Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
![]() ![]() |
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
andreiutzu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
QUOTE(maryus_83 @ 13 Apr 2010, 18:57) Loganul e cam singura masina din cate am condus eu la care parca stai in camion. Cu scaunul reglat in pozitia cea mai joasa se sta bine. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca esti mic..unii mai au si peste 1.80.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mafiotii din Craiova sunt mai odihniti decat cei in Deva ? Mafiotii cu Dacia din Deva sunt ocupati in week-end, se merge in excursie la Turda
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(zanzie @ 13 Apr 2010, 20:52) Da, aici ai dreptate. Insa am un amic cu un Logan 1.4 coaja, la care nu se regleaza scaunu'. M-a rupt picioru' drept de durere dupa un A1 facut in ritm normal. Imi vine foarte ciudat picioru' pe acceleratie. La alt Logan cu care am mai mers, cu scaunul lasat la maxim in jos, n-am avut problema asta. Cel mai frumos era cu rabla din dotare. Pe autostrada dupa ce gaseam pozitia potrivita a pedalei, puteam sa tin picioru' cum ma ducea capu', ca nu se mai misca, era un fel de cruise control. Iar in Cielo nu-mi place altceva la pozitia de condus, volanul pare cam jos, cateodata e pur si simplu enervant, greu imi gasesc o pozitie comoda si in el... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pedala de acc bleaga ma se seca si pe mine la Logan, la un drum de Timisoara schiopatam toata ziua urmatoare de la febra musculara la piciorul drept
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pe mine nu ma doare nimic mai, cine-i de vina ca n-o tii la podea ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
ai dreptate si tu
![]() Cu proxima ocazie o sa verific cum o ai..tare, moale.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu se inlocuia arcul ala cu unul mai rigid pe la Logan-uri? Ca mi s-ar parea normal, cel putin la astea cu care am mers eu. In rest eu nu stiu cum se comporta la stilul de mers al doctorului despre care am tot citit, eu nu prea am incredere de la 120km/h in sus, probabil si datorita pozitiei inalte, am impresia ca atunci cand schimb banda parca trage sa se rastoarne. Nu mai zic ca am mers pe Transfagarasan cu un Logan, si la fel, mi s-a parut ca e barca rau.
Parere probabil subiectiva. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
plange doctoru dupa supernova la tinuta de drum fata de Loganu'..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Esti doar fricos mai Merced, eu am egalat timpul scos cu SN pe una din specialele din raliu Hunedoarei, ce-i drept cu mai multe emotii la viteza mare.
Argoane,ma acuzi ca-i moale ? ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Stiu ca e mai mult senzatie de barca, da' oricum nu e prea placuta. Eu cred ca pasul asta pe care l-ai facut nu e rau, tinand cont de pretul de achizitie al masinii, da' pe viitor te asteptam cu Civic-ul ala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Civicul ma rupea cu consumul si pretul anvelopelor, masina are 10 zile (?) si aproape 2000 km, practic a inghitit deja cam 100 de litri de benzen.
La Logan nu ruliul in sine este problema, ci faptul ca se inclina rapid la schimbarea de directie la viteza mare si trebuie sa te adaptezi, s-o lasi sa se incline intai in liniste ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
ce draq ma baieti voua va trebuie acceleratia sa fie la fel de tare ca la tractor?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Argon o prefera tare
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dr_mKe |
![]()
|
De la ultima resetare de CB
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Atunci ori ai facut mai putin km, ori de ieri pana azi ai consumat 100 de litri.
Si sa nu-mi spui ca ai consum mediu de 5% ... This post has been edited by Shush: 13 Apr 2010, 22:52 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dr_mKe |
![]()
|
Maine se fac 30.000 in bord, am luat-o cu putin peste 28.000. Benzen am consumat cam de 700 de lei. De ieri pana azi am facut cam 120 km.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Shush |
![]()
|
700 lei = putin peste 150 de litri de benzina. Deci eu am avut dreptate
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
dr_mKe |
![]()
|
Mi-s doctor nu contabil mai
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Shush |
![]()
|
E bine atunci, nu de alta, dar se credea dupa ca Loganul consuma mai putin decat limuzina si se supara Argon
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu daca problema cu urerea de picior drept e de la acceleratia moale sau de la pozitia deficitara (poate ambele). Cert e ca pe mine dupa un drum lung de peste 200km ma doare genunchiul drept, devine enervant. Ce am observat eu este ca daca mergi finut, incercand sa pisti doar putin acceleratia sunt sanse mai mari sa te doara. Daca te lasi mai tare in acceleratie durerea apare mai tarziu/e mai mica. Proabil doctroul nu o sa aiba parte de prea multa, dim moment ce e un Loeb wanabee.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Oricum in oras se pare ca am consum mai mic
![]() Las' ca ma duc sa-l ajut la polishat limuzina si-i trece ![]() @ Andy: Petter Solberg wannabe mai, tii cu lupul ? ![]() Pe mine nu ma doare nimic la drum lung, probabil ca-s obisnuit. Depinde si de pozitia la volan, zic eu. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
doctore canta lautarii in masina?
faine difuri.... |
--------------------
.
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Canta decent, las ca-i auzi joi pe viu
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 13 Apr 2010, 23:03) Nu stiu daca problema cu urerea de picior drept e de la acceleratia moale sau de la pozitia deficitara (poate ambele). Cert e ca pe mine dupa un drum lung de peste 200km ma doare genunchiul drept, devine enervant. Ce am observat eu este ca daca mergi finut, incercand sa pisti doar putin acceleratia sunt sanse mai mari sa te doara. Daca te lasi mai tare in acceleratie durerea apare mai tarziu/e mai mica. Proabil doctroul nu o sa aiba parte de prea multa, dim moment ce e un Loeb wanabee. Bafta! Am mai auzit si eu pe multa lume vorbind despre chestia asta cu durerea de picior drept.Eu am facut cu Loganul 1000km intr-o zi acum 2 ani cand am mers in Franta si sincer chiar e comfortabil,nu am avut nici o durere de spate sau genunchi.In schimb in Clio din dotare dupa 2 ore de mers deja ma simt intepenit ![]() ![]() |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, conteaza si masina, evident. Probabil depinde de mai multi factori. Inainte cu SuperNova nu am avut durerea asta la piciorul drept dupa drumuri lungi. Insa acolo imi amintesc ca scaunele erau putin mai joase, imi sprijineam piciorul drept pe tunelul median, era altfel pozitia. Logan e mult mai confortabil la suspensie, mai ales in Romania.
Probabil in Franta ai mers destul de tare, deci cu acceleratia apasata mai mult. Daca ai timp si chef poti incerca la un drum mai lung sa mergi economic/linistit, sa pisti doar putin accelratia, asta va face piciorul sa stea putin incordat mereu, sa nu il lasi sprijinit in acceleratie. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Adica cu 7 cm mai inalt decat mine ! Eu tot ma mir cum incapi in Clio !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Apr 2010, 21:13) Cu proxima ocazie o sa verific cum o ai..tare, moale.. Si în care jurnal de bord ne comunici rezultatul? ![]() This post has been edited by Markos: 14 Apr 2010, 14:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 12:08 |