DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Detalii piese..., Intrebare despre 2 piese de nova...?

stef88
post 2 Jun 2009, 19:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o intrebare despre 2 piese la dacia NOVA GTI an fabricatie 2000...placutele de frana ce fel de model sunt...cu sarma(model mai vechi banuiesc) sau fara sarma?(asa m-a intrebat un nene de la magazin cand m-am dus sa cumpar de capul meu fara sa intreb mecanicul)...si a 2-a chestie e ca vreau sa schimb toba finala si faza e ca astia de la magazine au exact toba finala fara teava aia de legatura intre aia de mijloc si finala...ca imi trebuie si aia dar se pare nu mai au...au doar model vechi de toba pentru dacia nova...naspa situatie...stiti pe unde gasesc bucata aia de teava?

--------------------
Dacia Nova GTI 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mike1410
post 2 Jun 2009, 20:27
Post #2

membru comunist

From: Bucuresti Drumul Taberei

Dai roata jos si se vad placutele de care sunt cu siguranta sau fara si o sa stii de care sunt,ca astia au pus dupa cum au avut etrieri.

teava aia de legatura din cate stiu vine cu toba intermediara.

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2003 - B-**-***
Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
+
PETRICA MACHI
post 2 Jun 2009, 21:17
Post #3

Membru incepator

sant fara sarma placutele poti sa pui si de dacia 1310 normale ele de fel au niste tablite un fel de sigurante dar merge si fara

--------------------
dacia nova 97 dacia nova 97 1997 nova - TL 11 YSA
+
C a t a l i n
post 2 Jun 2009, 21:52
Post #4

Țeava de legătură e separată de finală și intermediară. E o țeavă curbată ce ocolește puntea spate. În Ploiești am găsit ușor... Parcă 20 RON.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
stef88
post 3 Jun 2009, 16:54
Post #5

Membru incepator

Placutele de frana au fost bune,le-am schimbat...nivelul de lichid e bun dar la bord tot imi sta aprins martorul (!)...poate o sa-i fac o aerisire ca imi prinde cam jos pedala...iar cu toba,sa fac ceva pe teava aia intermediara care ocoleste puntea...noua luata din magazin si s-a chinuit o gramada sa o puna mecanicul,a taiat din ea ca sa se potriveasca si acum distanta ii cam mica fata de punte si s-ar putea ca la greutate mai mare cand se lasa masina sa atinga de ea....buna treaba... mad.gif

--------------------
Dacia Nova GTI 2000
+
volint
post 3 Jun 2009, 22:37
Post #6

membru miserupist

From: Bucuresti (44.45682;26.13879)

QUOTE(stef88 @ 3 Jun 2009, 16:54)
Placutele de frana au fost bune,le-am schimbat...nivelul de lichid e bun dar la bord tot imi sta aprins martorul (!)...poate o sa-i fac o aerisire ca imi prinde cam jos pedala...iar cu toba,sa fac ceva pe teava aia intermediara care ocoleste puntea...noua luata din magazin si s-a chinuit o gramada sa o puna mecanicul,a taiat din ea ca sa se potriveasca si acum distanta ii cam mica fata de punte si s-ar putea ca la greutate mai mare cand se lasa masina sa atinga de ea....buna treaba... mad.gif
*

uze searci :

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=834&hl=

--------------------
Dacia / Mitzu Nova GTI / hautlandăr 2000 / 2011 - B-22-YFL /
Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 13:09
Forum Renault