Modificare asigurare
![]() ![]() ![]() |
Modificare asigurare
cj666 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Niste .......... Daca n-ai nici-o dovada ca era moca in primul an, singura varianta e sa ii bestelesti un pic( fi si tu tigan 30 min.). Strica-le un pic ziua la toti, de la un cap la altul.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca dealer-ul a afisat acea promotie (casco gratuit in primul an) e obligat sa o respecte. Daca nu s-a inteles cu asiban e problema lui. Ai vorbit de credit, asa ca deduc ca ai cumparat-o pe persoana fizica. In acest caz te sfatuiesc sa mergi din nou la dealer sa vezi care-i problema si daca tot e necaz sa te adresezi OPC.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Lol.Pana unde se ajunge in Ro!
Te duci la banca si le comunici ca iti vrei banii inapoi si renunti la contractul de creditare si leasing intrucat ai fost indus in eroare de catre dealerul X care a folosit tehnici abuzive de vanzare prin prezentarea unei promotii care s-a dovedit a fi inexistanta, astfel inducandu-te in eroare in momentul luarii deciziei de a achizitiona masina de la ei.. Am impresia ca pe tema asta OPC ii poate chiar amenda urat.Din pct de vedere legal, e f legal si chiar poti face asta. Trebuie sa faci o adresa scrisa in care le comunici asta (si bancii si dealerului).......... si o sa vezi ca o sa accepte destul de usor situatia. lol |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
cj666 |
![]()
|
Se pare ca am cazut la o mica intelegere (cel putin la nivel eclarativ deocamdata) care nu pot sa spun ca nu-mi convine. Cota initiala de calcul era de 6,9% si imi ofera 4,5% din valoarea masinii. Suma per ansamblu care o platesc e chiar mai mica in conditiile astea. Sa vad daca se si materializeaza, inca n-am semnat nimic.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cum te poate obliga banca sa inchei polita casco cu Asiban? Ai trecut asa ceva in contractul cu banca?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Probabil BRD-ul. Acolo e foarte posibil. ORICE.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unii nici macar nu te intreaba ce vrei..fac asigurarea si gata...iti convine bine...nu dute la altii si ia banii....
deci cam au dreptate..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj666 |
![]()
|
Da, e vorba de brd. Si acu 4 ani cind mi-am luat megane, tot cu asiban m-au obligat sa fac. Nu se pune problema sa alegi firma sau sa n-ai casco. La semnarea contractului iti pun si asigurarea in fata. Acuma ma gindesc ca poate promotia asta ar fi o chestie care sa intre in atentia csa si opc, nu pentru ca nu au spus la ce masini o fac ci pentru modul in care e facuta. Am avut revelatia ca la promotie prima e de 6.9% din pretul masinii cu un an de gratie, pe cind in mod normal se invirte la 4.5-5%. Pe 5 ani de exemplu cu promotie platesti 6.9*4=27.6% din pret si fara promotie in cel mai rau caz 25%. Daca faci rate pe termen mai lung situatia se inrautateste. Daca si asta-i promotie, eu sint papa de la roma.
28 May 2009, 07:21: De fapt ma cam mira chestia asta cu asibanul, pentru ca am avut accidente usoare cu masina veche si intotdeauna au fost extrem de prompti in despagubiri. Din punctul asta de vedere zic ca e o firma serioasa. Sa ved ce sa va intimpla acuma pina in final. This post has been edited by cj666: 28 May 2009, 07:21 |
--------------------
Renault
Koleos
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tara de cacao...ce suntem...si asta pt ca nu exista o concurenta adevarat pe piata...oricum eu zic sa iei oferta lor daca suna mai bine financiar....
esti sigur ca ai citit toate clauzele chiar si cele cu litere mici mici...si cu steluta????? ca multi nu citesc si inteleg ceva dar de fapt scrie altceva.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
e normal sa te oblige la asiban- brd-ul la momentul respectiv avea 25% din actiuni
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Faceau numai prin Omniasig in ultimul timp, insa s-a cam intrerupt. In special pe masini romanesti se faceau polite multianuale cu cote de prima de toata jena , rata fixa in lei !
![]() ![]() In timp, toata treaba cu CASCO BRD s-a dovedit a fi un imens fiasco pentru Omniasig, in prezent dedicatie speciala pentru clientii cu CASCO BRD si polite emise intre nu stiu ce perioada,cand au avut cote penibile, : cand au o dauna li se cere sa semneze un act aditional la polita prin care la daune viitoare vor avea fransiza 175 euro , daca nu le convine, pa-pa , sa se duca la altii, zic ei in baza articolului din contract prin care asiguratorul poate intrerupe contractul oricand. CASCO BRD este cam teapa pentru asiguratori pentru ca banca vrea o cota cat mai mica (lucru normal, de altfel) cu care sa ii atraga pe potentialii clienti. Iar tentatia banilor ce vin lunar de la banca este pentru asiguratori un fel de Fata Morgana, nimeni nu ii rezista. This post has been edited by prody: 4 Jun 2009, 23:08 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:10 |