Modalitate de achizitionare masina, teapa sau....
![]() ![]() ![]() |
Modalitate de achizitionare masina, teapa sau....
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asta la o prima cautare: http://forum.aa419.org/viewtopic.php?t=274...eb8199106593f11
Nu le prea merge afacerea cu transport masini, au fost nevoiti sa inchida aici: http://www.reserve-auto-transport.eu/contact_us.htm si sa deschida aici: www.carstransports.com This post has been edited by Illusi0n: 11 Jun 2009, 21:04 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
1. De unde-ți știe adresa de mail? Din principiu nu ar trebui să ai încredere în propunerile astea venite de la necunoscuți.
2. De ce și-a dus mașina în Anglia, era evident dinainte că o să aibă dificultăți la mersul pe acolo. 3. Poate n-are legătură, da' am văzut prin Oradea un Pasat cică full options, cu numere provizorii de Bihor, de vînzare la un preț excepțional... numai că avea volanul pe dreapta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La a doua cautare: http://escrow-fraud.com/index.php?page=fraud_data&id=8979
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
I-am dat email, de acolo stie adresa. Anuntul e pe Autovit, masina are volan pe stanga si numere romanesti, din poze arata ok.
Pagina de net a firmei transportatoare pare ok, sau nu vad eu bine: http://whois.domaintools.com/carstransports.com This post has been edited by BAC: 11 Jun 2009, 21:18 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
E fake. Persoana de contact pentru http://carstransports.com/contact_us.htm e Nadia Boletti. Cauta numele pe Google sa vezi ce gasesti. La o cautare rapida am dat peste asta: http://forum.aa419.org/viewtopic.php?t=274...eb8199106593f11
Ca sa nu mai zic ca sare in ochi adresa de email gratuita pentru o mare firma de transport. Metoda prin care te inseala e simpla, "firma" o sa-ti ceara sa platesti banii prin Western Union inainte de livrare. This post has been edited by raqzvan: 11 Jun 2009, 21:24 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
marksman |
![]()
|
BAC, daca linkurile mele nu te-au convins, mergi la pagina lor de contact si uita-te la poza lui Mr. Andrew Smith.
Dup-aia viziteaza si pagina asta: http://www.emmerdale.org/emmerdale/profiles/chris.htm. Du-te jos de tot, si o sa-l revezi pe Mr. Smith, care e un actor destul de bun, pe numele lui adevarat Peter Amory. Si daca tot nu te-ai convins, atunci sa facem o comparatie intre situl ala si alte doua dragi noua: daciaclub.ro si reno.ro, aici: http://www.alexa.com/siteinfo This post has been edited by Illusi0n: 11 Jun 2009, 21:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BAC |
![]()
|
E clar, adresa de email al vanzatorului e goldencrautch@hotmail.com
Multumesc de ajutor. This post has been edited by BAC: 11 Jun 2009, 21:32 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
marksman |
![]()
|
Si cireasa de pe tort (sau mai bine zis bomboana de pe coliva): jos de tot, pe pagina marii firme de transport scrie asa:
QUOTE(site-ul firmei fantoma) Copyright © 2000-2009 All rights reserved Domeniul inregistrat in data de: QUOTE(domaintools.com) ICANN Registrar: ENOM, INC. Created: 2009-03-03 Expires: 2010-03-03 Updated: 2009-03-03 ![]() This post has been edited by Illusi0n: 11 Jun 2009, 21:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BAC |
![]()
|
Cum ai depistat actorul?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tepele de genul asta sunt vechi. De acum 4-5 ani am auzit de asa ceva.
In general se intampla ceva si trebuia sa platesti tu pentru transport (trimitand banii inainte), urmand ca ulterior daca nu iti place masina si o trimiteai inapoi sa iti returneze respectivul banii pe transport sau sa ii scada din pretul in cazul in care iti placea. Bineinteles ca existau persoane care trimiteau bani fascinati de preturile bune, si bineinteles ca nu primeau nici o masina. This post has been edited by adrian.paul: 12 Jun 2009, 13:53 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
BAC |
![]()
|
Tocmai ca nu era vorba de dat un avans, de aia am apelat la ajutorul forumului. Altfel nu as fi deschis acest topic.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact.. Cum isi ia teapa omul cand nu plateste nimic....?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai stati asa, ca nu a ajuns inca la faza cu livrarea.
Aia urma. D-aia metoda e perfida, ca nu se vede din prima. Illusi0n: ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
"Very Important:
If the Vehicle has been shipped that meens that the buyer sign our Contract and the seller payed all the shipping taxes and import,so you are obligated to send us 50% from the total car cost and don't worried for your money because they will be in a safe account." http://carstransports.com/secure_order.htm ultimul alineat nu pot sa nu remarc engleza impecabila. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
lopez23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 09 ![]() |
am primit si eu mailu respectiv BAC ,ce facem cumparam masina sau nu ?apropo tu pt ce masina ai trimis ? eu pt golful de sibiu
|
--------------------
Ferrari Enzo
Ferrari Enzo
fxx 2008
- is-03-bma
|
|
marksman |
![]()
|
Daca citeai topicul mai atent, ai fi vazut ca BAC nu a trimis niciun ban.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
tzeapa 100% ... numai naivii sau cei care au trait pe o insula pustie mai crezi in zilele noastre in asa ceva
|
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca mai sunt destui inca.....
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Vorbesc in general, nu inteleg de ce nu li se aprinde un beculet in cap unor oameni cand miros pomana. Cine mai da pomana in zilele noastre!!!!
