Sandero 1.2 16v 75 CP!, Va place?
![]() ![]() ![]() |
Sandero 1.2 16v 75 CP!, Va place?
TR-04-SWM ionutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 11 From: Alexandria Teleorman ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova ,solenza logan bmw 320
2003,2005,2009
- TR-04-SWM
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
adevarat este o diferenta de maxim 100kg.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
TR-04-SWM ionutz |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 January 11 From: Alexandria Teleorman ![]() |
dar app solenza si supernova au aceeasi greutate???
![]() |
--------------------
dacia
2003,2005,2009
- TR-04-SWM
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
E putin mai grea solenza, mai ales alea mai noi cu ranfosari suplimentare. cauta pe net date exacte, nu e vorba despre asta pe topic
This post has been edited by ArtVandelay: 22 Jan 2011, 00:54 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
TR-04-SWM ionutz |
![]()
|
ms mult
![]() |
--------------------
dacia
2003,2005,2009
- TR-04-SWM
|
|
Florin989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 February 11 ![]() |
Andy_ACS,4 Jun 2009, 09:47]
"Eu nu inteleg de ce Renault se tot invarte cu motoare si motorase pe Logan si Sandero, insa evita sa puna exact motorul potrivit pentru asemenea masini: 1.4 16v 100cp" (...) Nu cred ca ar fi o idee prea buna pentru buzunarul oamenilor ce doresc sa-si cumpere un Logan. In primul rand, sa ne gandim prin ce a dat lovitura Loganul, si anume prin pretul mic in raport cu o masina buna pentru nevoile omului. ![]() This post has been edited by Florin989: 22 Feb 2011, 17:38 |
--------------------
Skoda
Skoda Octavia 2
2008
- bz 69 ftw
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai mai ca s-a discutat problema asta de multe ori pe forum, legat de motorul 1,4 16 v, iar o luam de la capat cum se inscrie unul pe forum..
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
apropo de motoare puternice pe sandero,azi de dimineata pe valea cascadelor trece un sandero (pitesti probe ) si vad ca are zvac si trece pe langa mine,cand ma apropii de el era 1.6 16 valve dar singura diferenta era emblema care era de renault mai mult ca sigur ca masina era pt export.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si la noi exista motorizarea 1.6 16v pe sandero
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De foarte putin timp (1 luna 2 sau cam asa)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
NorbertC |
![]()
|
![]() membru nedumerit Group: Members Posts: 110 Joined: 17 July 11 From: Timișoara ![]() |
până la urmă, nu contează motorul, pe cât contează șoferul, părerea mea.
E fac școala pe un opel corsa, motor de 1 litru, în 3 cilindri, 58 cai. E cam zgomotos, merge mai dur decât un motor în 4 cilindri, dar pentru oraș, e ideal. Eu sunt de părere, dacă stai în oraș, și mergi cu mașina foarte mult în oraș, un motor mic e ideal, gen 1.2 16v. Dacă faci naveta, cum fac eu, un motor mai mare ar fi mai bun, fiindcă are randament mai bun la vitezele dinafara orașului 90 - 100 - 130km/h. Acum, fiecare cum simte, alții mizează pe-un motor mic alții pe motor mare - chestie de gust - părerea mea. Sănătate și drumuri bune! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 Rapsodie; Culoare: Verde Infinit
- TM 10 NUX
|
|
slider2 |
![]()
|
nu neaparat marimea motorului conteaza ci puterea produsa de acesta si modul in care aceasta este transmisa. desi tu poate conduci un motor de 2.0 sunt cateva motoare de 1.4 otto care ti-ar pune probleme serioase (asta ca si exemplu).
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
Si un exemplu de asemenea motor de 1.4?
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
1.4 tsi 170cp
![]() This post has been edited by ArtVandelay: 17 Aug 2011, 21:17 |
--------------------
Ford
focus
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
Sau 1.4 turbo de la Opel...
