rulment presiune, huruie
![]() ![]() ![]() |
rulment presiune, huruie
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Al meu rulment huruie de cel puțin vreo 20.000 km...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
deci o sa mai merg asa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
cand ai schimbat ultima data rulmentul de presiune?!? a fost folosit intens?!? eu am avut un crac al furcii rupt, am schimbat furca, si am schimbat si rulmentul, desi mecanicii lu' peste ziceau ca mai merge, avea un huruit cand il plimbam asa, pe deget....
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
burtik4u |
![]()
|
eu cand am schimbat furca am lasat rulmentul
![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
anova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 April 08 From: Iași ![]() |
la masina mea a inceput sa huruie azi si a mai mers cam 10... minute. acum nu mai intra in viteza chiar daca apas ambreiajul. cred ca a crapat placa de presiune.
|
--------------------
Dacia
Nova
GT 1998
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
QUOTE(burtik4u @ 10 Jun 2009, 19:24) si iar ai dat motorul jos, si iar te-ai chinui sa il pui la loc....pentru inca 40 ron cat e un rulment, care oricum trebuia schimbat... nu degeaba se recomanda schimbarea intregului kit de ambreiaj... recunosc, niciodata nu am schimbat tot kitul, insa l-am schimbat pe bucati... si observ ca nu mai merge cum mergea... incepe sa se simta ba un disc ovalizat, ba placa nu mai are aceeasi elasticitate... |
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
burtik4u |
![]()
|
mi-a mai mers o singura zi.. cred ca s-a rupt furca, din noua, dupa doar un an de zile ce am schimbat'o :| urmeaza sa dau motorul jos sa vad ce e acolo
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
florin_PFG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 January 09 ![]() |
eu am avut aceeasi problema numai ka huruia cand era pe liber. Cand apasam ambreiajul nu mai huruia , dar dar dupa vro 3 saptamani sa oprit si nu mai huruie . dar imi intra greu in a viteza a 5 cea sa fie din cauza asta.
|
--------------------
Dacia
Nova
1999
- B 10 PFG
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Incaodata sunt nevoit sa-l citez pe unu' parca Lenin: invatati, invatati, invatati. Sau mai dati un search: intratul greu in 5 = problema de timonerie.
Huruit cu ambreiajul liber, incetat la apasarea pedalei: posibil reglaj defectuos (atinge usor cu pedala libera); mai e posibil sa "falfaie" ghidajul rulmentului pe priza (celebra "trompeta" de tabla), dar asta inseamna si o balta de ulei sub cutie. S-ar parea ca intr-o luna voi dispare de pe lista fericitilor posesori de Nova... Un singur regret am, ca nu pot ajuta pe altii, ca merge la "rabla".... Toate cele bune! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
burtik4u |
![]()
|
sa nu zici ca iti iei logan
![]() ![]() revenind la subiect, era furca de vina la mine.. s-a rupt din nou dupa doar un an... numai bine la toata lumea ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Cu furcile astea e problema mare, parca toate sunt praf, de aia am pus de reno:D
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:15 |