Bancnota falsa, ce sa fac cu ea? :D
![]() ![]() ![]() |
Bancnota falsa, ce sa fac cu ea? :D
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pastreaz-o, e rara. Putini fraieri se apuca sa falsifice bancnote de 10 lei.
Dar, ma rog, ce nu face omul cand e criza... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Du-te cu politia la banca
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe drum sa te gandesti cum demonstrezi ca o ai de la banca...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma sigur e falsa sau e d-aia din emisia noua, care arata mult diferit ca si nuante de cele vechi?
Ca asa am crezut si eu cand am vazut prima oara una ca poate-i falsa. Din bancomat sa scoti falsuri zic eu ca-i mai greu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
Asta e, bre?
http://www.gds.ro/Eveniment/2009-05-06/Ala...cnota+de+10+lei This post has been edited by vijelie: 9 Jul 2009, 10:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Doljeni...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
Uncle Google loves them...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Nu am momentan un scaner sa vedeti. Eu zic ca e destul de bine lucrata.
Diferenta dintre cele doua: - este mai decolorata, nu mult, dar se cunoaste diferenta - cum te uiti la fata lu `nea Grigorescu in dreapta scrie 1 Decembrie 2008 in loc de 1 iulie 2005 - iar pe holograma aia transparenta din stanga sunt 3 pensule in loc de 1 bucata O sa o scanez sau pun o poza. E chiar interesanta ""copia"" ![]() P.S. Aia e ![]() This post has been edited by bz_26_zzz: 9 Jul 2009, 10:47 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu ai citit ce am postat noi?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ești oltean la origine?
|
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bre nea bz_26_zzz:
NU E FALSA, e din seria noua de emisiune de la BNR. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Am inteles , sa traiti
![]() Eu scriam in timp ce ai dat tu acel link...mersi de informatie |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' daca te uiti la spatele lu' nea Grigorescu, ce vezi?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tara de rahat ce suntem....
au anuntat la tv ca se emit noi bancnote??? sau macar la radio?? sa stiie tot poporu..... ar trebuii sa ne ducem peste ei sa le facem sesizari ca sunt bancnote false....sa vedem atunci cat sunt de ocupati.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Bine ca inca mai au oamenii ce scoate de la bancomate...!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Jul 2009, 12:10) Ohohoho... Sa vezi ce dea emisiuni au fost, ce linistiri nea dat nenea Vasilescu. Eu le-am vazut pe aproape toate posturile. Insa e adevarat, dupa ce s-a declansat scandalul ca ar fi false au aparut emisiunile Astea noi sunt evident mai ieftin de tiparit, nu mai au tipariri embosate |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
au facut economie si la cerneala de au iesit asa decolorate?
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce i-ati zis ma, trebuia sa-l lasati sa mearga la politie sa se faca de kko
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
E prima bancnota decolorata pe care ai vazut-o?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Voi v-ati gandit cam cat ar costa sa falsifici o bancnota de 10 lei dintr-asta din plastic?
Cred ca falsul valoreaza mai mult decat originalul. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
tocmai acum 1 ora m-am certat cu una la peco ca ea nu primeste bancotele ca sunt false.Da ce ne-am certat ca a sunat la 112 a iesit ditamai circu am creat haos in benzinarie cu idioata
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
ce sa mai cer ca nici acum nu mai plecam de acolo si asa se stransese lumea ca la circ.Falsificator nu mai eram acum
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
daca aveti valuta falsa (sau credeti ca e falsa) mergeti la orice sucursala BCR si schimbati in lei cu incredere!
anul trecut in august un prieten s-a dus la BCR si a scos Euro din cont, el fiind neamt (se uita la fiecare ban/cent) apoi, s-a dus glont la BRD sa schimbe banii in lei (era mai buna paritatea), acolo i-au spus ca una din bancnotele de 50 de Euro e falsa! Socat tipul s-a intors la Bcr si dupa 2 ore de certuri a primit alta bancnota! La BCR nu verifica bancnotele (poate o fi doar la sucursala asta, unde merg si eu aproape zilnic) ia banii si ii arunca direct intr-un sertar! This post has been edited by ciush: 9 Jul 2009, 17:01 |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:31 |