pe spate si leas pune de vreo 50 w ar fi bun dak leas lega la aceleas fire care au fost la cele stock sau ar trebui sa trag niste fire putin mai groase?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
stai linistit lasa firele care sunt
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
aha ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
jacckk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
zi-ne si cum se aud boxele de le ai???
![]() |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
2001
- TR 89 DNY
|
|
gabyu |
![]()
|
mai io pe spate inca nu leam schimabt daca ma intrebai pe mine...leam schimbat doar pe fata si miamluat cea mai mare teapa ca ...am zis ca aia de la magazin stiu carei treaba si miau zis ca merg de 10 cm ...si puteam sa pun de 13 in fine ....luativa blaupunkt cas bune..acu am un amic care sia luat masina cu mp3 lg si boxele de 45 si parca avea woofer pe masina se auzeau super misto.....io am pionner pe fata de 20 w si nu prea is multumit de ele cred ca scoteam mai mlt bass alea stock:))....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Mistery90 |
![]()
|
Ms tare mult de sfat Iulikk am montat azi boxele si sunt foarte multumit de calitatea sunetului
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2002
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Si pt fata?? care ar fi recomandate??
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/GTx_402/
Eu am d-astea pe fata. La montaj o sa trebuiasca sa decupezi un pic fata de usa, cu un cutter rezolvi numai decat. Nu am folosit masca data de ei, am montat-o tot pe cea originala. Le-am facut pereche cu cele de pe spate (adica acelasi model). Am cd playeru stock. Sunt foarte multumit de cum se aud. Sincer, nu vreau sa fac discoteca in masina, si nici sa dau gauri in polita sau usi. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
JBL the best.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai faceti astfel de afirmatii ! Daca cineva e multumit , le recomanda , in rest ... orice petarda poate "suna" bine intr-o ureche .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Despre astea ce parere aveti?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au..._Fit/SXE-4625S/ Edit: Vrea un coleg sa le puna tot pe o Solenza cu cd player stock. This post has been edited by Iulikk: 25 May 2009, 14:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
eu am magnat si pe fata si pe spate+ hu pioneer (acest model pt spate http://www.alarmservice.ro/product_info.ph...21e98db99f4b4dd ) si sunt multumit de ele,pacat ca nu prea avantajeaza fetele de usi:((
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
gabyu |
![]()
|
daca mias pune asa cv http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au.../GTx_693_Mk_II/ la un cd player stock...sar auzi bine(tare stiu ca nare cum cai 4X 20 cass da nah) ca ma gandesc pana cemi iau mp3 player .....si sa numi schimb boxele atunci....ce ziceti?
![]() This post has been edited by gabyu: 25 May 2009, 22:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cel mai probabil s-ar auzi "bine". Acuma, depinde ce inseamna "a se auzi bine" pentru tine.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabyu |
![]()
|
am rectificat acum:D....app daca e cineva interesat de pioneer-urile alea de pe fata pm:P
This post has been edited by gabyu: 25 May 2009, 22:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
gabyu |
![]()
|
mai am o intrebare legata de boxe...daca le montez pe polita nu o sa-i afecteze cumva forma la un moment dat?....ma refer sa nu se curbeze sau cv de genu...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
eu am de 2 ani aproape 3 , sony Xplode alea ovale , si nu s-a curbat deloc tavita ! ! ! , in schimb a avut tata grija sa rupa tamponu de cacuciuc din partea dreapta SI GARANTEZ CA NUMAI MERGE BAGAT LA LOC
![]() This post has been edited by shake: 27 May 2009, 10:56 |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
gabyu |
![]()
|
shake iti garantez io ca merge:))....ca si mie mia trantit tata odata hayonu de miau sarit ambele tampoane de cauciuc si sa vezi acolo chinuaiala cu pantent si treburi(tras de varf chinuiala la nimerit gaura:)) ) da a mers....
![]() This post has been edited by gabyu: 27 May 2009, 21:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
gabyu |
![]()
|
mai am o intrebare....pot monta boxe pe trei cai in locul boxelor care le am deja?.....treci cai inseamna 3 fire cumva?....ca io am numa 2 la cele stock...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
da poti monta. daca un difuzor are 3 cai inseamna ca are cate o cale pr fiecare: joase medii si inalte.
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
gabyu |
![]()
|
aha mersi mult
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
gabyu |
![]()
|
am citit pe undeva ca daca ai schimba minusul cu plusul la boxe ai scoate din bass... conteaza asta?....daca da care e plusu si care e minusu si pe fata si pe spate....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mie cine mi-a montat boxele mi-a zis ca nu conteaza care e + si care e -. Eu am schimbat boxele fata+spate cu unele de aceleasi dimensiuni, 10 cm fata si 4x5 pe spate si se cunoaste diferenta, nu mult, dar numai paraie cand trec de vol 16-18.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabyu |
![]()
|
fac un apel la cei ce siua montat pe polita boxele ....rog niste indicatii de montaj.... (cu ce ati taiat ,cum, etc) ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Masori cu o rigla,sau ruleta ,si tai cu lama....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
gabyu |
![]()
|
mersi a folosit autofiletanta...pendular...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:45 |