Portiera blocata
![]() ![]() ![]() |
Portiera blocata
xman2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
A mai patit cineva la fel, in momentul in care si el (de pe interior) si mecanicul (de pe exterior) au incercat sa deschida usa in acelasi timp. A sarit tija care face legatura intre actuator si mecanismul de blocare fizica a incuietorii.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
exact,vezi ca-i de belea mecanismul ala,
trebuie sa insurubezi bine ! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nici mie nu mi se mai deschide o usa....o sa ma duc la service...fuckin daciah
|
-------------------- null
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Se rezolva in service cu o rigla bagata intre chederul geamului si tabla pe exterior.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Metoda preluata de mecanici o fi din manualul de reparatii sau...de la ciorditorul din colt?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Eu am citit manulaul si nu srie de vreo tehnica similara. Cred ca au facut schimb de experiente cu ciorditorii. I-or fi dus astia de la Dacia in vreo excursie de studii prin cartierele rau famate.
|
--------------------
Dacia
|
|
xman2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 October 03 ![]() |
O sa revin la topic-ul asta si o sa va aduc la cunostinta faptul ca portiera si-a revenit (prin nu stiu ce minune) la 3-4 zile dupa postare. Daca aveti probleme cu masina ..amenintati cu forumul laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
La mine daca inchid usile din butonul din masina nu se deschide portiera din fata dreapta... Sa fie legat de faptul ca nu mai functioneaza si intreruparorul de la acceasi usa care aprinde plafoniera? Oricum am facut o programare la IPSO vineri si o sa va zic si primele impresii dupa.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Blocarea usii nu are nici o legatura cu deschiderea mecanica a ei. Daca nu-ti functioneaza switch-ul de la usa, atunci daca o deschizi doar pe aia, nu se mai deblocheaza si celelalte si nu iti mai suna alarma daca se deschide usa respectiva.
|
--------------------
Dacia
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa am dacia ma gandeam de ce tot se plang toti....acum sincer ii inteleg si cand va veni vremea sa-mi iau eu personal masina o sa ma gandesc bine dak exclud dacia sau nu din lista...
|
-------------------- null
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:10 |