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
sau orice 1.4turbo..
daca stiai de ce ai mai intrebat? |
--------------------
Ford
focus
|
Robbyman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 October 12 ![]() |
Cam asa trage motorul unui Sandero 1.2 16v.
http://youtu.be/oJs-b4SrJCM Plus un tutorial "mici ajustari la usi", bonus. Nu-ti trebuiesc deloc multe scule. http://youtu.be/Lg9Uv0mpn38 This post has been edited by Robbyman: 31 Oct 2012, 12:31 |
--------------------
Nu ma amenda!
Pentru toate greselile mele a platit deja
Hristos. Sunt un tip extrem de corect, atent si respectuos in trafic: in viata mea nu am platit vreo amenda! N-am vrut! :D
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
LOL, cum trage de usi si le buseste. E la rusi? Parca asa mi se pare.
This post has been edited by Sir Andrew: 5 Nov 2012, 14:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Crezi că la noi este altfel ?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Cred totusi ca la noi sunt mult mai profesionisti ca rusii. Chiar am un fost coleg de facultate inginer acolo si stiu unele lucruri din uzina.
Insa dupa cum vad acele usi nu au fost de la bun inceput facute ok. La mine ii dau un usor branci si se inchid instant. In video se opreau ambele usi fara sa se inchida parca aveau un obstacol, se inchideau numai daca erau trantite zdravan. |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
robert_1988 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 April 16 ![]() |
Salutare!
Detin un sandero prestige de 1.2 benzina 16v fabricatie 2016. Referitor la performante....depinde foarte mult ce vrei de la masina. eu am analizat destul de mult ce motorizare sa aleg in functie de buget si la ce anume folosesc eu masina. 1- daca vrei o masina de afara orasului cu care sa mergi ceva mai tare (tot ce tine peste 120 km/h) nu iti recomand aceasta motorizare. o data ca e ca o sa ti se para lenesa, zgomotoasa si consuma mult, motorul mic fiind supraturat. 2-daca ai de urcat dealuri, munti, cu ea nu iti recomand aceasta masina. nu trage. am incercat sa urc pe un drum de munte cu panta de 40% si abia urcam in prima treapta de viteza cu motorul super turat. 3- daca o folosesti ca si mansina de oras si drumuri ocazionale in afara lui (dar nu pe autostrada) atunci asta e motorizarea pefecta. aici ma clasez si eu , de aceea am optat pt motorul acesta. si pt ca nu am avut bani de 1.5 dci. numai bine ! |
--------------------
dacia
sandero
2016
|
|
napoleon1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 May 17 ![]() |
Stie cineva unde e amplasata seria motor la motorul asta? E placuta sau e poansonata? Am vazut imaginea din manualul de utilizare, dar nu reusesc sa o gasesc. Sper ca am postat unde trebuie.
|
--------------------
dacia sandero
dacia sandero
2013 Laureat
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La Loganul meu de servici 1.2 16V e o eticheta in stanga jos, chiar langa cureaua de accesorii. E o eticheta alba, cu un numar din 6 cifre, si un cod de bare in partea superioara.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
napoleon1 |
![]()
|
Esti sigur ca aia e seria motorului? Am si eu eticheta aia de hartie cu cod de bare, ma gandeam ca trebuie sa fie o tablita, ceva, care rezista mai bine in timp. In manual apare undeva in dreapta, jos, cum stai cu fatza la motor, pe la coltzul carcasei negre de plastic, dar eu nu am gasit nimic acolo. Si sub electromotor mai este o eticheta de hartie, cam ascunsa, scrie D4F parca si altceva, asta stiu ca-i tipul motorului, dar e tot de hartie, daca trag de ea o pot dezlipi.
|
--------------------
dacia sandero
dacia sandero
2013 Laureat
|
|
napoleon1 |
![]()
|
Sunt programat la Rar luna viitoare, de asta am intrebat de seria motorului, masina e adusa de afara.
|
--------------------
dacia sandero
dacia sandero
2013 Laureat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |