Masina de 2500 euro, Ce masina imi pot cumpara cu 2500 euro?
![]() ![]() ![]() |
Masina de 2500 euro, Ce masina imi pot cumpara cu 2500 euro?
bodixxl511 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 March 05 From: Slobozia ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Cristi electro-auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 June 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Dacia Logan s. h. , aproximativ peste un an.
|
--------------------
Oltcit numai 37000 km(masina mea din '88)
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
bodixxl511 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 March 05 From: Slobozia ![]() |
nici solenza in 2 ani nu ajunge la 2500...lol
|
-------------------- |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
E suficient sa va uitati ce masina are in profil
![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu zic sa nu te spuci sa iti iesi vre-un Citroen ca o sa ai la bani de bagat in el de o sa te spargi si pe langa asta putini mecanici se baga la reparat Citroenuri iar ATS-ul nu se mai baga la modelele astea
![]() Cel mai bine, zic eu, ia-ti un Ford Sierra. Marea majoritate a pieselor sunt cam la fel de scumpe ca cele de dacie, dar sunt mult mai bune. Eventual poti sa mai iei piese din dezmembrari. Multa Bafta !! |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
tico, cielo...dar trebuie sa le cauti
|
--------------------
-
-
-
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
To play it safe .. Dacia Nova , ce altceva?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
|
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:18 |