Asa a fost si cu Caritas, FNI si toate alea!!! |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
lopez23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 09 ![]() |
apropo scrie mare pe prima pagina la autovit
TOATE mesajele cu masina aflata in Anglia, unde se circula pe stanga deci pretul de vanzare este redus, etc sunt tentative de frauda! NU VA LASATI INSELATI ! |
--------------------
Ferrari Enzo
Ferrari Enzo
fxx 2008
- is-03-bma
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 25 Aug 2009, 15:27) Vorbesc in general, nu inteleg de ce nu li se aprinde un beculet in cap unor oameni cand miros pomana. Cine mai da pomana in zilele noastre!!!! Asa a fost si cu Caritas, FNI si toate alea!!! Si ce daca? Lumea tot s-a dus la Gerald, la Banca populara, sau cum ii zicea... E uimitor cum un miros de pomana anihileaza orice urma de IQ la majoritatea oamenilor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, religie. Omul se naste pomanagiu. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Eu am primit acu' 2 ani un mail prin care eram anuntat ca in urma participarii mele la un concurs pe net(si culmea:Kiar participasem) am castigat un laptop toshiba sattelite.
Nu trebuie sa platesc nimic.Doar sa ii dau adresa la care sa fie livrat laptopul. Ok...ce poate sa faca cu adresa mea?I-am dat adresa pt a vedea unde vrea sa ajunga. EL :- Nu am luat in calcul posibilitatea ca unul dintre castigatori sa fie din-afara Brasovului asa ca va trebui sa suportati taxa de livrare. Eu: Ok o sa platesc dupa ce primesc coletul si verific continutul acestuia. El: Acest lucru nu este posibil deoarece firma de transport cu care lucram cere banii inainte.Acesta este nr de cont la care trebuie sa trimiteti ekivalentul a 20€(nr cont.................) Eu: o atunci poti sa @@@VCVCCXCXXX!@@@@@VVVV si toata familia dumneavostra. Nu a mai trimis nici un mail ulterior. Asa cum au spus si colegii de mai sus...mai devreme sau mai tarziu o sa iti ceara bani pentru livrare. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Si cel mai ciudat e ca astia cu mesajele astea sunt fie in puscarie fie la stana si cand nu dorm in cojoc, trimit porcarii din astea. Eu cunosc doua cazuri: unul e in puscarie, altul e cioban la oi si trimit sms-uri cu castiguri sau cu incarcarea telefonului cu x Euro pt a livra castigul....si sa stiti ca pica destul de multi. Unii poate zic: deh, pierd 20 Euro, dar daca iau leptopul? Sau pierd 5 Euro, dar daca castig o masina? Or sa se gaseasca intotdeauna oameni naivi sau de buna credinta care or sa cada in mainile escrocilor....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Alta dovada de prostie: aia care raspund la mesaje tip fish-ing pt date de pe card si alea de pe telefon de cumpara "desteptii" cartele la altii...
Poti sa reclami asa ceva? Cum pot fi inchisi aia? |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
da...se poate reclama.Dar nu stiu daca kiar se iau masuri.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
ovidiun |
![]()
|
de vreo doua luni primim zilnic cate 2-3 mesaje de genu asta pe adresa de mail de la serv...
|
--------------------
Dacia
berlina
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Si eu primesc mailuri din astea de la Raiffeissen si nu am nici un cont la ei. Le-am trimis mail pe site-ul real si au spus sa nu dau datele ca e phishing si atat. Nu iau nici o masura ca nu ii intereseaza ca cineva ramane fara economiile de o viata....
Iar pe aia cu cartela cam cum sa ii prinzi? De unii am spus ca sunt deja in puscarie pt alte infractiuni. Eu cumpar o cartela din Bucuresti si operez din Rm.VL.....cum ma prinzi? Eventual costa mult... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE Zilele trecute vorbeam cu un prieten in parcare,un coleg de munca de-al lui avea un Alfa Romeo,nu stiu modelul,in 2 usi,din 2007 pe leasing.Vroia una mai mare,sa vanda=nimic,hai sa faca un schimb.Cauta pe net gaseste un Chrysler care vroia schimb,din Ploiesti,vb pe net la telefon,detalii toate cele ramane sa se intinleasca.Si el "fraier" , ala da un Chrysler si ia o Alfaromeo si preia si leasingul,dubios din start,dar...nimic.Se intinlesc prin Ciolpani vede masina,ok,ii place,facem schimb.Ala ii da talon ,2 chei si copie dupa buletin,corespunde cu buletinul,el ii da talonul si o cheie.Domne hai sa nu facem actele ,sa mergem cu masinile cateva zile si daca e ceva sa nu iti placa nu facem schimbul,ok, asa ramane. Ajunge in Buc si nevasta-sa ii zice( abia acum) sa mearga la Politie sa verifice masina.Ajung acolo si ,binenteles, "surpriza", masina este furata de 3 luni din Craiova si numerele apartin unei Dacii.Buletinul fals ,talon fals. -De unde ai masina -Pai uite asa si asa -Unde este masina -Parcata in fata,ce facem acum? -Bagam masina in curte o sigilam si depuneti plangere. Iesi in fata politiei...ia masina... Unde ai parcat-o domne? -Aici,doar nu sunt beat. A disparut! Au fost urmariti si cu a 3-a cheie a plecat cu masina. -Haideti inapoi sa completam plangerea si cu disparitia masinii... Dupa vre-o saptamana il suna politia,a prins Chrysler-ul la un filtru cu numere de SUA si fara acte,normal.Au fost arestati 3 tipi si l-au chemat la indentificare,nu era ala printre ei.A ramas si fara masina si cu 550euro pe luna inca 2 ani...prostia se plateste,cateodata extrem de scump. Sursa: Forumul ComputerGames |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:56 |