intrebare
![]() ![]() ![]() |
intrebare
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Sony @ 28 May 2009, 16:35) Mai Sony, da asta este afumat rau de tot. QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 17:39) Credeam ca-mi schimb parerea despre voi dar se pare ca sunteti la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam si la fel de aroganti si frustrati. Raman la parerea ca Loganistii sunt o specie aparte de soferi, si cu regret constat ca pe cale de inmultire. Aceleasi frustrari pe care le vad in trafic le vad si aici, acelasi fals sentiment de suprematie. Argumentele mele se pare ca pe langa faptul ca nu sunt luate in considerare, sunt luat in deradere. Atitudine tipica de loganist. Ingrijoratoare atitudinea unora dintre voi. Ganditi-va ca soseaua a fost construita ca suport pentru deplasarea autovehiculelor si NU cu scopul de a fi transformata intr-o pista de curse. Ganditi-va ca de cele mai multe ori nu sunteti singuri in masina si pe langa faptul ca va riscati propria viata o mai riscati si pe cea a celorlalti pasageri si inclusiv a celorlalti participanti la trafic. 2 airbaguri si o centura nu vor sta niciodata in calea mortziii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, fumega tedeiurile noi, cu atat mai mult astea care au juma' de milion de km.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@os ce inseamna R/O ??
@TheFastOne you rock baby!!! Sa mor daca inteleg de unde ai dedus tu ca cineva de aici considera soseaua o pista de curse...dar poate cine stie...loganistii astia sunt toti niste "raiseri" btw...sa vezi cati frustrati se plimba in q7, seria 7, x5, S-Klasse etc...dar pastia nu ii mai observa nimeni...ca deh domne...se plimba intr-o masina mai scumpa decat garsoniera in care stau cu chirie si ei au un adevarat sentiment de suprematie... ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Sony |
![]()
|
Bre AMW-ule, tu sa taci! Aici esti discriminat pentru ca ai VW.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bre daca dau si eu o limba la emblema de pe VW meu promiteti sa nu va luati de mine ???
![]() Aoleu trebe sa dau 2 limbi ca am 2 vw-uri ![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 28 May 2009, 15:57 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Tu esti discriminat din doua motive: ai VW si esti moldovean.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
De pe forumul VW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached image(s) ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Acum e explicabil de ce are nea vagin o asemenea erectie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Daca te prinde cu erectia aia ai sa iti doresti sa lucrezi iar la turcaleti
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce dracu de erectie sa aiba mah, ca vw este impotent!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
Stai ca iar ne improasca nea vagin! Se screme acum.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Daca el a vazut erectia inseamna ca exista
28 May 2009, 17:26: F5 F5 F5............... This post has been edited by l@u: 28 May 2009, 16:26 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, un vagin normal improasca doar 3-4 zile pe luna, insa asta din Brasov n-are odihna.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(slider2 @ 28 May 2009, 15:33) intr-adevar acum am inteles cum citesti tu posturile unora, si cat de atent esti la ceea ce spun acele persoane. 1. bun atunci discutam, ne contrariam, ne certam fara sa ne mai jignim 2. ai vreun remediu?? 