Actuatoare
![]() ![]() ![]() |
Actuatoare
gogo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|||
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Cele no-name pe care le gasesti in orice market la aprox.135.000 lei/buc.(cu 5 fire cele de fata si cu 2 fire cele de spate)
Eu din astea am de 1 an si nu am probleme. PS.Setul de 4 buc.+modul costa aprox.550.000 lei.(Eagle-Master) |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(Funny @ 14 Mar 2005, 15:57) Cele no-name pe care le gasesti in orice market la aprox.135.000 lei/buc.(cu 5 fire cele de fata si cu 2 fire cele de spate) Eu din astea am de 1 an si nu am probleme. PS.Setul de 4 buc.+modul costa aprox.550.000 lei.(Eagle-Master) Ce s-a intamplat de s-au dus? Eu nu am schimbat decat unul dupa ce s-a jucat fetita mea la butonul de la bord si a apasat de 100 de ori pe acolo. Dar asta a fost exact cand am luat masina acu` un an jumate. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Au inceput sa bazaie rau la inchidere...si au luat-o pe rand. Pe primul l-am schimbat in garantie, pe al doilea la scurt timp dupa iesirea din garantie, si al treilea acum...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:09 |