Reader`s Digest.. ce fel de teapa mai e si asta?
![]() ![]() ![]() |
Reader`s Digest.. ce fel de teapa mai e si asta?
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
He..Nu esti singurul...Si mama primea astfel de plicuri saptamanal si de castigat....nimic. Era pe atunci oferta ca poti castiga la alegere un vw bora sau passat. Mama ce bucurie pe noi ca deh suntem pe punctu de a castiga masina buna. Si ghici ce? TEAPA!! A mai si comandat nus stiu ce carte...
Sa chinuit mama sa scape de ei vreo juma' de an. Pan la urma a sunat la ei si a zis sa nu ii ami trimita ca nu are nevoie si ca o deranjeaza si pan al aurma s-au potolit. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...am primit si io cheia si teancu de hartii. Si n-am castigat nimic.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Haideti mai, nu fiti rai. Macar experienta si tot ati castigat
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Ce munca de convingere am facut la maica-mea sa nu cumpere cartea aia de 60RON!!! ...cat mi-a luat sa-i explic ca in plicul ala mai mult discutau de concurs decat de carti...ca sa vezi cat de seriosi sunt! Ce sa mai zic de sansa la un polo, bora sau passat??
Maaaaare vrajeala!!! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pana acum vad ca numai mame au primit.. hmmmmm.. cu mine au dat-o in bara rau de tot...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Si eu am primit de cateva ori. Si le-am rapuns.... in cosul de gunoi. Oricum postarita e foarte suparata pe ei, ca tot trimit numai plicuri mari.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Vin si eu cu o confirmare: si mama a primit ! N-a participat insa...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca ar intra pe fir niste baieti de la militita nationala ar vedea ca e o inselatorie si ca de fapt nu se da nici un premiu... toata practica tine de o strategie de marketing, te bagi in sufletul omului si ii spui ca o sa castige luna de pe cer in portii de cate 400g numai daca o sa comande cartea "noi stim ca tu esti fraier, dar banii tai sunt destepti"...
pai cum sa mearga bine economia acestei tari, daca o gramada se ocupa de "afaceri" din astea, jumate se uita la telenovele, iar restul citesc forumuri pe net ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu fiti rai, Reader Digest e cea mai tare afacere din domeniul asta.
![]() Si va spun asta in deplina cunostinta de cauza. Faptul ca exista multa lume care pune botu la astfel de strategii de marketing, denota o buna cunoastere a pietii. Faptul ca exista si oameni care nu pun botu la astfel de smecherii, denota ca exista totusi si oameni inteligenti in tara asta ![]() Dar asta e valabil in orice domeniu (inclusiv nenorocirea numita expulzarea fatului de gen feminin al parasutei si piticului ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
In SUA e destul de serioasa treaba. Bine la ei si prinde orice
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am primit si eu de la Reader Digest acum 3 ani (daca imi aduc bine aminte); au primit si mama si logodnica mea acum 2 ani.
N-am trimis deoarece nu mai cred in Mos Craciun de mult timp. Chiar nu pot sa inteleg ce e in mintea celor care ne trimit acasa asemenea tampenii. Sau poate pe astia reusesc sa-i inteleg. Sunt multi prosti care pun botul si astfel se imbogatesc astia (cei gen Reader Digest). Dar cum pot sa creada asemenea tampenii foarte multi dintre noi, eeehhhhhhhhh, asta nu mai pot sa inteleg! Sa fie foamea de vina? This post has been edited by f39sor: 18 Jan 2007, 17:23 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Exact! Foamea de bani este de nepotolit.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Daca vrei sa fii bombardat de plicuri si injurat de postas,vre-o 2-3 ani,raspunde la una din scrisori s-au cumpara o carte de la ei.A facut cineva din familie greseala.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
hai sa va inviorez topicul ...
![]() Si in 2010 inca se mai dau tepe de genul asta. A primit o matuse de 70 de ani. Astia cred ca au o baza de date de la casa de pensii ![]() Eu credeam ca REader Digest sunt firma serioasa ![]() This post has been edited by luck33ro: 9 Jul 2010, 11:10 |
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am primit si eu. Au ajuns in cosul de gunoi.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alta pomana la care nu sint invitat ! N-am noroc si pace !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-ai domiciliu stabil, de-aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mi-as face mutatie la ei, da' au sediul in casute postale.
This post has been edited by corbex: 9 Jul 2010, 11:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai tineti minte cartea aia trimisa nesolicitat prin posta care costa vreo 250 000 ROL? Sau erau 2 500 000?
Pe vremea aia asteptam scrisoarea de chemare la catanaie si nu ma duceam la Posta nici daca imi promiteau ca ma asteapta Angelina Jolie acolo. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu Clean.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io cu Valeo.
9 Jul 2010, 12:49: QUOTE(minny @ 18 Jan 2007, 18:12) De exemplu vrei sa stii ceva de Eliade, dar ti se pare prea greu sa il citesti. Iei Reader's Digest, citesti 10 pagini si esti doctor in istoria credintelor. ![]() care ai adresa lui aphophis? This post has been edited by Markos: 9 Jul 2010, 11:49 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Uite asa se nasc doctorii, 10 pagini si pac!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
gicadegeaba@romanianpeople.ro
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Deci au astia niste strategii, a pus taica-meu botu la asa ceva, a luat cateva carti de la ei. Totul s-a terminat cand n-a mai ridicat o carte de la posta, aia au tot trimis scrisori cum ca le-a returnat posta comanda sau ceva de genul, pana la urma a primit o hartiuta de la o firma de recuperare pt. fabuloasa suma de 125 ron. A platit in scarba taica-meu si n-a mai avut de-a face cu asemenea agarici. Oricum, ma enerveaza ca taica-meu pune botu` la tot felul de prostii, bine ca n-am avut bani pierduti in anii `90 la nici un joc piramidal, caritas draci, laci.
Evident ca n-am citit nici o carte luata de la ei. Mi-e si rusine ca scriu aici, dar vorba aia, nu eu am facut greseala sa deschid plicul de la fomistii astia. Auzi EDITURA. Bah ma lasi! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 9 Jul 2010, 14:01) [...] caritas draci, laci. Du-te ia o dusca de aghiazma! ![]() This post has been edited by marksman: 9 Jul 2010, 14:07 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:21 |