3. eu nu te-am rugat sa-mi explici ce e asr-ul ca stiu si eu ce face si ce inseamna, am spus cu totul si cu totul alt lucru. 4. daca tu spui ca nu exista masina sport cu cuplu sub 200nm, asta implica faptul ca exista masini sport cu moment motor peste 200nm, nu?? sau cum?? logic asta reiese. deci si masina ta intra in oala asta. poate vrei sa spui ca nu exista masini sport cu sub 300nm, asa te mai apropii de adevar... 5. atunci tu de ce imi zici mie ca imi inchipui ca am masina sport??, ca "my friend" si a mea tot break e!! 7. daca te uiti atent nici eu nu am dacie... 1. Subscriu. 2. Da. Incearca sa fii mai obiectiv si nepartinitor. 3. Ai spus intr-adevar alt lucru. Ai spus ca am scris cu majuscule ASR si ca ma dau mare ca am acest echipament pe masina. Nu ma dadeam mare, daca rasfoiesti pagina o sa vezi ca am spus faptul ca nu cred ca pot sa dau scartz in a doua din cauza ASR-ului care nu se poate dezactiva. 4. Da, exista masini sport cu motoare care au cuplu peste 200 Nm, dar nu orice masina cu un cuplu peste 300 Nm este o masina sport. De exemplu un buldozer dezvolta un cuplu constant de aproximativ 450-700 Nm, iar acel buldozer nu este o masina sport. La fel, motorul unui SUV poate dezvolta 350, 400 sau chiar mai mult, dar la fel nu este o masina sport. Deci nu tot ceea ce zboara se mananca. De-aici deduc logic ca nu orice are un motor sub capota poata da scartz, dar orice care are un motor sub capota poate da partz. 5. Reciteste pasajul anterior. 7. M-am uitat atent, se vedea si in poza ca nu ai dacie, dar reno => dacia, ma rog, s-o lasam asa ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 28 May 2009, 17:32) 3. Ai spus intr-adevar alt lucru. Ai spus ca am scris cu majuscule ASR si ca ma dau mare ca am acest echipament pe masina. Nu ma dadeam mare, daca rasfoiesti pagina o sa vezi ca am spus faptul ca nu cred ca pot sa dau scartz in a doua din cauza ASR-ului care nu se poate dezactiva. Nea vagin, la alte firme mai serioase, ASR-ul - sau cum s-o numi - e mai eficient si mentine roata la limita aderentei cand se aude oricum un scartz chiar daca nu patineaza. Da' n-ai cum sa afli asta cand esti invaluit in atata fum. Daca recapitulam un pic observam ca ai zis ca trebuie sa fii lipsit de creier ca sa crezi ca un logan de 1.6 8v, poate scartzai in treapta a doua. Cand ti s-a spus ca acest lucru e posibil, ai deviat-o rapid cum ca ar fi lipsit de creier cel care da scartz in treapta a doua. Hai sa luam o situatie ipotetica! Un nene cu basca si logan vrea sa intre de pe o straduta pe un bulevard circulat. Dupa ce asteapta 5 minute - timp in care nu reuseste sa intre - vede in sfarsit un spatiu un pic mai mare intre doua masini. Omu' pleaca cu treapta intai la limita aderentei (cu scartz), iar apoi trece in treapta a doua tot cu scartz in speranta ca nu va stanjeni vajnicul vaginar tedeist care se apropie amenintator din spate. Cine e lipsit de creier? Nenea cu basca si logan care nu vrea sa incurce sau vaginaru' care face infarct cand vede logan in fata ochilor? Sunt multe chestii pe care le fac altii, iar tu nu le intelegi, dar asta nu inseamna ca aceia sunt lipsiti de creier. Nepotul meu de clasa a saptea face ecuatii de gradu' doi. Tu nu le intelegi, dar asta nu iti da dreptu' sa-l cataloghezi pe nepotu' meu ca fiind lipsit de creier. 28 May 2009, 17:58: Nea vagin, asta e masina lu' matale? ![]() 6615955-1-500_500.jpg This post has been edited by Sony: 28 May 2009, 16:58 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@TheFastOne nu mi-ai raspuns la o intrebare...o masina cu motor pe benzina si cuplu de 587 Nm este sau nu sport? sau e doar un cuplu maricel?
