Sa-mi iau o Dacie?
![]() ![]() ![]() |
Sa-mi iau o Dacie?
cristidb |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|||
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Mda e drumul ala de care ziceam eu. Ultima data am trecut pe acolo acu 1 an jumate. Ca sa ajung la bunicamea trebuia sa merg pe drumul ala si pana la ea erau 75 km dar preferam sa ocolesc inca 75 sa merg prin Vaslui ca sa evit bucata aia de drum. Stiu o sa ziceti ca s nebun.. dar cand mergi cu treapta 2-3 si uneori 1 preferi sa mai dai banii in plus la benzina decat pe bucse, pivoti, etc. Ala e drum de dacie.. matizul va fi "mancat" de drum...
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia cele mai mici jante si cele mai inalte cauciucuri care intra pe Corsa. Redu presiunea in pneuri la limita sigurantei (un 1.5 pe fata si un 1.3 pe spate) si mergi lejer, mai ales pe curbe. Deasemenea poti pune niste arcuri mai inalte si mai moi (Opel Combo?).
Chiar daca strici anvelopele la 1 an (alea pe spate rezista mai mult) si tot iesi mai ieftin. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Vizaviule, multam de sfaturi, da' legal n-am voie sa aleg decat:
175/65 R14 185/55 R15 Iar cu presiunea in pneuri nu stiu daca merita sa ma joc - caseta de directie la Corsa C (cel putin la prima generatie) nu e tocmai fiabila. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vinde-o si ia-ti Logan! E fiabil, piese ieftine, se gasesc pe toate drumurile...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 May 2009, 14:43) QUOTE(Marty @ 25 May 2009, 22:41) Profet nenea draivaru' ![]() Sincer, sunt foarte multumit de masina si nu o vand deocamdata. Oricum as lua putin pe ea. Incerc doar sa-mi dau seama daca ies mai ieftin cu o berlina sau daca sa ma imprietenesc cu importatorii de piese auto. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Stiu si eu drumul respectiv de care ziceai. Praf este putin spus.
Ia o berlina de prin 98-2000. Dar vezi sa mearga cat de cat ok. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vezi ca are tarzan ceva de genu' asta!
ARO_romania.jpg E mai bun decat matizu'! This post has been edited by Sony: 26 May 2009, 11:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
De care sa-mi iau, cu apometre sau fara?
This post has been edited by BlaueCorsa: 26 May 2009, 13:30 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cu apometre ca platesti doar ce consumi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 May 2009, 12:46) Asa rau l-o afectat criza pe Flipu? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Sony |
![]()
|
Nu, bre! El are o intreaga flota de epave cu care pleaca sa killereasca copilasi micuti.
This post has been edited by Sony: 26 May 2009, 13:53 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 25 May 2009, 21:09) Ca sa ajung la bunicamea trebuia sa merg pe drumul ala si pana la ea erau 75 km dar preferam sa ocolesc inca 75 La fel procedez si eu. Decat sa merg prin gropi si hartoape, mai bine ocolesc(oricat). Mai am eu o vorba: cel mai scurt drum pana in Brasov vinerea e prin Timisoara. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armã!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu am mers cu Dacia pe drumuri imposibile, pe la munte, din punctul asta de vedere sunt multumit de dacia mea. Nu cred ca Matizul e o solutie.
Daca omu' isi permite sa tina doua masini si nu ii place sa mearga in miros de subbrat, sa isi ia dacie! Poate are si cunostinte de mecanica, daca nu, o sa si le capete si o sa le exerseze! |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Socant! Azi am avut o zi libera si am facut drumul cu pricina. In capat CUG erau muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. Craterele de pe drum (ma rog, unele) sunt umplute cu pietris. Poate se intampla o minune...
EDIT: inainte de Corsa am avut Oltcit si Berlina. Nu-s mecanic, da' in mare am oarecare idee despre ce e sub capota... This post has been edited by BlaueCorsa: 26 May 2009, 21:35 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
cu pietris? si apoi pun asfalt sau doar pietris? hmmmm o fi citit cineva forumul si o zis sa faca drumul:))
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Stai, nu te bucura prea tare. Reparatii din cate am vazut se fac in capat CUG (langa lac) - decopertau si puneau asfalt. Craterele de pe sosea insa au doar pietris inauntru, in afara orasului nu am vazut echipe de la administratia drumurilor.
This post has been edited by BlaueCorsa: 26 May 2009, 21:42 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:14 |