Telescop astronomic, cine stie de unde?
![]() ![]() ![]() |
Telescop astronomic, cine stie de unde?
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
bai tu ai vreo vecina si vrei sa o urmaresti de aproape ! pervers mic
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am scris ASTRONOMIC nu TERESTRU,doar daca ma uit la porii ei in detaliu
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
daniM |
![]()
|
Daaa!mersi mult.Cine se pricepe la asa ceva,imi poate spune daca telescopul din linkul de mai sus e bun.As vrea sa observ diferite corpuri ceresti,deci sa fie cat de cat puternic.Am vazut la un magazin on-line un exemplar la 250 ron cu care spuneau ca se vede Jupiter destul de detaliat,dar nu mai au pe stoc
This post has been edited by daniM: 8 May 2008, 16:56 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Doar 860.000 lei vechi ?!
DaniM ... daca-ti cumperi tu si e bun sa-mi spui si mie te rog mult ... ca tare mi-as lua si eu unul ( mereu am fost pasionat de stele ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Site: http://www.telescop-expert.ro/
Daca as fi in locul tau, si sunt ![]() Un binoclu Sakura e 90-100 de ron si ofera avantajul ca poti privi un obiect cu ambii ochi, ceea ce nu poti cu luneta sau telescopul. Eu am facut la curs la la Observatorul Astronomic Urseanu (de pe Lascar Catargiu). Acolo te pot ajuta sa iti construiasca un telescop excelent baietii de la Astroclub. http://www.astro-urseanu.ro/ - site-ul Observatorului Astroclubul se intalneste saptamanal marti seara. Pentru sfaturi pertinente ti recomand ![]() Pentru detalii despre telescoape/lunete/binocluri: http://www.astronomy.ro/forum/viewforum.php?f=32 Daca vrei mai mult iti sugerez sa vorbesti cu cineva care mai are un telescop/luneta ca sa nu iti iei ceva nu-tocmai-bun... Bafta! |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca ala la 86 de ron e o gluma proasta! dar daca vrei ...ia-ti si spune-ne si noua cum e si cum onoreaza baietii de pe site comenzile ca am vazut si eu lucruri interesante.
de ce zic ca e o gluma proasta? pentru ca un binoclu bun olympus il gasesti de la 2,5 mi in sus si nu mareste cum zic ei ca mareste telescopul ala. eu am un binoclu de armata ( bine am 2 ..dar al doile nu e performant) si e super tare pentru cer asa sa te uiti la stele sau la vecinele goale ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
daniM |
![]()
|
Pe langa mine nu stau decat babe operate,asa ca ma uit numai daca vreau sa vomit si nu pot,sau daca as fi necrofil
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai recunoaste ca vrei sa vomiti si esti si un pic necrofil
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
Bine,recunosc
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
Nu mai rade pe aici ,ca iar iei warn
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
pastrama...pastrama...ce stai tu geana ..pardon pastrama sa ne vezi cand gresim
![]() te iert ca esti stelist de-al meu ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sudsemnatu: 8 May 2008, 20:31 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre daniM, iti luasi telescop?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daniM |
![]()
|
Nu,bre,mi-a trecut...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ma batea si pe mine gandu' la un telescop, da' ma indoiesc ca as putea gasi ceva OK pana in 1000 roni.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Sunt pe la 600-800 lei , par bune, pe aici.
This post has been edited by logan1.5dci: 23 May 2009, 16:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sony, ai dat de vreo vecina in blocul de vis-a-vis?
![]() ce e sub 1000e e "pantaloni scurti".. nu merita... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
N-ai "telescop" sa te duci sa-i bati la usa si sa-i propui direct in direct?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, intre blocu' meu si ala de vis-a-vis sunt niste nuci stufosi. Din cauza nucilor am avut si probleme cu netul la inceput cand il luam prin wireless tot din blocul ala.
![]() logan1.5dci, par interesante alea. This post has been edited by Sony: 23 May 2009, 19:09 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:39 |