problema la nova gt
![]() ![]() ![]() |
problema la nova gt
mihail_73 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|||
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
pai pa ce parte? vaselina nu poate arunca decat de la planetare ulei sunt mai multe posibilitati din care pe la palier si antigel de la capacu pompei de apa
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
mihail_73 |
![]()
|
pai aruncata de pe partea ailalta a motorului, adica de pe partea opusa bujiilor, cam din centrul motorului.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil ai burduful dinspre cutie al planetarei dreapta rupt.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mihail_73 |
![]()
|
si cum se poate remedia? se poate face de unul singur sau sa ma duc la Service? banuiesc ca trebuie demontata planetara, scos burduful vechi, pus unul nou si introdusa vaselina?
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, cam așa.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mihail_73 |
![]()
|
am rezolvat problema. intr-adevar burduful de planetara era uzat si arunca datorita centrifugarii si caldurii vaselina de la articulatie. surpriza a fost ca era uzat si burduful dinpre roata. am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura. operatiunea m-a costat: 7 ron burdufurile, 7 ron vaselina grafitata, 2 ron nu stiu ce sigurante tubulare, 35 ron manopera la un service din Militari. Intrebare: Exista vreun spray cu silicon sau altceva care sa se aplice pe cauciuc si sa-i confere o durata de viata mai mare?
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Nu, numai burdufe schimbate periodic din cauza calitatii lor precare.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
mihail_73 |
![]()
|
am fost in carrefour si am gasit un produs numit "gummi pflege" care e pentru protejarea chederelor. e nemtesc si e cam scumpisor 17,5 ron un recipient mic prevazut cu burete rotund la capat. Zice clar pe el ca protejeaza impotriva imbatranirii cauciucului si in acelasi timp mentine si elasticitatea. Am sa-l folosesc pe acesta. Bineinteles in timp o sa vad daca ajuta sau nu. Asa arata http://www.amazon.de/Caramba-Gummi-Pflege-...l/dp/B001B4TI2A.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
emideac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 16 April 09 ![]() |
aceeasi problema am constatat-o si eu ieri...
dar la mine se pare ca tre sa schimb amandoua burdufurile.... |
--------------------
dacia
NOVA
1998 GT
- bv 08 rrw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:28 |