pierd ulei din cutia de viteze......
![]() ![]() ![]() |
pierd ulei din cutia de viteze......
emideac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
NOVA
1998 GT
- bv 08 rrw
|
|||
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Nu-ti curge pe la planetare, pe la tija de comanda sau pe la simeringul de priza... ci tocmai pe la kilometraj!!! (e singurul loc pe unde nu-mi curge mie!)
Mai verifica, ca e cam greu sa iasa ulei pe acolo! Spor! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Curge si pe la cablul de kilometraj, pinioanele arunca uleiul pe toti peretii, daca mufarea cablului nu e etansa, mai musteste si pe acolo, dar atit de putin ca nu merita sa-ti faci griji.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
acolo este o bucsa care se schimba are niste oringuri si daca acelea prind uzura curge ulei chiar si pe adidasi
27 May 2009, 05:16: adik in bord This post has been edited by br03gnn: 27 May 2009, 04:16 |
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
emideac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 16 April 09 ![]() |
am ridicat-o si am vazut ca ulei curge si pe la tija aia de dedesubt de la cutie....si pe la cablul de kilometraj...100%...si ce e de facut in cazuul tijei?????
|
--------------------
dacia
NOVA
1998 GT
- bv 08 rrw
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(emideac @ 2 Jun 2009, 13:44) si ce e de facut in cazuul tijei???? Se schimba simeringul tijei de comanda. Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
nu stiu sigur daca tine sau nu tine dar stiu ca exista un aditiv pentru cutia de viteza care tocmai asta face previne scurgerile de ulei. un fel de stop leaking pentru cutia de viteza. era intr-un timp in Cora. nu stiu daca mai este.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Poti incerca, dar solutia ajuta doar pentru cauciucarie "lasata putin". Daca e prea mare golul, adio etansare. Iar la tija de comanda e de verificat intai sa nu fie uzata bucsa (joc radial, sus-jos), caz in care trebuie sa incepi prin a schimba bucsa. Sau, mai rau, coroziune pe suprafata tijei, cand nu stiu ce poti face (tija nu gasesti sa dai cu tunu'...)
Succes! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 06:21 |