Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
![]() ![]() |
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
N-am avut rabdare sa le curat de ceara care a curs din usi. Acum sunt curate, exista o solutie de la Ixell tocmai pentru curatat ceara intarita
![]() Care Logan ? Coincidenta de numar, parol ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Parol !
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum merge 16v-u ????
![]() This post has been edited by bossake: 2 Apr 2010, 23:22 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zi mai bine cu cat vinzi rascheta argintie
![]() QUOTE(tr04www @ 2 Apr 2010, 21:43) esti chiar tare.non-euro ala de espero e mai putin poluant ca supernova care e euro 2? daca ai ajuns sa compari a6 cu un sexpero ai o problema grava. spre deosebire de tine ,eu nám toba sparta, asa ca ce ma intere ce norma e ca nu ajunge fumul inauntru ![]() ![]() This post has been edited by argon: 3 Apr 2010, 08:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armã!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
dr_mKe |
![]()
|
Cum merge ? Merge bine, are putini km la bord. Suspensia este la ani lumina fata de SN atat la confort cat din pacate si la stabilitate la viteza mare, sensibila la vant lateral si pompeaza din greu la peste 150 kmh.
Evident am de ucis destui greieri din finisajele stalpilor laterali ![]() Nu-i nou, sh, cum spuneam mai sus, cu 28.600 km la bord. Argoneatza, SN s-a vandut intr-o dupa masa ![]() ![]() This post has been edited by dr_mKe: 3 Apr 2010, 08:27 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu de aia s-a vandut, ci e ca masina lu'John Voight, daca stii despre ce e vorba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
dar cine a zis ca e de vanzare?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Nimeni, ca s-ar vinde prea greu
![]() This post has been edited by dr_mKe: 3 Apr 2010, 08:32 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Normal ca nu o sa o vanda cu banii aia... cine lasa o masina buna pana in 1000 euro?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
acu nu-si mai incape in piele, nici nu ne-am mai intalnit de nustiu cand, ca nu sunt destul de educat cica, si vorbesc urat cu lumea pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Apr 2010, 08:16) zi mai bine cu cat vinzi rascheta argintie ![]() spre deosebire de tine ,eu nám toba sparta, asa ca ce ma intere ce norma e ca nu ajunge fumul inauntru ![]() ![]() argoneata cine are toba sparta mah?dar eu nu stiu de ce imi bat capul cu tine ca tu oricum esti in lumea ta.plina de limuzine aka familia flinstone. ![]() iti ofer 500 euro pe espero sa il duc la remat. This post has been edited by tr04www: 3 Apr 2010, 12:36 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
cdadan |
![]()
|
Vad ca insisti sa ramai fidel cu Dacia. Frumusel Loganul, sa il plimbi cu placere! Acum ai si tu servodirectie, full electric, ABS, AC si spatiu ... adica tot confortul.
![]() Au, am zis ABS, cazanul are asa ceva iar limzina nu? ![]() QUOTE(dr_mKe @ 3 Apr 2010, 08:25) Asa e si Laguna, poti umple un insectar. Zi de motor, ca povestea cu suspensie mai confortabila pe SN nu o cumpar. Mai stabila poate, dar mai confortabila ![]() This post has been edited by cdadan: 3 Apr 2010, 13:17 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
nu mersi de oferta, am zis ca nu e de vanzare, si daca as fi de acord nustiu pe unde scoti camasa ca tre sa lucrezi 3 luni de banii aia, si cu mah sa te adresezi pe la oltenii tai, ca la noi persoanele needucate vorbesc asa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
Vezi ca cei din Alexandria nu sunt olteni. Ce zicea doctorul de educatie?
![]() LE: Argon poate edita fara sa ramana urme? Are drepturi asa de mari? ![]() This post has been edited by cdadan: 3 Apr 2010, 13:55 Attached thumbnail(s) 1939RomaniaRegiuni.JPG ( Size: 111.98k ) Number of downloads: 858 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Sa zic de motor ? Spre Hunedoara a luat 200 pe bord, pompaj la greu, mici corectii din volan absolut necesare non stop.
Pana in 3500 rpm este relativ silentios si domol. Treaba se aspreste serios de la 4500 in sus. Cutia beneficiaza de o timonerie precisa, nu agata la rece in nici o treapta si a 1-a intra usor si la 20 kmh. Evident in cel mai scurt timp va beneficia de ulei sintetic, cel de motor si filtrele fiind deja inlocuite. Franele necesita EBC GreenStuff sau Ferodo Premier. Directia este usor imprecisa in jurul punctului mort, feedback ok as zice. Marele minus sunt suspensiile pentru amatorii de conducere in rimt alert. Cat despre intalnit cu musiu argon, doar de 2 ori ne-am intalnit din initiativa lui si in ambele ocazii la mijloc erau interese materiale ![]() Iar despre lipsa celor 7 ani de acasa pe forum, nu cred ca-s singurul care a remarcat-o ![]() This post has been edited by dr_mKe: 3 Apr 2010, 14:29 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cu 4 arcuri ai rezolvat treaba
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
S-o stapanesti sanatos, nebun ala care ti-a luat SN, sigur nu citeste forumul
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Vecine..de curiozitate cat ai dat pe Loganelul 16v?Misto masina..mai ales motorul.Sa-i faci jurnal de bord cu poze multe
![]() |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(hitman1234 @ 3 Apr 2010, 14:38) De ce nebun? A luat o masina foarte bine ingrijita si intretinuta, care functioneaza excelent. La prima vedere pare ca doctorul "ii da omorul", insa in realitate a folosit-o la paramtrii maximi, atunci cand a avut ocazia, si foarte responsabil in marea majoritate a timpului. Daca a facut praf mai multe randuri de discuri, le-a si inlocuit, nu a tras teapa cumparatorului. Si a avut grija de ea ca de ochii din cap, sa nu mai vorbesc de consumabile de calitate si vanat permanent micile probleme (gen greieri, antifonare etc). |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
stiu ca le si ingrijeste intre forje, domn doctor are simtul umorului si sper ca aprins gluma,dar nush de ce cred ca asa va pati noul proprietar
![]() This post has been edited by hitman1234: 3 Apr 2010, 16:17 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
doctore mare greseala ai facut......cum sa cumperi tu logan......cand in banii de logan intra un sexpero + un set de amortizoare pe gaz + un set de roti de la jermania cu prezoane tot de la jermania......cred ca te-ai stricat de cap
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Partea nasola este ca de acum o sa posteze la sectiunea Logan. Ce pot sa zic, decat ...
Putina decenta musiu Ironick ![]() PS. Sa nu iti sa ii pui si NGK-uri. Sau le-ai luat pe alea de pe dsn inainte sa o vinzi? PS > spre deosebire de matale eu nu dau jos de pe masina diverse cand o vand. Masina s-a dat cu revizia facuta acum 3.000 de km, Mobil1 0w-40 in motor, filtrele schimbate, bujiile NGK la locul lor, 4 bucati Pirelli P4 Cinturato rulate o saptamana This post has been edited by dr_mKe: 3 Apr 2010, 17:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce ulei i-ai pus? daca ii pui ngk-uri sa nu uiti sa ne impartasesti impresiile ca sunt curios cum se comporta.
sa o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu zic sa te intalnesti mai des cu argonel, sa vedem in cate minute ramai fara cauciucuri la jaful romano-frantuzesc
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:07 |