Nou membru daciaclub, ... p-asta-l asteptam de-o viata :X
![]() ![]() ![]() |
Nou membru daciaclub, ... p-asta-l asteptam de-o viata :X
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
clona lu ainjtain?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
sa fie asta formatia si piesa lui preferata?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
shush, credeam ca e undercover mutlei
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand sa sustii un dialog cu propriul eu, e foarte greu, mai ales daca tii sa ai si alt stil, mai ales la scris. Pe langa asta e si plictisitor. Eu exclud aceasta ipoteza.
Si chiar n-ar conta a cui clona e, daca e. Pana acum nu l-a contracarat nimeni. Replici slabute... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
o sa inceapa sa se contracareze singur intr-un final, la cat de crizat si superior e
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 27 May 2009, 14:39) In primul rand sa sustii un dialog cu propriul eu, e foarte greu, mai ales daca tii sa ai si alt stil, mai ales la scris. Pe langa asta e si plictisitor. Eu exclud aceasta ipoteza. Si chiar n-ar conta a cui clona e, daca e. Pana acum nu l-a contracarat nimeni. Replici slabute... Daca e schizofrenic e mai simplu ![]() ![]() Dar muttley pare baiat sanatos... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Ce tot veni vorba de Adolf si de politica, nu pot sa nu remarc o asemanare fizica puternica intre domnul de mai jos si celebrul dictator
![]() Attached thumbnail(s) crinu.JPG ( Size: 22.81k ) Number of downloads: 363 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care dunga, bre? Te referi cumva la zgarda?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu cumva Sven asta sa fie un fel de coloana a V-a a lui Crin. Nu ca ar avea Crin coloana...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 27 May 2009, 14:47) dap si pe spatele ei scrie grupa din care face parte ![]() <span class='edit'>27 May 2009, 14:49:</span> QUOTE(corbex @ 27 May 2009, 14:48) io ma gandesc ca e una din fetele blondy ![]() This post has been edited by C@talin: 27 May 2009, 13:49 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
george_scala_2004 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...doamne...ce de nebuni in tara asta...in parlament, la televizor, pe strada si acum, mai nou, pe forumuri...
![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
C@talin |
![]()
|
unde e oglinda sa vad nebunii ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
e o conspiratie!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
am personalitati multiple
![]() betiv,lenes,iar betiv ups se repeta ,manelist,iar manelist,la dracu m-am pierdut ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre ce modest esti, numai calitati
![]() |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
modest ? ma laud mereu,sunt plin de mine,si si Nu Ma Mai SUport
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba, ati mancat de pe jos?!?
NU e clona nimanui! Salacutzu' s-a-nscris pe forum si a pus poze cu farashu' din dotare cerand sfaturi la CLT. A ajuns la Cafenea c-am vrut eu, c-au degenerat extrem de fain lucrurile. E cat se poate de autentic!!! PS: de acord cu vizaviu' totusi, replicile-s cam degeaba... Astept s-apara Marty, iar daca nu ma impresioneaza, eu unu-mi pierd interesu'. This post has been edited by Muttley: 27 May 2009, 14:16 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu unul am citit si topicul in care si-a facut aparitia sven, de fapt e mult spus citit, doar am gasit doua posturi de ale lui in 2 pagini diferite. cele 2 posturi erau de fapt identice, si spuneau ceva de genul ca domne asta e masina mea, mie imi place, voi sunteti niste incuiati la minte si critici foarte exigenti, asa ca imi iau jucariile si plec acasa...
cumva curios de pozele cu masina lui am inceput sa scormonesc topicul dand paginile inapoi sa vad cu cine s-a certat sven, sau de fapt cine i-a criticat masina, si implicit sa vad si eu capodopera lui de dacie. dupa vreo 7-8 pagini in care nu era nici o poza cu masina lui am renuntat... si am mai remarcat ceva, pe legionarul nostru iubit nu-l baga nimeni in seama. poate undeva in analele topicului voi fi gasit vreo 2 posturi la adresa lui, dar nu mai mult de atat. cred ca daca muttley nu-l facea vedeta de cafenea, apropos bine ca nu e cafeneaua situata in dorobanti ![]() This post has been edited by slider2: 27 May 2009, 14:26 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 27 May 2009, 13:43) Ce tot veni vorba de Adolf si de politica, nu pot sa nu remarc o asemanare fizica puternica intre domnul de mai jos si celebrul dictator ![]() base_hitler800.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
Nu stim, spune-ne tu
![]() ![]() |
--------------------
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mi-am facut si eu timp si am citit topicul cap-coada.....si....pot spune k unii de pe aici nu prea sunt intregi la minte
![]() eu sunt de parere ca cel mai de calitate raspuns si cel mai adevarat de altfel din tot acest topic este urmatorul.... QUOTE(Andy_ACS @ 27 May 2009, 11:44) Degeaba va mirati si va certati, nu va dati seama ca atitudinea ostila a unora genereaza un raspuns ostil al altora? Va inteleg ca va plictisiti si nu aveti ce face, dar sa stiti ca daca nu il incolteati asa poate nu se comporta cum a facut-o. Bafta! restul e doar bascalie ieftina....umor adevarat exista pe alte topicuri si chiar creat de unii care au postat aici...insa aproape tot continutul acestui topic este de prost gust.... mai am un singur reply de comentat si anume cel ce a fost postat ca si replica la cel de mai sus...si anume: QUOTE(SSilent @ 27 May 2009, 11:46) pei da ma Andy_ACS dar numai un animal devine violent atunci cand este amenintat, se presupune ca suntem superiori animalelor (desi la el nu se vede) si putem avea si alte reactii mai civilizate si lipsite de injurii ![]() a te apara nu tine de animale....este un instinct de supravietuire....daca nu il ai inseamna ca esti tare ghinionist prietene....vrei sa spui ca daca ai fi incoltit de o gasca care ar vrea sa te bata nu ai incerca sa te aperi?.....ai sta si ai lua suturi?....nu cred....si ti s-ar parea normal sa fi numit animal pentru ca te-ai aparat?...nu cred....e dreptul lui sa se apere si gata....dar in locul lui nu mi-as fi pus mintea cu voi....pe bune sa nu uitam totusi ca este un forum despre masini....si sectiunea cafenea are scopul de a ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si de a ne relaxa putin.....daca toti ar deschide cate un topic ca asta sectiunea ar fi redenumita "razboi"....si cum ramane cu regula "se ataca postul si nu persoana"?....la cafenea nu e valabila?....hai ca am inteles....la bula daciotului e "din gluma"....la "ce nu pot comenta la bursa" e tot "din gluma" (dar cam rautacios expusa)....dar asta este chiar exagerat...sunt de parere ca acest topic ar trebui inchis....numai bine si drumuri bune! |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:53 |