@Sony multumesc de lamurire si normal ca sunt discriminat...doar am teedeeii si ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 May 2009, 16:38) Prietene, aia e o minciuna nu o masina sport. Din aceasta cauza s-au fabricat atat de multe incat sunt mai des intalnite ca loganurile right ? ![]() ![]() 28 May 2009, 19:23: QUOTE(AMW @ 28 May 2009, 19:07) @TheFastOne nu mi-ai raspuns la o intrebare...o masina cu motor pe benzina si cuplu de 587 Nm este sau nu sport? sau e doar un cuplu maricel? De unde vrei sa stiu eu ce fel de masina este ? Am spus mai devreme ca si un buldozer are un cuplu constant de 450-700 Nm si totusi nu e masina sport. Eu zic sa cauti pe internet cum ne indeamna colegul si sa te documentezi ![]() This post has been edited by TheFastOne: 28 May 2009, 19:23 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
AMW |
![]()
|
Ok...inainte sa caut eu pe net...cauta tu Nissan GT-R ...si sa imi spui ce parere ai...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 28 May 2009, 16:44) Nea vagin, la alte firme mai serioase, ASR-ul - sau cum s-o numi - e mai eficient si mentine roata la limita aderentei cand se aude oricum un scartz chiar daca nu patineaza. Da' n-ai cum sa afli asta cand esti invaluit in atata fum. Daca recapitulam un pic observam ca ai zis ca trebuie sa fii lipsit de creier ca sa crezi ca un logan de 1.6 8v, poate scartzai in treapta a doua. Cand ti s-a spus ca acest lucru e posibil, ai deviat-o rapid cum ca ar fi lipsit de creier cel care da scartz in treapta a doua. Hai sa luam o situatie ipotetica! Un nene cu basca si logan vrea sa intre de pe o straduta pe un bulevard circulat. Dupa ce asteapta 5 minute - timp in care nu reuseste sa intre - vede in sfarsit un spatiu un pic mai mare intre doua masini. Omu' pleaca cu treapta intai la limita aderentei (cu scartz), iar apoi trece in treapta a doua tot cu scartz in speranta ca nu va stanjeni vajnicul vaginar tedeist care se apropie amenintator din spate. Cine e lipsit de creier? Nenea cu basca si logan care nu vrea sa incurce sau vaginaru' care face infarct cand vede logan in fata ochilor? Sunt multe chestii pe care le fac altii, iar tu nu le intelegi, dar asta nu inseamna ca aceia sunt lipsiti de creier. Nepotul meu de clasa a saptea face ecuatii de gradu' doi. Tu nu le intelegi, dar asta nu iti da dreptu' sa-l cataloghezi pe nepotu' meu ca fiind lipsit de creier. <span class='edit'>28 May 2009, 17:58:</span> Nea vagin, asta e masina lu' matale? ![]() 6615955-1-500_500.jpg 1. La alte firme mai serioase cum ar fi...........? 2. N-am zis ca trebuie sa fii lipsit de creier sa crezi ca.........ci am zis ca trebuie sa fii lipsit de creier sa-ti cumperi o masina care n-a fost gandita si fabricata pentru asa ceva si sa te intrebi dupa, oare de ce nu da scartz, sau daca da scartz. Vezi tu, e o diferenta de nuanta, putin cam subtila pentru intelectul lu' matale nea' casetofon, dar sunt sigur ca daca te scremi putin si te concentrezi vei reusi sa intelegi substratul ![]() 3. Situatia ipotetica....nu e nevoie de scartz pentru asta. Daca nu stiai, a scris un coleg mai sus ca scartzul, sau mai bine zis ruperea aderentei la demaraj este un lucru nedorit. 4. Nu contest faptul ca nepotul tau rezolva ecuatii de gradul I si II. A mostenit inteligenta de la un unchi de-al sau, care probabil la randul lui cand era de varsta nepotului rezolva integrale si derivate, sau rezolva probleme de fizica cuantica, iar mai apoi dupa ce timpul a trecut, i-a scazut IQ-ul atat de mult incat vrea sa dea scartz intr-a doua. 5. Nu mai da atatea partzuri ca miroase pana la Brasov fir-ar sa fie ![]() 28 May 2009, 19:32: QUOTE(AMW @ 28 May 2009, 19:28) O parere chiar buna. Aia sigur da scartz intr-a doua daca nu cumva are ASR care chiar functioneaza vorba lu' nea' casetofon, nu ca la volkswagen. La volkswagen cica nu functioneaza dom'le ASR-ul ca n-ar fi firma serioasa. ![]() This post has been edited by TheFastOne: 28 May 2009, 19:32 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu propun sa lasam balta discutia, oricum nu ajungem la nici o concluzie clara. thefastone nu-si va schimba parerea, si nici noi.. deci ce rost mai are??
sunt de acord cu thefastone ca loganul nu e masina sport, de fapt ea (masina) nici nu se vrea a fi, ci doar individul care face legatura dintre spatele si sezutul scaunului cu pedalele si volanul, isi imagineaza asta. cu restul afirmatiilor lui nu sunt de acord, dar asta e... niciodata nu o sa poata nimeni sa impece si capra si varza!! This post has been edited by slider2: 28 May 2009, 19:51 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Asa... "momental" trec topicul in intregime in pozitia meritata de "closet".
Sony a raspuns deja - R/O inseamna read-only, si se aplica la utilizatori. Atunci cind ocazia va fi potrivita, voi analiza individual si fiecare postare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 19:21 |