O mica intrebare ..., furtun vapori ulei scos sub masina
![]() ![]() ![]() |
O mica intrebare ..., furtun vapori ulei scos sub masina
anndi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|||
Tudor Badescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 17 December 09 ![]() |
Gazele acelea din carter sunt in cea mai mare masura nu vapori de ulei ci gaze rezultate din ardere care scapa pe langa pistoane datorita uzurii segmentilor.Se formeaza astfel presiune in baie si sub capacul culbutorilor.Iar aceasta presiune trebuie eliminata ca sa nu iasa ulei prin toate partile.Nu intoarsa in baie prin orificiul jojei.Pe de alta parte,chiar filtrate,in cantitatea de la un motor uzat,daca sunt introduse in admisie modifica semnificativ dozajul la deschideri mici ale clapetei de acceleratie de unde si solutia cu furtunul care le scoate afara.Daca e vorba de poluare solutia e RK sau macar o segmentare.
|
--------------------
dacia
1310,
1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
|
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
La mine inainte sa ii schimb garnitura de chiulasa, motoru nu papa asa mult ulei.
Eu cred ca mecanicu mia facut uzura mare la motor, a dat cu smirghel unde a stat garnitura de chiulasa lipita pe blocu motor. Si toate bucatile( de la garnitura veche) au cazut in cilindri, si nu le-a luat de acolo ![]() Eu cred ca sa facut uzura mare. Se face uzura de la praf, dar nu de la azbest sau ce mai are garnitura in compozitie. Acum ca vine iarna trebuie sa ii pun ulei 15w40 vavoline sau castrol, sa vedem cum sta cu consumu de ulei. Si cu muci, ca nu prea imi pica bine sa curat la cateva zile sau la o saptamana filtru separator si furtunele. Acu 2 zile am dat jos filtru separator era plin, teu plin, furtunu ce merge in admisie plin pana la diuza de muci. Si nu a fost curatate de doar 2 saptamani in care am facut 150 km. This post has been edited by paul-tm: 19 Sep 2010, 08:28 |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:07 |