DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce fel de sofer esti?

Garett
post 22 May 2009, 19:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

http://www.drive-test.ro/chestionar-auto.html
Sper ca nu s-a mai postat, daca da, sorry!
Mie mi-au iesit 65pct. 04.gif
Culmea ca ma recunosc in ce mi-a zis acolo!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
brigada_diverse
post 22 May 2009, 20:06
Post #2

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

a mai fost de 2 ori

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
Garett
post 22 May 2009, 21:03
Post #3

Membru autentic

From: Galati

Ok, in cazul asta, rog inchideti.
Multumesc!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Tince1290
post 22 May 2009, 21:24
Post #4

Membru cititor

"Total: 66 puncte
61-70 de puncte
PILOT LA VOLAN

Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan(MULTUMESC MULTUMESC....STIAM icon_mrgreen.gif ). Nu iti asumi in general riscuri pe care nu le poti duce (tu sau masina), si desi esti preponderent precaut stii totusi cand trebuie sa apesi pe pedala de acceleratie (100% ADEVARAT biggrin.gif).

Iei deciziile rapid si bine gandit, chiar daca unele erori de judecata s-au lasat cu mici botiri ale masinii (FALS). Stii sa te strecori prin traficul urban aglomerat, fara insa a jena pe ceilalti pasageri in trafic (SI ASTA E CAM ADEVARATA tongue.gif).

Ai respect fata de ceilalti, tot atat cat vrei ca si ei sa te respecte pe tine. Totusi, uneori iti dai drumul la adevarate torente de injuraturi si te exaspereaza nesimtitii si habarnistii din trafic. (eeee...nici chiar asa....am doar obiceiul de a spune "ce oaaaameni".....sau "ba da prost mai esti!!!"...sau cate un TIIIIT lung tongue.gif)

Tu vei ajunge de multe ori mai rapid la destinatie, desi ai un ochi atintit si asupra consumului. (asta cu consumul e fooooarte adevarata....nu e vorba de bani dar mereu incerc sa scot consum cat mai mic...doar pentru a-mi demonstra mie ca pot smile.gif ...asta e motivul pentru care inafara localitatilor de multe ori merg legal tongue.gif...la 90-110 km/h e foarte economic happy.gif ) Iar la drum lung esti cel mai bun soferi din cati exista, pentru ca stii cum sa faci din calatorie o experienta placuta si relaxanta, fara insa ca pasagerii sa adoarma de plictiseala (adv). Nu mergi excesiv de tare, nu ajungi intotdeauna primul la destinatie, insa iti place sa o calci in zonele unde stii ca nu iti asumi riscuri inutile facand asta. (de asemenea FOARTE ADEVARAT excl.gif )

Atunci cand faci prostii in trafic iti dai seama imediat, si chiar daca ai o strangere de inima cand incalci legea stii ca uneori trebuie sa 'mergi cu traficul' si sa faci ca ceilalti. Totusi, ai vrea ca si ceilalti sa respecte legea intr-o masura mai mare, cel putin tot atat cat o respecti tu. (paragraf partial adevarat)

Au fost situatii in care ai mers 'ca nebunul' ( blush.gif ) dar acestea nu te definesc catusi de putin (FALS 04.gif). Pentru tine sofatul este o placere (adv), dar nu uiti latura utilitara a acestei ocupatii. Ai fi un excelent sofer de drive-teste (mi s-a mai spus icon_mrgreen.gif inca de pre vremea in care faceam karting smile.gif ). Nu vrei un job? (daca oferta ar fi pe bune chiar m-as baga icon_mrgreen.gif )"

dupa cum am pus comentariile se poate vedea ca si in cazul meu e partial adevarat...mai bizar e ca am facut acest test acum vreo 4 luni....cand aveam permisul mai putin "rodat"....adica era inca proaspat...si mi-a iesit ca merg ca o babuta....desi punctajul era asemanator (ceva mai mic dar nu cu mult....)....intre timp mi-am mai schimbat stilul de sofat....si acum l-am facut iar....nu stiu cum sunt scrise acele paragrafe...presupun ca in functie de punctaj si de anumite intrebari "cheie"....pentru ca multe din ele sunt de umplutura....am mai vorbit cu o persoana care a scos punctaj la fel dar alte "trasaturi".....in principiu cred ca folosesc anumite trasaturi asemanatoare la toti soferii dar si particularitati des intalnite....sau tipologii (vitezomanul, prudentul, nebunul, cocalarul etc) ....si in functie de raspunsul la anumite intrebari (cele cu depasirea, limitele de viteza...semaforul si altele) iti alege o tipologie si iti da "textul" biggrin.gif...ma rooog....poate e doar coincidenta wink.gif

--------------------
- - -
+
Sony
post 23 May 2009, 08:40
Post #5

Membru autentic

From: Ban Land

Bre, io cred ca testu' e facut in asa fel incat sa-ti spuna ce ai vrea sa auzi. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Andrul
post 23 May 2009, 08:53
Post #6

Membru'

From: Bucuresti

Cred ca ai dreptate, am raspuns la 'sto la intrebari (fac rugaciunea inainte sa plec, ies din parcare cu frana de mana aiurea) iar raspunsul e:
"Si asta pentru ca, desi esti un sofer bun si priceput, desi ai reflexe foarte bune si stii sa schimbi vitezele intr-o fractiune de secunda, ba inca esti in stare sa pilotezi masina la limita fara sa patesti nimic," bla bla

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition - B-XX-XXX
+
Tiberiu-Andrei
post 23 May 2009, 14:43
Post #7

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

70 de puncte.E destul de subiectiv caci conteaza si ce bolid conduci.....aseara am facut din Sibiu pana in Sfantu' nici mai mult,nici mai putin de 2 ore si zece minute cu furia din dotare.(cu tot cu semafoare si 1 oprire).Sunt curios cate scrisori de dragoste o sa-mi bage astia in cutia postala ph34r.gif

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
Tince1290
post 23 May 2009, 15:53
Post #8

Membru cititor

mda...probabil dar oricum o parte din informatii sigur le scoate pe baza intrebarilor....exemplu cea cu consumul...stiu ca nu sunt foarte multi cei care chiar au o astfel "de boala"....deci eu chiar conduc mereu la consum....frana de motor cat se poate de des....incerc sa ma abtin sa nu trec de 100 inafara localitatilor....si asta sigur nu e un lucru pe care sa il spuna doar pentru ca "vreau sa il aud"....pentru ca nu sunt foarte multi cei ce vor sa auda asta tongue.gif...

--------------------
- - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 17:33
Forum Renault