CASCO Solenza, pret prima si la ce companie?
![]() ![]() ![]() |
CASCO Solenza, pret prima si la ce companie?
cipoc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|||
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil cam ala era pretul in 2003 ... A mea e trecuta la 6250 pe factura de cumparare ... Valoarea de noua trebuie s-o aiba trecuta in cataloagele lor, nu se calculeaza.
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
cgc64 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 09 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
dacia
sandero laureate
2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pretul "de nou" este trecut in cataloagele de specialitate, in functie de versiune, dotari, an de fabricatie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
ms frumos
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Am avut si eu casco full la generali si plateam 80 ron pe luna. Am renuntat in 2009 de tot la casco dupa 2 ani ca mi se parea mult.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Se mai merita facut casco?Masinile s-au devalorizat mult si cand ma gandesc ca sunt in al saselea an fara daune,ma bate gandul sa renunt...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
casco acopera si actele de vandalism? eu asa stiam,ma insel?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Asigurarea CASCO noi o privim din doua laturi: una sunt banii pe care ii pierdem daca nu am avut vre-un incident, si se cam pierd ceva bani, cealalta ca oricand poti gasi masina lovita sau cine stie il lovesti pe altul sau te loveste unul fara RCA. La cele lovite de unul fara RCA ma refer si la cele inmatriculate prin Italia, Spania, Bulgaria s.a.m.d. la care RCA-ul este deja expirat. Atunci te bucuri ca ai CASCO si de alegerea facuta din timp.
<span class='edit'>5 Mar 2011, 11:29:</span> QUOTE(211CFL @ 4 Mar 2011, 21:59) Functie de punctele pe care le bifezi la incheierea politei CASCO acopera si pe acestea precum si calamitati naturale sau in cazu vopselei deteriorate de pasari etc. Cel mai bine faci o simulare la diverse companii si nu pe CASCO ieftin unde poti lua plasa. This post has been edited by iulian'71: 5 Mar 2011, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Aici are dreptate Iulian.. De aia am si eu Casco... RO nu este DE ca sa aiba toti RCA.
Dupa multe reduceri fara dauna - cred ca 40% ??? -- am ajuns pe la 480 lei noi /an - la fostul Asiban - acum Groupama. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am incheiat FullCasco , cu reducere de daua si client mai vechi si cu ce am eu auxiliar pe masina , 640 lei la Groupama
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 4 Mar 2011, 21:06) M-am calcat pe buzunar ![]() ![]() Platit 538 lei,suma include si echipamentele suplimentare si asigurarea persoanelor din autovehicul.Toooot la Ardaf.... ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
a trecut pastele...ceva prime ?
![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:19 |