Tunning Romanesc, .
![]() ![]() ![]() |
Tunning Romanesc, .
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 24 May 2009, 22:20) este si aia in primul post...a 3-a de la coada... solenze tunate nu sunt?...stiu ca era una "renumita" pe forum....era portocalie....n-am poze cu ea....in rest am vazut ca pozele mai vechi de pe topicurile de la solenza nu se mai incarca....are cineva ceva "frumos"? ![]() Asta? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 24 May 2009, 23:03) interior: nota 10 exterior: nota 2 ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
si o sa tina masina pe asfalt.............
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Oricum la imbunatati DSN topicele importante si chiar utile se cam termina prin 2004-2005, dupa aia numai tuningareala si alte mizerii.
Nimic nou despre zgomote habitaclu, rigidizare caroserie pe spate, poate o modificare la racire, sa nu mai crape radiatoarele si calorifere in draci. Chiar nu am nimic cu nimeni, si fiecare poate face ce vrea el cu taraba personala. Insa nu am mai vazut o IMBUNATATIRE noua de foarte mult timp. Insa ii dam inainte tot felul de xenoane, angel eyes, spoilere si spoilarute si alte bazaconii. Si asta in timp ce oalele de la amortizoare ne ruginesc intr-o veselie. E chiar uimitor cum pot unii sa investeasca atat timp si bani in tot felul de mizerii, dar tehnic, masina e la fel de proasta, sau chiar mai proasta decat atunci cand a iesit de pe poarta fabricii. Dupa DSN, poate avansam nitel la SLZ si intrebam acolo de ce nu se mai produce, ca sa continuam cu fixatiile tembele. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
"Tiuning"-ul asta e treaba mai grea decat cred unii. In Romania nu prea exista "tiuning". In tara noastra minunata cu blocuri multe (dupa care se repara mult
![]() In strainatate, or fi avand si ei artisti cu spray-ul, dar au si tiuning adevarat, facut in cel mai mic detaliu, atat la motor, interior si exterior. Ca fapt divers...sunt niste emisiuni pe Discovery (Rides, Overhaulin, American hot Rod). Daca a vazut cineva...cine face in Romania asa ceva. Cati curata caroseria pana cade si ultima pata de rugina? Si inca o chestie...tiuning-ul e chestie de perceptie individuala: unii vor masini discrete, modificate cu gust, altii vor "pomi de craciun" cu abtipilduri si bara de perdeaua din baie pe capota spate. |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Emisiunile alea sunt bune dacă sunt privite de cineva care gândește. Totuși, acele emisiuni nu prea prezintă și partea legală a lucrurilor, în speță omologările prin care trec acele mașini, după diversele modificări...
Dacă în România s-ar face controale mai drastice în trafic, toți tunerii ar fi colegi de celulă... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Exact, americanii aia nu or avea si ei legi??? Ma mai uitam la Pimp my ride. Pai la noi iti ia ani de zile si nervi si spagi sa poti circula legal cu o masina modificata la aa nivel.
25 May 2009, 14:25: http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage-500-0.html Uitati-va la tiuning!!! Nu am pus cu rautate poza, omu' ala cred ca e multumit de masina sa! Atatia bani a avut, a incercat ceva, e de apreciat...dar tot tiuning de Romania a ramas!. A se observa capcele de la roti unicat in tara, husele de scaun si odorizantul auto. Deasemenea, linia fina de la imbinarea capotei si a barei din fata sunt excelente! ![]() This post has been edited by ovidiun: 25 May 2009, 14:25 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Au! Și se aplică, doar că nu sunt prezentate aceste aspecte în astfel de emisiuni... De ce? Probabil pentru că nu prezintă interes marii majorități a publicului țintă.
În seriile de emisiuni "A car is born / reborn" apar lucruri interesante depre omologarea unui astfel de automobil în circulație. (SVA test - single vehicle approval pentru UK) This post has been edited by MAERSK: 25 May 2009, 14:28 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ovidiun |
![]()
|
Asa este. oricum, super emisiune.
|
--------------------
Dacia
berlina
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 24 May 2009, 14:03) [attachmentid=1627526008] [attachmentid=1627526009] [attachmentid=1627526010] [attachmentid=1627526012] [attachmentid=1627526013] Mai multe poze cu masina #3. Scuzati calitatea, sunt facute de mine. ![]() imag0142y.jpg w640.png imag0139.jpg w640.png This post has been edited by AR-18-MOS: 25 May 2009, 19:16 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ma scuzi dar pozele sunt la categoria asa da sau la categoria asa nu ? Parerea mea ca a scos din masina aia un mare kitch. Sa n-aud cumva fraza aia cu "este un proiect in derulare".
