DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> S.O.S. din Gara Tiburtina - Italia, un tanar care nu are cu ce veni acasa!

BlaueCorsa
post 3 Jun 2009, 21:29
Post #31

Membru cu Prafuitor

Group: Members
From: Socola Tower, Iasi

Apropo, nu exista gara Tirimbina in Roma. Poate Tiburtina.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragoselu
post 3 Jun 2009, 21:32
Post #32

SB-12-UST

From: Sibiu

QUOTE(klaus @ 3 Jun 2009, 22:20)
Si totusi, ca mila publica e buna nu zic nu, dar rudele sale cam ce masuri de intr-ajutorare au intreprins?
Sa spunem asa, frati-su, cam ce a incercat?
*

Provine dintr-o familie nevoiasa, 3 copii, tata decedat, Buhusi, orasul lor e un oras cu putine posibilitati.

3 Jun 2009, 22:37:
QUOTE(BlaueCorsa @ 3 Jun 2009, 22:29)
Apropo, nu exista gara Tirimbina in Roma. Poate Tiburtina.
*

Am corectat, am inteles eu gresit.

This post has been edited by dragoselu: 3 Jun 2009, 21:37

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
GoGu
post 3 Jun 2009, 21:42
Post #33

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Eu as sta cu un carton atarnat de gat: "Signori mascalzoni, sono un ciorditore rumeno, donare 200 euro per plecare acasa, altrimente stau pe capo vostro pan' s-o deriva e la x"...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
l@u
post 3 Jun 2009, 21:46
Post #34

Membru autentic

profesore ce topic mai urmeaza ca in ultimul timp ne-ai tampit de cap cu prostiile lu' matale ?

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
driverx
post 3 Jun 2009, 21:50
Post #35

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(GoGu @ 3 Jun 2009, 22:42)
...pan' s-o deriva e la x"...
*

Ba, is obosit. Si nu stiu de ce cand am vazut "deriva e la x" am citit "driverx". Si era sa sar la gatleju' tau.... radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Marty
post 3 Jun 2009, 21:51
Post #36

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(GoGu @ 3 Jun 2009, 22:42)
Eu as sta cu un carton atarnat de gat: "Signori mascalzoni, sono un ciorditore rumeno, donare 200 euro per plecare acasa, altrimente stau pe capo vostro pan' s-o deriva e la x"...
*

'te dracu' de bolnav psihic ca mi-au sarit mucii pe monitor!!! radmasa.gif

Pina s-o deriva e la x sau pina s-o driverx?

Dragii mei coforumisti, ba dragoselule,

Ma, poate tata la gladiatoru' tau o fi murit (Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!), da' omu' te-ntreba ce masuri ia fratele lui bun? Adica in afara sa-ti dea tie de veste, ce a facut el ca sa-si aduca pe fratele lui bun, os din osul lui, singe din singele lui, inapoi acasa?
Da' puslamaua de puradel, de ce plua mea nu se duce el dracu' acolo unde pleaca autocarele spre romanica, se suie in ala de Iassi (c-am auzit ca prin moldova se schimbara numele traditionale ale localitatilor in Iassi, Baccao, Galazzo, etc.) sdi zice la sofer "Coae, sa moara scufita rosie, n-am bani nici sa trec strada pe verde, du-ma acasa ca-ti dau bani cind ajungem in Iassi!". Si cind ajunge-n Iassi, ii zice la sofer ca n-are bani, maninca o mama de bataie, ii e invatatura de minte si cu asta basta... pina data viitoare, ca sigur o arde dubios si dupa ce-i trec vinataile se duce pe Spania!

This post has been edited by Marty: 3 Jun 2009, 21:51

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Zippy
post 3 Jun 2009, 21:54
Post #37

Membru din 2003

From: Bucuresti

Nu, sa nu cerseasca ca il ia politia si il trimite acasa in Romania.

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
Marty
post 3 Jun 2009, 21:55
Post #38

Ma rog, asta in afara faptului ca-i e jena sa se duca la ambasada, ca poate i-o bate dracu' vreun functionar obrazu' pe la Podu' Constanta

--------------------
+
l@u
post 3 Jun 2009, 21:55
Post #39

Membru autentic

Ba da bataia doare....nu asa ca prostia da doare

--------------------
+
driverx
post 3 Jun 2009, 21:56
Post #40

QUOTE(Marty @ 3 Jun 2009, 22:51)
.... si dupa ce-i trec vinataile se duce pe Spania!
*

Ar fi un mare act de prostie. Da' m-as mira totusi sa realizeze ca daca nici acolo nu il loveste "the spanish dream", o sa vrea sa se intoarca si de acolo si nu o sa realizeze ca nu o sa ii ajunga un singur TIRist sa il aduca pana acasa pentru "una mica"....E nevoie de minim 2 TIRisti...

