Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stai usor si nu te ambala. Ce vrei tu se cheama CITY BIKE si gasesti niste modele chiar dragtue in Decathlon .. pe la 7-8 mil. Sa lata, ghidon inalt, stai ca la birou pe ea .. dar are schimbatoare fata-spate .. dar cred ca te poti obisnui
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... sau uita-te dupa asa-zisele biciclete olandeze (pe neo-romana: "Holland-Bike").
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Vlad Georgescu: frana "de picior" mi se pare mai incomoda decat cea "de mana" pt. simplul motiv ca trebuie sa ai o anume pozitie a pedalelor pentru a o putea aplica eficient, ceea ce nu as putea spune despre cea "de mana", manetele sunt mai mult decat la indemana... Asa ca nu stiu care frana e mai buna in caz de urgenta.
Iar cu sistemul single-speed (adica fara "viteze" si schimbatoare) mergi mai mult pe langa bicicleta decat pe ea in cazul unui oras cu relief mai "muncit"... Iar daca schimbatoarele sunt bine reglate nu-ti cade lantul. Poti cauta o bicicleta cu viteze in butuc (mie mi-ar place asa ceva), poti schimba si pe loc, nu numai in mers, plus ca tu ai aprecia ca unii butuci de genul asta au frana "la picior" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu raman deocamdata l biciclul meu reconditionat. Am investit aproape 150 lei dar merge brici
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 12 Jul 2009, 14:17) Si eu caut sa-mi iau o bicicleta cu care sa merg la servici, pe care s-o las legata in scara blocului. Baitul meu a avut biciclete pe care le lega, nu la scara, ci pe palierul din dreptul usii apartamentului. Acum e la a treia bicicleta, pe care o parcheaza, neaparat, in balcon. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 19:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
question!!!
Am nevoie de neste poze cu "transmisia" din butucul rotii spate de la biciclu. Are cineva pe la indemana? Sau are cineva posibilitatea sa faca niste poze? Ma intereseaza pt un proiect la munci si nu gasesc nimic pe net ... Imi trebuie poza cu interiorul grupului de pinioane, cu clichetii montati si demontati cu arcul si cu santul si locasurile din axul rotii. Multumiri in avans!!!! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intreaba si tu aici
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Langa casa cumnatului meu s-a "aciuat" un neamt care repara motociclete prin Galati.
Azi am intrat putin in atelierul lui si mi-a cazut cu tronc o bicicleta, vreau sa spun ca e NOUA desi fritzul zice ca e SH, a fost a lui. Marca e Bergamont, culoare negru si mai scrie pe cadru XXL - evil, 7 viteze, 7 pinioane, cauciucuri NOI, angrenaj Shimano. Cere 1000 RON net, fara nicio tocmeala (am incercat eu sa ma tocmesc, dar nu tine figura, mi-a taiat-o scurt: vrei ieftin, mergi la targ, aici e lucru nemtesc, "qualitet"). Am cautat pe net cateva referinte despre Bergamont XXL - evil, dar nu am gasit nimic. Atata ca bicicletele Bergamont sunt fabricate in Hamburg si site-ul www.bergamont.de . Voi cum va dati cu parerea? Are cineva o astfel de bicicleta? Merita cumparata? This post has been edited by dragoselu: 29 Apr 2011, 19:33 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
1000 de lei?? Vinzi masina?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu zic să mai aștepți cu bicla. Bagă cererea de concediu pe 1 an, intră în afacerea grecului și după o să ai alte orizonturi...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Marfa nemteasca de calitate pt fraierii care pun botul. Bicicleta aia costa atat, noua in 1999.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dragoselu, nu mai bine vorbesti cu udrea? fa o rezervare de pe acum.
http://www.cotidianul.ro/143913-Si-Udrea-a...-cu-bicicletele |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Prietenilor, am pus o intrebare, normal ca ma gandesc de 1000 de ori inainte de a da 1000 RON pe bicicleta aia.
30 Apr 2011, 18:01: QUOTE(vis-a-vis @ 29 Apr 2011, 22:59) Pai ia zi, cat sa-i propun neamtului un pret ca sa bat palma cu el? Deci bicla are fata de noua... Prea o arde in SF-uri cu 10 milioane, dupa ce a mers toata Germania pe autobahn cu bicla lui... O fi el smecher, da l'a gasit pe tat'su! ![]() This post has been edited by dragoselu: 30 Apr 2011, 17:01 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
Gata, i-am facut apgreit lu' fii-mea. A trecut pe 24"
Attached thumbnail(s) 2011_04_30_18.03.44.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 525 2011_04_30_16.06.41.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 552 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prea joasă șaua.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
Am mai inaltat-o ulterior, in parc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Apr 2011, 18:18) Un tatic grijuliu, atent! <span class='edit'>30 Apr 2011, 18:31:</span> QUOTE(bmwh548 @ 30 Apr 2011, 18:26) Uite bicicleta! This post has been edited by dragoselu: 30 Apr 2011, 17:32 Attached thumbnail(s) Bergamont.jpg ( Size: 194.18k ) Number of downloads: 520 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 30 Apr 2011, 18:31) "Si tu ce te bagi mah? nedumerire.gif" |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 29 Apr 2011, 20:31) (am incercat eu sa ma tocmesc, dar nu tine figura, mi-a taiat-o scurt: vrei ieftin, mergi la targ, aici e lucru nemtesc, "qualitet") QUOTE(dragoselu @ 30 Apr 2011, 10:55) Auzi ma, tu o mai arzi mult dubios p-aici? Ba nu negociaza, ba pune botu' la vrajeala ta... hotaraste-te o data.QUOTE(dragoselu @ 30 Apr 2011, 18:28) Vezi sa nu uiti sa-i faci tuning "Moldova style", sa-i cardesti o basca pe sea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Primul accesoriu e o remorca pentru usturoi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:58 |