inchidere portbagaj nova gt 99
![]() ![]() ![]() |
inchidere portbagaj nova gt 99
zimtelro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 January 09 From: Zimnicea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova
GT
2000
- TR-12-KRY
|
|||
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit si eu...Am stat in jur de vreo 2 ore sa incerc sa-l fac si nu am reusit,dupa care a stat cineva mai experimentat sa-l faca dar tot in zadar iar la urma urmei,tata (fost mecanic de avion) a reusit sa-l faca cu un sandou (un elastic mai rezistent)
Concluzia:pare simplu dar (pentru mine) e complicat,nu stiu unde trebuie sa fie tija aceea mai slaba sau mai stransa in surub. Cred ca un tinichigiu ti l-ar putea face. This post has been edited by accxdru: 12 Jun 2009, 00:57 |
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
mai cauta pe site. am inteles ca unii au schimbat mecanismul de nova cu cel de supernova care e mai fiabil. problema asta cu deschisul portbagajului apare de la uzura agatatorii de pe haion care nu se mai tine bine de cui. si eu am avut pb asta dar am gasit in magazin incuietoarea cu totul de pe hayon. acum nu mai am aceasta problema
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:17 |