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
BlaueCorsa
post 3 Jun 2009, 21:57
Post #41

Membru cu Prafuitor

Pai stare, signore Marti, ca e din Buhusso, daca il lasa la Iasso mai sta la gara di norde anche acilea. Si non esse internet cafe nella gara de Iasso, nu mai poate parlare con dragoselo.

--------------------
+
l@u
post 3 Jun 2009, 21:58
Post #42

Membru autentic

drivere ai dreptate...daca face o scurta la tiristi se plimba o luna Iasi-Roma si retur

--------------------
+
driverx
post 3 Jun 2009, 22:00
Post #43

QUOTE(l@u @ 3 Jun 2009, 22:58)
drivere ai dreptate...daca face o scurta la tiristi se plimba o luna Iasi-Roma si retur
*

Buey....Roma nu e in Spania. Poate ar trebui sa te trimitem si pe tine la un "schimb de experienta".

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
l@u
post 3 Jun 2009, 22:02
Post #44

Membru autentic

Da bre da nici el nu e in Spania...cred ca vrei sa mergem amandoi.....eu strang banii

--------------------
+
Marty
post 3 Jun 2009, 22:03
Post #45

QUOTE(BlaueCorsa @ 3 Jun 2009, 22:57)
Pai stare, signore Marti, ca e din Buhusso, daca il lasa la Iasso mai sta la gara di norde anche acilea. Si non esse internet cafe nella gara de Iasso, nu mai poate parlare con dragoselo.
*

78.gif
'te, ba, ca si tu te-ai lovit la ceas!

Ma, povestea asta-mi aduce aminte de harneala gabonejilor, care credeau ca tot ce-i alb e de obarsie americana, recte prost de bubuie. Habar n-aveau ca vrajeala lor era fumata de ceva ani prin romanica. Vine unu' la mine-ntro zi si zice "Musiu, am o gramada de probleme acasa... nevasta bolnava, copilu' bolnav... da si mie vreo 60 de dolari". Asta-n conditiile in care idiotu' luase salariu' in seara precedenta si aparuse c-un mobil nou. Si eu nici nu ma prinsesem ca trebuia sa dea banii pe mobil, ca sa nu se citeasca femeia acasa si sa-i rupa capu' dupa cum merita. Ceea ce s-a si-ntimplat, pina la urma.

--------------------
+
BlaueCorsa
post 3 Jun 2009, 22:03
Post #46

Membru cu Prafuitor

QUOTE(driverx @ 3 Jun 2009, 23:00)
Buey....Roma nu e in Spania.
*

Rroma este peste tot. tongue.gif

--------------------
+
yonutz84
post 3 Jun 2009, 22:04
Post #47

never stop thinking...

Buhusi zici... pai tot orasul ala e plecat in italia frate... tot... daca in gara aia urlii Buhusi sigur isi gaseste un consatean si daca si ala e ratacit prin lume o sa fie doi naufragiati. In alta ordine de idei poate spala parbrizlele la semafoare, cu o crema de ghete sau niste slanina sa dea luciu la papucii domnilor in gara, sau cum vede un TIR romanesc sa se ascunda pe sub el si cand incepe tir ul sa danseze de la gropi e in tara lui draga!

--------------------
Opel Astra 1.6 twinport 2006 - IS-07-XXX
+
driverx
post 3 Jun 2009, 22:07
Post #48

QUOTE(yonutz84 @ 3 Jun 2009, 23:04)
...si cand incepe tir ul sa danseze de la gropi e in tara lui draga!
*

Ba...totusi....facem noi misto de asta, dar nici asa. Sper ca macar 4 clase a facut pentru a fi in stare sa citeasca tabla pe care scrie "Rromania". Nu cred ca are nevoie de asemenea indicii, gen gropile...

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
l@u
post 3 Jun 2009, 22:07
Post #49

Membru autentic

Da de ce te mira????

--------------------
+
yonutz84
post 3 Jun 2009, 22:08
Post #50

never stop thinking...

QUOTE(driverx @ 3 Jun 2009, 22:07)
Ba...totusi....facem noi misto de asta, dar nici asa. Sper ca macar 4 clase a facut pentru a fi in stare sa citeasca tabla pe care scrie "Rromania". Nu cred ca are nevoie de asemenea indicii, gen gropile...
*

Daca e ascuns sub tir de unde vede??

--------------------
+
BlaueCorsa
post 3 Jun 2009, 22:09
Post #51

Membru cu Prafuitor

Il anunta aia de pe tir (Sarmaaaaaaaaa, baaaaa!). biggrin.gif

--------------------
+
yonutz84
post 3 Jun 2009, 22:12
Post #52

never stop thinking...

