Concursul FLORIOL mi-a devastat casa..., Am cautat de nebun bonul fiscal...
![]() ![]() ![]() |
Concursul FLORIOL mi-a devastat casa..., Am cautat de nebun bonul fiscal...
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista o anume posibilitate ca premiul sa fie o excursie la Viena ! Cu bilet la Bruce Springsteen...
Mai am un coleg ce a castigat o excursie in Africa.... Deci nu e neaparat vrajeala, depinde de firma ! www.poftadeviata.ro |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am nevoie de ajutorul vostru cu o investigatie.... Numarul de pe care a fost sunata sotia in legatura cu acest concurs este: 2159933857 Asa a aparut pe mobil... E ciudat ca nu are 0 in fata - deci pare mai lung decat trebuie. Urmau sa o sune azi dar nu au mai sunat. O fi fost teapa ? Ce parere aveti de acest numar ? Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.reversephonedetective.com/searc...?p=215-993-3857
ciudat ca nu a aparut cu codul tarii in fata. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
ReversePhoneDetective.com FAQ
QUOTE Do your databases cover international phone numbers? No. Our product is for U.S. customers and information only. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
i96nds |
![]()
|
Pare ca si cum ar fi un numar de Romtelecom... doar fara 0 in fata....
Ciudat... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(i96nds @ 12 Jun 2009, 23:40) ... Urmau sa o sune azi dar nu au mai sunat. Păi dacă au văzut pe forum că nu mai ai beletul... ăăă pardon: bonul... (apropos, la chivuțe ai fost?) La ce bun să mai strice un apel tocmai din State? QUOTE O fi fost teapa ? Ce parere aveti de acest numar ? Stefan Noooo. Nu cred c-a fost țeapă... Sau o fi fost? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Te-ai ales cu un divort pana la urma ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
i96nds |
![]()
|
A ramas ca maine sa incerc sa dau de cei ce au organizat concursul - sa vad daca e teapa sau nu...
Cei de la Vodafone nu au stiut sa zica ce e cu acel numar de telefon.... Pe site-ul organizatorilor gasesc doar un fax, nu si telefonul... Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
unicka |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 June 09 ![]() |
Referitor la numarul 2159933857
Astazi imi suna telefonul si vad numarul acesta ciudat. Nu am raspuns pentru ca mi s-a parut suspect si mai ales ca am auzit ca foarte multi au patit-o sa fie pacaliti. Mai trece o perioada, iar suna telefonul, acelasi numar. Si am dat un search pe google si ce vad? Ca mai exista persoane care au fost sunate. Deci sa inteleg ca nu trebuie sa raspund? Dar ce v-au spus mai exact cei care au sunat-o pe sotia dumneavoastra? |
--------------------
dacia logan
2007
2007
- B 456789
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
A fost si nevasta mea sunata ieri pt acelasi concurs.
Treaba e ca noi nu consumam acest produs ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
alinuta1 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 09 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 12 Jun 2009, 23:07) http://www.reversephonedetective.com/searc...?p=215-993-3857 ciudat ca nu a aparut cu codul tarii in fata. QUOTE(canon @ 17 Jun 2009, 14:19) Tocmai am fost si eu sunata de pe acest numar de la HEINEKEN, in legatura cu concertul KRAFTWERK (m-au intrebat daca am fost la acest concert). Eu intr-adevar m-am inscris pe site-ul Heineken, dar si mie mi se pare foarte ciudat acest numar. Am cautat pe net sa localizez acest numar si spune cum ca ar fi din Pennsylvania. Nu stiu daca trebuie sa ne ingrijoram sau nu, insa aveti totusi grija ce informatii furnizati prin telefon. Nu dati datele personale decat daca stiti ca ati participat la concursul respectiv. Uitati-va totusi la acest link: http://www.reversephonedetective.com/searc...?p=215-993-3857 Cine mai are informatii sau alte noutati si pareri sa ne anunte si pe noi. Bafta! |
--------------------
x
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:58 |