DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Oglinda mare

dracku
post 17 Mar 2005, 14:04
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

io de cand am gasit oglinda mare printr-o cutie prin garaj si am pus-o sa vad cum e, nu am mai dat-o jos. cand mai merg cu masinile de servici (clio, megane) care au oglinzi normale, ma apuca pandaliile. intorc mereu capul. numai de cate ori era sa le pocnesc cand schimb banda. oglinzile astea mari sunt dementiale. am zis ca imi iau una sa o tin in birou si sa o pun pe masina la servici cand mai plec smile.gif)) asta mare de pe dacie m-a salvat de o gramada de ori. merita!!!

--------------------
Renault 9 Diesel - B-85-GEO
B - 85 - GEO --->> RENAULT 9 Diesel argintiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robert.t
post 23 Aug 2005, 09:30
Post #32

Membru incepator

From: Ploiesti

Conduc de doar 3 saptamani. Am luat masina cu oglinda mare prinsa de cea mica. Intr-adevar se vede perfect tot spatele si partea stanga. Dezavantajul la mine este ca, fiind inalt(1.95m), imi reduce mult vizibilitatea pe partea dreapta fata. Tre' sa ma uit putin pe sub ea la treceri de pietoni, etc.
Am incercat s-o dau jos dar m-am speriat cand am vazut ca defapt nu mai vad mai nimic in spate.
Ar tebui sa las canapeaua mai pe spate, dar inca nu sunt obisnuit cu limitele fizice ale masinii daca nu sunt in campul meu vizual, so...

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6 16v - PH-xx-XXX
+
mircea-daniel
post 27 Aug 2005, 00:51
Post #33

Membru cu tubina

From: Banda I

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mie imi vibreaza destul de tare suportul ala, nu stiu de ce, dar am ajuns la performata de a-mi cade oglinda pe jos...Cand imi schimb parbrizul, o fixez pe parbriz, ca la masinile noi...

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
mircea-daniel
post 27 Aug 2005, 00:52
Post #34

Membru cu tubina

From: Banda I

By the way, stie cineva cu ce se poate fixa pe parbriz o oglinda?

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
gattoman
post 27 Aug 2005, 09:40
Post #35

Membru autentic

From: ---

incearca .. cu o banda dublu adeziva (s-ar putea sa tina si sa nu sparga parbrizul blink.gif huh.gif )

This post has been edited by gattoman: 27 Aug 2005, 10:49

--------------------
Tractor U650 16v z - K-MR-589
+
matrafox
post 27 Aug 2005, 20:36
Post #36

Membru autentic

pe la voi prin orase la ce preturi se gasesc aceste oglinzi mari .stiu si eu ca sunt destul de bune si te ajuta f mult mai ales sunt recomandate ptr "unghiul mort"

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
ciprianeduard
post 28 Aug 2005, 16:49
Post #37

Membru agitat

From: PLOIESTI

iti dau eu gratis daca o mai gasesc happy.gif

--------------------
Dacia MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI 2008, 2004 - ......
bertro
post 28 Aug 2005, 17:54
Post #38

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

apropo de fixare pe parbriz. socrul meu mi-a dat masina cu piciorusul de pe suportul oglinzii lipit de parbriz cu poxipol (pentru mai multa stabilitate). el a mers asa cu ea ani de zile si pana in ziua de azi nu a crapat parbrizul din cauza lipiturii (este el crapat prin alte parti si din alte cauze, dar acolo nu).

in alta ordine de idei, as vrea si eu una din asta mare. gasesc in iasi la autocenter sau bras ? (as vrea cat mai plana, sa nu deformeze si eventual si sa se intunece la lumini puternice din spate).

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
robert.t
post 31 Aug 2005, 08:29
Post #39

Membru incepator

From: Ploiesti

In dimineata asta era sa fac si primul accident. excl.gif Din cauza oglinzii MARI. Intram de pe un drum secundar pe un drum principal si faceam stanga. M-am asigurat ca de obicei, si am plecat usor cu a I-a. In momentul ala a trecut milimetric pe langa mine un opel care venea din partea dreapta si intra pe drumul de pe care veneam. wacko.gif Carne am pentru tot anul de la omu' cu opelul. Inca stau si ma gandesc de unde a aparut ca doar m-am asigurat. blink.gif Clar, tre' facut ceva cu oglinda asta. De dat jos, nu o dau ca imi ofera vizibilitate mare in spate si stanga. wub.gif O sa incerc sa o lipesc de tavan si sa arunc porcaria de ceas cu care a venit echipata masina ca oricum e total inutil. Pentru astia inalti ca mine, oglinda MARE creeaza un "unghi mort" foarte mare dreapta fata.

This post has been edited by robert.t: 31 Aug 2005, 08:29

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6 16v - PH-xx-XXX
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 11:10
Forum Renault