QUOTE(BlaueCorsa @ 3 Jun 2009, 22:09)
Il anunta aia de pe tir (Sarmaaaaaaaaa, baaaaa!).  biggrin.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif
Cand am citit asta acu ceva vreme muream de ras... se potriveste cu povestea asta recomand a fi citita cu partea 1. E un caz oarecum similar! http://www.cabral.ro/din-viata/2766/iubirea-epilog

--------------------
+
Marty
post 3 Jun 2009, 22:14
Post #53

Apropos, ca-mi adusei aminte. Acu' vreo 10 ani, descopera prosteveu un ditamai cazu' social. Erau unii veniti cu alunecarile de primavara (mi se pare ca din Roman), la munca-n bucale. Mama, tata si vreo 4 boraci, pina-n 5 ani. Stateau in cea mai neimaginabila mizerie, morti de foame, rupti in cur, cu sobolani, gindaci si igrasie, intr-o singura camera de camin de nefamilisti. Ba frate, fiind ajunu' Craciunului, s-a-nmuiat inima romanului si a trimis "ajutoare" la prosteve de se umplusera scarile pe doua etaje. Care ce-a avut in plus prin casa: paturi, perne, haine, cozonaci, sarmale, friptura de porc, jucarii, bani, etc. Mai mult decit atit, a sunat unu' in direct si s-a oferit sa-l angajeze pe padre famiglia la el la firma, pa jobul cunoscut, faiantar. Bineinteles ca totul a ajuns la nevoiasi, prosteveu' promitind ca se va-ntoarce peste o anumita perioada de timp. Si trece perioada de timp. Ce credeti? Aceeasi mizerie, aceeasi saracie, aceeasi igrasie/gindaci/sobolani. Otreapa aia de mascul nu s-a dus la munca decit 2 zile, ca "trebuia sa ajunga la 6 acolo si era departe", copiii tot in curu' gol erau, mureau de frig in casa, etc. Intre timp, fiindca ramasesera fara bani, vindusera ce era de vindut din ce primisera: haine, paturi, etc.
Concluziile le trageti singuri!

--------------------
+
dragoselu
post 3 Jun 2009, 22:14
Post #54

SB-12-UST

From: Sibiu

Marty, esti de coma, frate!!! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
QUOTE(Marty @ 3 Jun 2009, 22:51)
'te dracu' de bolnav psihic ca mi-au sarit mucii pe monitor!!! radmasa.gif

Pina s-o deriva e la x sau pina s-o driverx?

Dragii mei coforumisti, ba dragoselule,

Ma, poate  tata la gladiatoru' tau o fi murit (Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!), da' omu' te-ntreba ce masuri ia fratele lui bun? Adica in afara sa-ti dea tie de veste, ce a facut el ca sa-si aduca pe fratele lui bun, os din osul lui, singe din singele lui, inapoi acasa?
Da' puslamaua de puradel, de ce plua mea nu se duce el dracu' acolo unde pleaca autocarele spre romanica, se suie in ala de Iassi (c-am auzit ca prin moldova se schimbara numele traditionale ale localitatilor in Iassi, Baccao, Galazzo, etc.) sdi zice la sofer "Coae, sa moara scufita rosie, n-am bani nici sa trec strada pe verde, du-ma acasa ca-ti dau bani cind ajungem in Iassi!". Si cind ajunge-n Iassi, ii zice la sofer ca n-are bani, maninca o mama de bataie, ii e invatatura de minte si cu asta basta... pina data viitoare, ca sigur o arde dubios si dupa ce-i trec vinataile se duce pe Spania!
*

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
yonutz84
post 3 Jun 2009, 22:21
Post #55

never stop thinking...

QUOTE(Marty @ 3 Jun 2009, 22:14)
Apropos, ca-mi adusei aminte. Acu' vreo 10 ani, descopera prosteveu un ditamai cazu' social. Erau unii veniti cu alunecarile de primavara (mi se pare ca din Roman), la munca-n bucale. Mama, tata si vreo 4 boraci, pina-n 5 ani. Stateau in cea mai neimaginabila mizerie, morti de foame, rupti in cur, cu sobolani, gindaci si igrasie, intr-o singura camera de camin de nefamilisti. Ba frate, fiind ajunu' Craciunului, s-a-nmuiat inima romanului si a trimis "ajutoare" la prosteve de se umplusera scarile pe doua etaje. Care ce-a avut in plus prin casa: paturi, perne, haine, cozonaci, sarmale, friptura de porc, jucarii, bani, etc. Mai mult decit atit, a sunat unu' in direct si s-a oferit sa-l angajeze pe padre famiglia la el la firma, pa jobul cunoscut, faiantar. Bineinteles ca totul a ajuns la nevoiasi, prosteveu' promitind ca se va-ntoarce peste o anumita perioada de timp. Si trece perioada de timp. Ce credeti? Aceeasi mizerie, aceeasi saracie, aceeasi igrasie/gindaci/sobolani. Otreapa aia de mascul nu s-a dus la munca decit 2 zile, ca "trebuia sa ajunga la 6 acolo si era departe", copiii tot in curu' gol erau, mureau de frig in casa, etc. Intre timp, fiindca ramasesera fara bani, vindusera ce era de vindut din ce primisera: haine, paturi, etc.
Concluziile le trageti singuri!
*

