Arc sub cutia de viteze, Desprins arc, schimbatorul joaca
![]() ![]() ![]() |
Arc sub cutia de viteze, Desprins arc, schimbatorul joaca
silviu2002 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|||
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(silviu2002 @ 9 Jun 2005, 11:52) Mi s-a desprins arcul de sub cutia de viteze de la capatul dinspre caroserie si atarna sub masina. Scimbatorul de viteze se cam plimba si trebuie atentie marita la schimbat viteza. A mai inlocuit cineva acel arc si daca trebuie atentie speciala la ceva cand se scimba arcul? Am un break din 1999. Schimba arcul daca e rupt daca nu pune-l la loc si strange cu un patent ochiurile astfel incat sa nu mai sara ! simplu ca bunaziua ! |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
90% ca arcul s-a rupt de la indoitura unde se agata de lonjeron. Treaba e simpla, trebuie sa te bagi sub masina cu un patent, sa indoi capatul liber si sa-l agati la locul lui. Probabil ai sa simti ca arcul e putin mai tare dar ai sa te obisnuiesti repede.
Succes! |
--------------------
-
-
-
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' macar ai avut curiozitatea sa te uiti sub masina sa vezi ce si cum ii acolo?
Asta asa de ....curiozitate ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
daca s-a rupt il inlocuiesti cu altul (cateva mii lei), asa cum s-a spus mai sus. daca nu gasesti poti folosi unul de la accelaratie (ajustat putin)
spor la treaba! |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
arcul ala nu e sub cutia de viteze, ci sub schimbator
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
baga-te sub masina si uita-te ce-i acolo
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 20:28 |