Ghici cine călărește acest Focus RS
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghici cine călărește acest Focus RS
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) GreenPassengerFront.jpg ( Size: 187.35k ) Number of downloads: 624 |
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca era gt-r si video-ul era pe bune il spulbera din prima curba pe focus..totusi 480cp si integrala
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
totusi ma mir ca nu a sarit nimeni sa zica de GTR ca e slab rau daca se tine un focus dupa el
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dar ai, domnule, putina rabdare!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sunteti offtopic,ridicati la cer doar clio si marca reno sau va luati ban
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
o fi fost asta 979730153_83c9faa481.jpg
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Incerc sa pun o poza mai mare poate-si da seama cineva din reflexie ce masina e
![]() L.E.: copiati poza si dati zoom ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 11 Jun 2009, 19:22 Attached File(s) |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
@catalin, ia zi cine a inceput cu atitudinea belicoasa, si cine nu e in stare sa admita ca nu le poti avea pe toate la o masina?
Anyway eu astept sa vad testul, din ce am vazut eu, se pare ca amandoua masinile sunt fortate la limita. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Eu votez pentru noul megane RS care are are in culorile optionale si acel verde infect.
Daca nu e el, poate fi un 370Z din cauza farurilor care sunt destul de ascutite pentru a fi clio rs. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu tind sa cred ca ests vb de Megane 3 RS. Din poza se vede rombul, dar si farurile par sa fie de M3 si nu Clio 3 cu facelift.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Eu zic ca e un Megane RS modelul nou aparut. Nu mai spuneti ca e verde ca nu-i
![]() http://www.sotto.ro/articol/Modele-noi/271...foto-754_0.html This post has been edited by Muratu: 12 Jun 2009, 08:17 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Se vede verde pt ca Focusul e Albastru, iar daca combini galben cu albastri iese verde"
Se pare ca cineva a fost prezent pe la orele de desen, in generala ![]() Serios acum, e verde toata ziua. Si mi-e greu sa cred ca nu e Renault. E posibil sa fie Megane, sincer mi-e lene sa ma uit prea atent in reflexie ca oricum nu ma intereseaza prea mult. Dar eu totusi cred ca e Clio, pentru ca acel verde urat pare sa fie culoarea in care e prezentat asta nou, cu facelift. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Muratu @ 12 Jun 2009, 08:16) Eu zic ca e un Megane RS modelul nou aparut. Nu mai spuneti ca e verde ca nu-i ![]() http://www.sotto.ro/articol/Modele-noi/271...foto-754_0.html ![]() ![]() ![]() Domnule draga, in momentul combinarii culorilor este adevarat ce spui tu. In cazul de fata din pacate nu e vorba de nicio combinatie de culoare. Exemplu edificator: ia un pix albastru si un pix galben si vezi daca apre culoarea verde pe undeva prin zona ![]() This post has been edited by RaduNG: 12 Jun 2009, 09:30 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pot sa....
![]() Ce spui tu este vb de combinatia culorilor dar aici nu se combina nimic, ai doar o reflexie a unei culori in cealalta. |
--------------------
Renault
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
votez pentru clio rs
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Posibil un Symbol stock...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Wolverine |
![]()
|
Eu zic sa se faca un pool, si la sf sa vedem cine a avut dreptate.
|
--------------------
Renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o punem de un premiu....ceva?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io zic ca e un tico
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
@aphophis:
"ar insemna ca revonuckle-ul ala e doar o chestie de marketing. Si ca orice s-ar zice, 300 cp sunt enorm de multi cai pentru puntea fata" Da si nu. Revonkuckle sau cum i-au zis este exact acelasi lucru care exista pe Megane RS (povestea cu pivotul dublu) si care exista si pe Clio RS restilizat, in vaianta Cup sau cu pack Cup... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Eu zic sa se faca un pool"
Ar merge, ca e cald afara. Dar pentru piscine iti trebuie multe aprobari... ![]() On : E Clio III RS. Myth Busted!! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
franksf, inseamna ca implementarea revonucle-ului pe focus rs nu e asa de reusita?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
de la min 1:36 This post has been edited by ArtVandelay: 12 Jun 2009, 17:04 |
--------------------
Ford
focus
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
masina asta arata intr-un mare fel orice ati zice. iar motorul de 2.5 l de provenienta volvo are posibilitati f mari de tuning.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da ..si ca e buna la folosirea de zi cu zi.....
pacat ca e slabuta pe circuit.... sper ca ala sa fie clio...sa fac ce zicea colegu frank sf.... This post has been edited by b76bgaarh: 12 Jun 2009, 17:26 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Wolverine |
![]()
|
Alex greseala mea, dar la ce caldura era afara numai la piscine si bere rece ma gandeam
![]() Eu totusi tind sa cred ca e un M3 RS, parca vazusem ceva poz(n)e si cu unul culoarea verde. Si chiar asa vream dovezi ca e Clio si nu Megane. S-au poate o fi vreun Espace ![]() |
--------------------
Renault
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
daca ala e clio 3 rs (200cp/215nm) atunci focusul mergea la consum, altfel e imposibil sa se tina asa bine de el pe liniile drepte (exemplu finalul)
e diferenta de 103 cp si 225 nm intre masini totusi 2rcnyc3.jpg ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 12 Jun 2009, 17:57 |
--------------------
Ford
focus
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:50 |