Pai concluzia am tras o de cand am citit primul post! De ce omul nostru sa se chinuie sa faca rost de bani munca milogeala cantat etc. Daca din ultimii bani o berica un webcam un mess si poate un roman cu suflet mare l o duce si pe el acasa mocca. Ca deh ce e la un tir de 15 tone 80 kile? Nu influenteaza consumul..... De ce fratesu sa se chinuie sa faca rost de bani etc etc... paseaza pisica mai departe pozeaza in victima fratesu... caz social.. daca maine nu apare la OTV n o facut nimic! Lenea e mare.... dar mare tare!

--------------------
+
xcss
post 3 Jun 2009, 22:22
Post #56

Born to Be Epic

Iata ca n-a apus vremea topicurilor epocale pe daciaclub... biggrin.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
radian
post 3 Jun 2009, 22:23
Post #57

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Ne educa domn profesor, incet dar sigur...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
klaus
post 3 Jun 2009, 22:25
Post #58

步步

From: Bucuresti

QUOTE(dragoselu @ 3 Jun 2009, 22:32)
Provine dintr-o familie nevoiasa, 3 copii, tata decedat, Buhusi, orasul lor e un oras cu putine posibilitati.
*

Lasand la o parte ca esti mama ranitilor tepuitori si crezi tot ce vrajesc niste smecheri, as observa comparatiile aiurea-n tramvai intre tot felul de personaje de prin carti (chiar daca bazate pe fapte reale) si cu petardatul-obiect al topicului. Totusi Robinson Crusoe nu a naufragiat CA A VRUT, ci de la o furtuna (din cate mi-aduc eu aminte de prin cartile citite demult). Iar Robinson ala a depus eforturi pentru a supravietui.
Revenind la citat, as observa ca agaricul nu are un frate, are doi. Deci 2 frati nu se pot concentra si uni intr-o simtire ca sa-l ajute pe papagalul cel mic? Bun asa.
Apoi, daca ma uit pe afara as observa ca e totusi oarecum vara. Mai poti sa te lipesti ca o lipitoare de un tren cu vagoane de marfa, mai poti sa te urci intr-un tren de pasageri si sa fugi de naº (te da jos la prima, iete fâs, iei urmatorul tren), bagi barbologii din tine la un sofer de autocar/tir (mentionate mai sus) fara nici un fel de rusine (scopul scuza mijloacele in situatie de supravietuire). Poti chiar sa-i promiti marea cu sarea si sa fugi ca un ghertoi cand intri in tara. Mai dai cu smangla la o poseta si apoi te duci direct la gara si-ti iei un bilet de tren pana unde ti-ajung banii, acolo repeti faza...
Mai intri prin fast food-uri si mananci resturile ramase de la "imbubatii" de n-au putut sa manance tot.

Nu dormitul in gara si vorbitul pe net te aduc acasa...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
+
GoGu
post 3 Jun 2009, 22:26
Post #59

Prea de la tara

Daca tot o arde omu' pe webcam, sa prezinte la chatroomu' di poppo l'ultima pellicola "Il grande decalotazione. Ritorno furioso", strange fisele si o rade repede acasa sa nu-i decalibreze aia esapamentu'...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Marty
post 3 Jun 2009, 22:29
Post #60

QUOTE(klaus @ 3 Jun 2009, 23:25)
Mai poti sa te lipesti ca o lipitoare de un tren cu vagoane de marfa, mai poti sa te urci intr-un tren de pasageri si sa fugi de naº (te da jos la prima, iete fâs, iei urmatorul tren)
Ba, tu nu esti sanatos la cap? Daca, Doamne fereste!, il prinde vreun carabinier mai dibac si-l trimite gratis acasa?

Mai intri prin fast food-uri si mananci resturile ramase de la "imbubatii" de n-au putut sa manance tot.
Hai, frate, ma lasi cu d-astea? Cum sa faca el asa ceva? E domn, ce plua lui !?

Nu dormitul in gara si vorbitul pe net te aduc acasa...
*

La pariu? nedumerire.gif

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 23:10
Forum Renault