Oglinda mare
![]() ![]() ![]() |
Oglinda mare
dracku |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
9 Diesel
- B-85-GEO B - 85 - GEO --->> RENAULT 9 Diesel argintiu
|
|||
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Conduc de doar 3 saptamani. Am luat masina cu oglinda mare prinsa de cea mica. Intr-adevar se vede perfect tot spatele si partea stanga. Dezavantajul la mine este ca, fiind inalt(1.95m), imi reduce mult vizibilitatea pe partea dreapta fata. Tre' sa ma uit putin pe sub ea la treceri de pietoni, etc.
Am incercat s-o dau jos dar m-am speriat cand am vazut ca defapt nu mai vad mai nimic in spate. Ar tebui sa las canapeaua mai pe spate, dar inca nu sunt obisnuit cu limitele fizice ale masinii daca nu sunt in campul meu vizual, so... |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mie imi vibreaza destul de tare suportul ala, nu stiu de ce, dar am ajuns la performata de a-mi cade oglinda pe jos...Cand imi schimb parbrizul, o fixez pe parbriz, ca la masinile noi... |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
By the way, stie cineva cu ce se poate fixa pe parbriz o oglinda?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
incearca .. cu o banda dublu adeziva (s-ar putea sa tina si sa nu sparga parbrizul
![]() ![]() This post has been edited by gattoman: 27 Aug 2005, 10:49 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
pe la voi prin orase la ce preturi se gasesc aceste oglinzi mari .stiu si eu ca sunt destul de bune si te ajuta f mult mai ales sunt recomandate ptr "unghiul mort"
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
iti dau eu gratis daca o mai gasesc
![]() |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
apropo de fixare pe parbriz. socrul meu mi-a dat masina cu piciorusul de pe suportul oglinzii lipit de parbriz cu poxipol (pentru mai multa stabilitate). el a mers asa cu ea ani de zile si pana in ziua de azi nu a crapat parbrizul din cauza lipiturii (este el crapat prin alte parti si din alte cauze, dar acolo nu).
in alta ordine de idei, as vrea si eu una din asta mare. gasesc in iasi la autocenter sau bras ? (as vrea cat mai plana, sa nu deformeze si eventual si sa se intunece la lumini puternice din spate). |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
In dimineata asta era sa fac si primul accident.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by robert.t: 31 Aug 2005, 08:29 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:10 |