probleme cu ceasul de kilometraj, vreau cateva idei
![]() ![]() ![]() |
probleme cu ceasul de kilometraj, vreau cateva idei
cristyans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|||
dyogenes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 502 Joined: 23 August 05 ![]() |
Pai cel mai simplu este sa-l schimbi. Daca nu vrei sa dai un car de bani, ia de la dezmembrari. Eu de curand am luat un bord intreg cu 300 000 lei vechi. Dar parerea mea e ca merita sa vezi ce defect are, avansarea cifrei se face cu un sistem de parghii care se pot bloca (prost unse) sau ai caror dinti se pot uza. Cert e ca se poate repara.
ATENTIE!!!! Sa nu ajunga vaselina sau ulei la discurile vitezometrului!!! Viteyometrul are doua discuri, unul magnetic si unul de aluminiu, la o distanta de 1-2mm, daca intra ulei sau vaselina intre ele nu iti mai merge vitezometrul iar de curatat e destul de migalos. Mai bine atentie. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
cristyans |
![]()
|
stie cineva in iasi,un meserias in domeniu,poate reusesc totusi sa il repar si ies si mai ieftin cu banii,vad ca unu nou in mag e 2mil
This post has been edited by cristyans: 25 Feb 2006, 22:00 |
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cristyans @ 25 Feb 2006, 22:00) stie cineva in iasi,un meserias in domeniu,poate reusesc totusi sa il repar si ies si mai ieftin cu banii,vad ca unu nou in mag e 2mil ce model de dacie ai? am un ceas nou noutz (arata 11km, am inteles ca asa ies din fabrica), e rupta doar sarmulitza care limiteaza acul vitezometrului pe zero din cauza ca l-am agatat de cutia in care-l depozitasem, insa asta nu te deranjeaza cu nimic. Modelul nu are jurnalier, e pt dacii cu anul de fabricatie pana in 86-87 cred. This post has been edited by AC: 26 Feb 2006, 19:53 |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
alinushus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 February 06 ![]() |
E de 180 km\h?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
cristyans |
![]()
|
chiar te rog sa pui si o foto,masina e model 95,dar sa vedem...
|
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
piesa care se defecteaza la acel totalizator este un pinion ce nu se gaseste ca piesa de schimb in magazine.
defapt nu se fabrica si nu este piesa de schimb. de aceea vitezometrele sunt asa scumpe,pt ca cele vechi nu se pot repara din lipsa de piese. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
cristyans |
![]()
|
da ai dpretate,se repara ff greu,si am sa caut unul sh,la un pet rezonabil,poate are cineva din iasi de vanzare......
|
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
cristyans |
![]()
|
pentru moment am rezolvat cu ceasul,s-a putut repara,se pare ca nu era ceva chiar asa de complicat
multumesc celor care au postat aci si m-au ajutat rog administratorul sa stearga acest anunt |
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
[quote=cristyans,25 Mar 2006, 10:11]
pentru moment am rezolvat cu ceasul,s-a putut repara,se pare ca nu era ceva chiar asa de complicat Si eu am, cred, aceeasi problema cu vitezometrul. daca ai putea sa imi spui si mie ce a avut, ti-as fi recunoscator. |
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
cristyans24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 3 May 06 ![]() |
nu am mai postat de mult aci,ceasul a fost reparat de un mosulica,dar a fost reparat asa de bine,incat s-a blocat iar,atat imi fct doar jurnalierul de zi,celalalt nu,si am sa merg iar la el sa il repare pt ca dacie e model 95,si ceas modelul asta nu gasesc la dezmembrari
|
--------------------
dacia
berlina
- is00aaa
|
|
deregetele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 April 06 ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu jurnalier de zi si ala general,sa ma duc in service sa incerc sa-l repar sau la un electrician,care se pricepe k eu am un mecanic dar a zis k nu se baga la asa ceva si nici nu stie pe nimeni.Eu sunt din ct..cine stie poate ma ajuta si pe mine.
|
--------------------
dacie/skoda
1310/octavia tour
- ct-04-cgi/ct-07-hnc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:42 |