O noua ipoteza in cazul mortii actorului american, David Carradine
![]() ![]() ![]() |
O noua ipoteza in cazul mortii actorului american, David Carradine
david06083 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Fusion
2007 , 1.4l(80 cp)
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma, io am inteles ca asta si-a legat gatul de outze prin intermediul unei funii si cam asta a fost. Io sunt convins ca a fost totusi un accident. Ca or fi fost si niste transsexuali p'acolo, tot ce-i posibil, dar nu cred ca l-au spanzurat aia ca sa-l omoare.
Chestia asta cu axfisiatul pt atingerea orgasmului e destul de folosita (are si un nume, dar nu mai stiu cum ii zice), si au raposat destul de multe "personalitati" din cauza asta. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
david06083 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 June 09 ![]() |
Mai...nu stiu...cam asta fost..ce ai zis tu , Ov, dar cik nu ar fi inregistrat camerele din hotel pe nimeni intrand sau iesind din camera lui in afara de el!
Acuma....n-am fost acolo si nu am cum sa stiu ce a fost si ce nu ! ![]() |
--------------------
Ford
Fusion
2007 , 1.4l(80 cp)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asfixiofilie.
Altii la 72 ani... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-au Kill pe saracu' Bill?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ov ... mi se pare ciudat ca era IN DULAP !
Inafara de asta , a "circulat" o poza pe net cu el unde se vedea ca avea o sfoara legata de gat si de penis ... apoi am citit pe libertatea ca avea si mainile legate la spate ... pai cum dracu s-a legat la spate ?! Inafara de asta , in acea poza se vedea niste sange pe ceafa lui ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:41 |