Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
![]() ![]() |
Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
AdrianSavu |
![]()
|
||
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|||
blackie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
dacie 1310
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
blackie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
azi le-am montat
deocamdata nu pot spune cat de eficiente sunt Attached thumbnail(s) Imag025.jpg ( Size: 214.1k ) Number of downloads: 537 Imag026.jpg ( Size: 202.55k ) Number of downloads: 612 Imag027.jpg ( Size: 195.57k ) Number of downloads: 592 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Buna amplasarea la picioare lateral... chiar nu ma gandisem acolo. Eu am pus 2 sub scaune astfel incat sa lumineze la picioarele pasagerilor spate. Poate mai am timp si trec pe la magazin sa mai cumpar 2-4 module de 3 leduri sa pun 2 ca tine. Chiar ca devine super luminata. Asta este un mare avantaj, dat fiind faptul ca sn vine din fabrica cu 2 lumanari (chiar una ) pe post de iluminat interior.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
blackie |
![]()
|
caut o modalitate sa montez aceste leduri in locul "lumanarilor"
sunt deschis la idei Attached thumbnail(s) Imag029.jpg ( Size: 264.19k ) Number of downloads: 571 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
mie mi-se pare ca te chinui cam mult. incearca asta
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De sters.
This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Jul 2009, 00:17 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Parere personala : kitch, prea mult kitch
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
parere personala si sincera: arata ca dracu'...ai negru pe la bara din fata, masina e albastru inchis, jante negre, etrieri si tamburi portocalii, volan si schimbator schimbate cu altele care dupa ce ca arata mai naspa ca alea originale, mai sunt si in toate culorile, presurile argintii...parca e papagal din ala multicolor. incinta aia pt boxele din spate nu e finisata de loc, ledurile alea de interior arata parca ar fi fost batute-n cuie...nu sunt deloc puse atent si cu finete. si decat sa-ti fi pus leduri mai degraba puneai maneta de la geamul din spate si ornamentele alea din plastic de la stalpul din spate prinse cu altceva decat suruburi de metal:(
eu zic ca daca nu poti face ceva sa arate mai bine ca inainte, mai degraba las-o asa...arata de 1000 de ori mai bine imi cer scuze ca m-am exprimat asa violent da' am vazut multi care au zis ca pfuai ce super arata...si chiar ma uitam tampit la poze si nu stiam daca vorbesc de aceasi masina This post has been edited by calinu': 27 Jul 2009, 22:59 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Asa am zis si eu calinu, ma bucur ca nu sunt singuru care gandeste asa
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
aceste "caricaturi" de masini,in stil papagalicesc sunt caracteristice Buzaului,am vazut acolo o gramada de masini "tunate"in stil grotesc.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
In primul rand asta nu se numeste "tuning". La noi si daca-ti pui huse pe scaune si bradut parfumat la oglinda se numeste ca-ti "tunezi" masina
![]() Grotesc este putin spus ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Tunez masini! Eu mi-am montat singur huse pe scaune si bradut la oglinda.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
asa o sa renunte multi la forumul acesta...ca daca au si ei ceva de spus sar cativa si il ingroapa.....ce aveti cu omu daca lui asa ii place? puteti sa ii dati sfaturi nu sa incepeti sa faceti misto de el..
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Se spune despre gusturi ca nu se discuta. Unii insa sar gardul si atunci nu se mai aplica.
Putini cei care au o evacuare cap coada mai eficienta decat stock, roti mai bune, frane mai bune, imbunatatiri care fac masina putin mai buna la modul obiectiv. Stii colectia de poze a celor de la TopGear UK cu masini "tunate" ? Din pacate asta merita un loc acolo. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(cristi87 @ 2 Aug 2009, 08:36) aceste "caricaturi" de masini,in stil papagalicesc sunt caracteristice Buzaului,am vazut acolo o gramada de masini "tunate"in stil grotesc. Fara a lua partea concitadinului meu,tin sa te anunt ca in Buzau sunt destule DSN-uri bine intretinute si pastrate in forma cat mai originala.Faptul ca proprietarii nu sunt,in cea mai mare parte, membri ai forumului este altceva. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eu il asigur pe colegul nostru ca si-n zona de vest sunt masini tunate in cel mai grotesc stil cu putinta
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:00 |