Suport cutie viteze?, rog seriozitate acestui topic (sunt disperat)
![]() ![]() ![]() |
Suport cutie viteze?, rog seriozitate acestui topic (sunt disperat)
cmn |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
pai ce te impiedica sa il schimbi? ca nu-i o caruta de bani
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pmv_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Sal. Ai verificat si bieleta antirasturnare, la mine asta era si prezenta acelasi sintome. Bieleta asta face legatura intre motor si sasiu. Pret de la 70 ron la srl... la 120-150 de origine . Nu recomand de srl am pu eu si m-a tinut o luna.
De schimbat o poti schimba acasa daca ai sant (rampa). Bafta ! |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
cmn |
![]()
|
Ce puteam sa verific la acea bieleta mai mult decat sa vad daca are joc? Nu are, desi nu o exclud nici pe aia dar mie mi se misca cutia...cu tot cu motorul..se vede ca nu se tin asa bine cand dau cu mana de ele si am zis, se aude un zgomot acolo pe la suportu ala..Despre sunetu ala ca de marsalier ce ziceti?
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ala e suportul cutiei de viteze. sunt doua posibilitati. 1: sa se fi slabit suruburile de prindere; 2: sa se fi rupt suportul. daca nu-l schimbi acum ti se va rupe "macaraua" care se prinde de cutie si care intra in suportul ala de sub baterie. suport =100 ron de origine. "macaraua" aia e vreo 450 si nu prea se gaseste.
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
cmn |
![]()
|
La care te referi tu ca e suportul cutiei de viteze? la bieleta antirasturnare de sbu masina? sau tot acolo sub baterie e pozitionat? ca de acolo mi se misca si mi se aud toate zgomotele..
20 May 2009, 18:47: Am fost azi la mavexim, pt ca acolo au piese de origine iar bieleta antirasturnare era la 70 ron si a zis ca e originala. Oare o fi? Oricum nu stiu sigur de la ce provin zgomotele si miscarile astea. Alte idei? This post has been edited by cmn: 20 May 2009, 18:47 |
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
la 70 de ron sigur nu e originala. pun o poza sa vezi despre ce vb.
eu zic de numarul 2 ca s-ar putea rupe daca nu vezi ce are. si eu am avut problema si erau suruburile slabite. am vrut sa cumpar piesele 1 si 2 inainte sa o duc la doctor. piesa 1 am gasit-o pe la 100 de ron. piesa 2 foarte scumpa..doar la comanda. sper sa-ti fie de folos. (la mine erau suruburile 4 si 8 slabite--sunt mai multe) Attached thumbnail(s) suporti_motor_poza.jpg ( Size: 71.33k ) Number of downloads: 1035 suporti_motor_denumiri.jpg ( Size: 82.18k ) Number of downloads: 884 |
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
cmn |
![]()
|
Ok atunci bieleta antirasturnare o sa o iau originala, doar daca ar fi si ea cu probleme, iar la celalalt tre sa verific daca e ceva slabit.. oricum daca misc de motor se vede ca in dreapta cum privesti din fata se misca mai rau...sau daca misc de masina stanga dreapta... se aude un clantanit. O fi ceva de la cutie? Tre sa mai completez cu ulei? Mie masina imi cam tacane..se aude cand merg..o fi zgomot si de la cutie? Am zis si mai sus, daca plec de pe loc si apoi o las tot in viteza 1 dar apas ambreiajul, cand il ridic si masina isi pune frana de motor, se aude un sunet de parca ar freca ceva, ca sunetul acela de marsalier.. Ce poate fi?
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să clarificăm: ai mișcat de motor, ai fost la mecanic, ți-a zis care e problema, dar nu ești convins?
Atunci așteaptă mult și bine un diagnostic mai bun, din vorbe pe forum... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cmn |
![]()
|
Pai mecanicu nu a fost sigur, ca eu am fost la mecanic pt alta problema atunci, si a aruncat o privire asa in fuga si la problema asta si a zis ca e posibil dar nu sigur
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
cred ca acceasi problema o am si eu cand am schimbat bieleta antirasturnare am lovit din gresala cutia si am ramas surprins cand am observat ca s-a miscat cutia si la mine se aude acelasi zgomot cand bag in viteza si ridic piciorul dupa ambreiaj,deci unde ziceati ca e suportul ala sub baterie?????......
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
sunt foarte curios si eu cum o sa rezolvi aceasta problema.si mie imi face asemenea probleme cutia.cand bag in trepta I,las incet ambreiaju si se aude un tacanit.ce ar putea fi?
@mitzone a zis sa verificam nioste suruburi sa nu fie slabite.care sunt acele suruburi?unde sunt situate? 21 May 2009, 20:04: P.S. daca puteti pune si niste poze ar fi excelent.ms This post has been edited by sergiu-iulian: 21 May 2009, 19:04 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
cmn |
![]()
|
Eu stiu si de suportul ala de sub baterie cum arata si stiu si de bieleta antirasturnare sau bieleta rasucita. Din cate am inteles eu, clancu ala cand bagi in viteza si ridici picioru dupa ambreiaj si tot asa, e de la bieleta rasucita iar la problema aia de o am ca mi se msica cutia e de la tamponu de la cutie. E o prostie cu un cauciuc, sper sa fie de la ala sau sa fie slabite suruburile maxim ca daca e rupt altceva e grav..
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Fii atent si verifica bine pe dedesubt!Si la mine facea clanc in zona aia si cand m-am dus la service mi-au gasit cadrul motor fisurat langa caseta de directie si era si slabit la un surub in fata,asa ca verifica bine de tot!Cadrul motor este prins in 4 suruburi,2 fata ,2 spate,verifica bn sa nu fie slabitePoze:
Attached thumbnail(s) Image0023.jpg ( Size: 142.75k ) Number of downloads: 875 Image0024.jpg ( Size: 228.92k ) Number of downloads: 893 Image0025.jpg ( Size: 184.62k ) Number of downloads: 983 |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Tati la cum arata cadrul tau fata, mai bine cumparai altul, sudurile alea nu o sa prea tina
![]() |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Ma,operatiunea asta am facut-o prin februarie,deocamdata tine sudura,verific cam la 3 saptamani.....si cred k o sa mai tina pana imi iau alta masina...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:52 |