In primul rand, cum poti sa modifici bara fata in asa hal ? Arata ca un cap de hipopotam stricat la burta. Asta treaca mearga, dar sa lasi tu oglinzile alea stock ca doua castroane de inghetata ? Daca tot a dat o caruta de bani s-o revopseasca de ce-a mai pus inapoi bandourile ? Macar manerele de la usi putea sa le vopseasca. Jantele nu mai zic.......cocalar style tiuning. Sa-mi fie cu iertare dar asa ceva imi violeaza retina. Va supun atentiei un alt exemplu de tiuning mioritic de prost gust. A se observa bara fata de o asemanare izbitoare cu pozele de mai sus, si bara spate, in stil plug de arat pentru tractoare agricole. Ii urez succesuri in agricultura respectivului ![]() This post has been edited by TheFastOne: 25 May 2009, 19:16 Attached thumbnail(s) DSCF4006.JPG ( Size: 889.56k ) Number of downloads: 296 DSCF4007.JPG ( Size: 892.87k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a terminat aeru' conditionat, sau ce esti asa agitat? Bara fata nu e modificata, asa e kit-ul. Si in ultimul rand, nu poti sa te caci in gustul omului!
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 May 2009, 19:19 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
TheFastOne |
![]()
|
De ce nu vrei sa fii obiectiv si sa recunosti ca este un kitch ? Flacari pe capota ? Tigrul copiat de pe carpeta din odaia bunicilor ?
Pacat de vopseaua aia foarte scumpa. Daca s-ar fi limitat doar la o vopsire a masinii integrala si un aspect clear look ar fi facut o treaba extraordinara, dar asa cum arata nu-mi inspira decat mult taranism. Si de ce te-ai chinuit s-o mai pozezi. Existau deja pe net poze cu respectiva masina. Attached thumbnail(s) dacia_logan_cameleon_p3.jpg ( Size: 62.01k ) Number of downloads: 154 dacia_logan_cameleon_p4.jpg ( Size: 55.4k ) Number of downloads: 126 dacia_logan_cameleon_p5.jpg ( Size: 61.2k ) Number of downloads: 121 dacia_logan_cameleon_p6.jpg ( Size: 108.91k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Ehhhh sa nu fie cu banat dar asta pare desprinsa din proverbul ala cu vulpea care nu ajunge la struguri.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
de parca ar fi struguri pe undeva !!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Hai ma Lau...aia are nu stiu ce... aia arata ca hipopotamul.... aia ca rinocerul....pana la urma nu se poate sa nu iti placa macar o masina din toate care au fost prezentate mai sus.Uite...trabantul ala este super.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 25 May 2009, 20:05) De ce nu vrei sa fii obiectiv si sa recunosti ca este un kitch ? Flacari pe capota ? Tigrul copiat de pe carpeta din odaia bunicilor ? Pacat de vopseaua aia foarte scumpa. Daca s-ar fi limitat doar la o vopsire a masinii integrala si un aspect clear look ar fi facut o treaba extraordinara, dar asa cum arata nu-mi inspira decat mult taranism. Si de ce te-ai chinuit s-o mai pozezi. Existau deja pe net poze cu respectiva masina. 1. Unde am sustinut eu ca e extraordinara? Sau e greu de inteles ceea ce ai citit? 2. Nu am zis despre desenul de pe capota ca ar fi nemaipomenit. 3. Nu tu priveste pe tine ceea ce fac eu cu aparatul meu foto, si nici nu trebuie sa iti dau tie explicatii pentru ceea ce fac cu el. Si nici nu ti-a cerut cineva parerea despre masina. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Nu, dar in titlul topicului exista mentiunea "doar poze".
This post has been edited by AR-18-MOS: 25 May 2009, 22:29 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
TheFastOne |
![]()
|
In acelasi timp, in titlul topicului pe langa "doar poze" spune si "tuning romanesc de calitate". Indica te rog frumos poza in care ai vazut tu un tuning romanesc de calitate.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 25 May 2009, 20:14) nu poti sa te caci in gustul omului! merge o diaree de toata frumusetea ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte intr-o carte de Sven Hassel cand s-au stricat la stomac toti si nu erau destule bude. Era o exprimare misto cum ca a scos fundul pe geam si a inceput sa improaste niste flori ca o mitraliera in plin avant.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
pentru domnii moderatori:
in calitate de initiator al acestui topic va rog daca puteti sa stergeti descrierea...chiar nu cred ca isi mai are rostul pentru ca topicul a devenit altceva decat era "planuit".....as fi multumit daca ar ramane doar titlul....multumesc.....si retrag cererea de mutare la diverse....este foarte bine aici la cafenea ![]() This post has been edited by Tince1290: 26 May 2009, 12:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Taranizme duse la extrem.http://www.daciaclub.ro/FLUIERE-TOBA-page-1-t149511-s0.html
Sau tuning....de tuning ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
sa fiu sincer am ras si eu copios cand am citit titlul topicului insa am fost surprins cand am vazut cati colegi seriosi, oameni in toata firea, vor asa ceva.....asa ca m-am abtinut de la comentarii....oricum daca ar fi si toba sport....si cip tunning....sa urce motorul la turatii mai mari....poate-poate ar fi ceva de caPul acelui fluier
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Vorba ta, cap sa ai ca minte vine dupaia, doar ca la unii nu vine niciodata
![]() Am avut ocazia ca sa zic asa sa vad un tico in actiune cu un astfel de fluierici...vai.....kitch total ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:57 |