Pilon parcare montat de propietarul garajului
![]() ![]() ![]() |
Pilon parcare montat de propietarul garajului
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
super glue in yala...sa vezi ce o sa se agite dimineata cand se grabeste la munca.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
interesant:)
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
- ----
1990
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
mno.....revi cu calm. ALEX, LOGAN ,acum puteti da ca mi-am pus casca pe cap.
Soulraven, cu autoritatiile cum e. ai incercat ceva? sau te complaci in situatie si il lasi pe mos sa isi faca de cap. fa o petitie semnata de mai multi locatari si mergi la primarie.... mai spunene si noua cum ai evoluat ca uite unde ne aduci. imediat ne ridica DICOT-ul pentru instigare la acte de terorism... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
am anuntat politia comunitara, si trebuia sa vina azi cineva, dar ma astept pe luni sa vina....sper sa il sperie putin. oricum dupa cate am inteles, il baga la ocuparea spatiului public abuziv, sau ceva de genu asta
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
- ----
1990
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Nu cred ca vine azi nici cucu! Ar fi bine sa primeasca o amenda mare sa se cam sature de faze de genul asta. De cand se practica asa ceva? O fi el jmecher dar sa plateasca pentru asta.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
soulraven |
![]()
|
sper sa am norocul asta, desi nu cred ca il va pune la punct o amenda. simtul propietatii si complexul de superioritate este mult prea mare
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
- ----
1990
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Eu pana nu aud si cealalta parte implicata nu cred nimic pentru ca si eu sunt in situatia de a nu putea intra in garaj ca-mi parcheaza in fata tot felul de tugulani. Nu sint absurd stiu ca nu sint locuri de parcare si cu mare drag n-as obiecta dar distanta e foarte scurta si nu pot manevra masina. E cam aceeasi distanta ca in poza.
This post has been edited by gamezcdr: 14 Jun 2009, 08:13 |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
soulraven |
![]()
|
ok, dar atatia zeci de ani, s-a putu si nu au fost probleme, ce s-a intamplat asa brusc dintr-o data?a intrat la apa?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
- ----
1990
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Poate a imbatranit saracu si nu mai reuseste sa o introduca! Facetzi cheta si luati-i o pereche de ochelari sau de altceva. Sau probabil cu varsta omul a devenit mai comod si poate a dat si de bani si a zis sa incerce o gluma! Poate merge!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa vezi si altii mai nesimtiti .
Eu stau la casa si am cativa vecini care cred ca tot trotuarul din fata proprietatii e al lor . Nu e vorba de terenul din fata portii care e normal sa nu fie ocupat pt a permite accesul in curte , ci de terenul din fata gardurilor . Spre ex e unul care are gard pe aprox 25-30 m si pretinde ca nimeni sa nu parcheze acolo pt ca e locul lui !!!! ![]() Dobitocul iese si se ia de cei care parcheaza acolo . Nesimtirea in romania nu are limite . This post has been edited by body: 15 Jun 2009, 07:13 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
soulraven |
![]()
|
astia sunt romanii, presupun ca omuletu tau, face si pe desteptul si se considera a tot stiutor
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
- ----
1990
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iti e greu sa iei o tubulara de 10 sau de cat o fi sa-i desfaci dracia? cum el a montat-o , o poate demonta oricine, ca e domeniu public.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(body @ 15 Jun 2009, 08:12) Sa vezi si altii mai nesimtiti . Eu stau la casa si am cativa vecini care cred ca tot trotuarul din fata proprietatii e al lor . Nu e vorba de terenul din fata portii care e normal sa nu fie ocupat pt a permite accesul in curte , ci de terenul din fata gardurilor . Spre ex e unul care are gard pe aprox 25-30 m si pretinde ca nimeni sa nu parcheze acolo pt ca e locul lui !!!! ![]() Dobitocul iese si se ia de cei care parcheaza acolo . Nesimtirea in romania nu are limite . rezolvati-va problemele de genul asta cu politia! d-aia ziceti ca nu functioneaza institutiile statului ... ce iti zice, ca iti da foc la masina? pac, 112. vin baietii si il iau p ala "domnule, asa ati zis, ca ii dati foc la masina la om?". prima oara il lasa in pace, a doua oara avertisment, si pana la urma tot se potoleste |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Pauloo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 December 09 ![]() |
si eu stau la curte si am 10m deschidere la strada din care 3m poarta de garaj,nu am nicio pretentie la cei 7 m liberi ,dar poarta de garaj e ceva tabu pt mine...
asa ca n-am nimic impotriva stalpului ridicat de vecinul tau ,si eu as pune unul daca as putea... ![]() Pentru cei ce-mi blocheaza accesul in curte nu exista de cat o singura solutie ...sa intru usor cu bara fata in prtierele lor si sa-i despagubesc cu RCA... ![]() |
--------------------
Audi
A4
B5
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"sa intru usor cu bara fata in prtierele lor si sa-i despagubesc cu RCA... "
@Pauloo: neaparat sa fie la Carpatica ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ce faci paulo - scormonesti dupa morti?
This post has been edited by aleksanders: 17 Dec 2009, 16:24 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca omu' n-a mai zic daca a rez ceva sau nu....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:18 |