se merita logan 2005 ?
![]() ![]() ![]() |
se merita logan 2005 ?
gabi_gabi1989 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 30 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
sincer nu. la 3800 cat vrea el gasesti logan 1.4/1.6 laureat (2 airbaguri, aer conditionat, geamuri electrice fata, servodirectie, oglinzi electrice, computer de bord, proiectoare, inchidere centraliata) sau chiar 1.6 ambition (are in plus fata de laureat geamuri electrice spate, jante aliaj si abs).
loganul de care zici cred ca e versiunea de baza, nu are servo si nici radio din fabrica, poate i-a pus el... plus gandeste-te ca se aproprie de revizia de 60.000, asta daca nu cumva a facut-o deja. 3800euro la ce logan e mi se pare foarte mult, nici 3300 nu e pret corect, poate 3000, dar eu nu ti-as recomanda mai ales ca nu are aer conditionat. uite aici ceva in aceeasi bani, mult mai bun. This post has been edited by slider2: 27 May 2009, 22:30 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
gabi_gabi1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 30 September 08 ![]() |
multumesc mult de raspuns asa de repede si o sa mai astept poate imi pica ceva cu AC, insa la mine problema este ca vreau sa dau fordul in 2 usi pe ea nu bani, ca asa cu cash se gasesc mult mai repede; am postat si pe dacia club de vanzare insa nimic, masina mea nu are nimic, consum mic, nu o dau de probleme, accept orice test la ea; insa chiar imi trebuie masina mare si problema este ca cei care au logan nu au ca mine 20 ani sa vrea masina in 2 usi
totusi sper in continuare totusi daca intereseaza pe cineva masina un e-mail la gabi_gabi1989@yahoo.com sau mess sau 0766 473 076 |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cu placere. nu numai tu esti in situatia asta, in sensul ca nu ai gasit inca sa dai masina. datorita crizei lumea tine banii la ciorap si prefera sa nu mai cumpere nimic, de frica zilei de maine. de asemenea cei interesati de achizitionarea unei masini sh, daca "pun ochi" pe un anunt in urmaresc pentru ca stiu lipsa de interes in acest domeniu, si sunt siguri ca pretul va scadea, ei alegandu-se chiar cu cate un chilipir.
mai asteapta ca trebuie sa se gaseasca si cumparatorul pentru masina ta. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:53 |