nivel vas de expansiune depasit
![]() ![]() ![]() |
nivel vas de expansiune depasit
caesar_80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|||
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
ai completat cumva cand era rece motorul?mai scoate cu o seringa pana la nivelul optim
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
creste acu de apa mai mult decat normal ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
caesar_80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
nu nu am completat.......
mi s-a aprins pe bord becul de temperatura cand am ridicat capota am vazut ca nivelul in vas sta sa dea pe afara |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai gmv mergea?poate e stricat, se incinge motoru.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
caesar_80 |
![]()
|
gmv?
scuze nu stiu ce inseamna........ |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
ventilatoru de la radiator
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
caesar_80 |
![]()
|
eram in mers cand s-a aprins becul......
ventilatorul mergea |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
acul la ce gradatie era?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
imi place ca trebuie sa intream asa cate unpic cate unpic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Daca ventilatoru mergea inseamna ca singura problema ar fi termostatul ca nu mai deschide, Si eu trebuie sa il schimb ca imi deschide mai devreme am inteles ca unu de uzina ar fi 90 lei si cel de inport 24 lei
This post has been edited by Nec: 30 Jan 2010, 15:36 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Schimba termostatul. Era pe aici un topic ce arata cum se face. Mergi in targ in Vitan duminica - nu cred sa fi fost decat vreo 15 sau 20 lei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Zapacitu` |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 7 February 10 ![]() |
Caesar_80 nu este nici cea mai mica problema stai linistit mergi asa k nu are nimic ei ce vor sa mergi cu ala gol cu cat este mai mult in el cu atat este mai bine.
i96nds,ce spune el este cu totul gresit :ad sub masa si ce trimite sa i-ei din Vitan mai bine il scoti de tot decat sa pui din alea ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
2002 confort
- b-67xxx
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
DA...ti-a luat mult timp mai nene sa vii cu sfaturile astea?
Daca ai fi tu in locul lui si te-ar lua un ``destept`` la misto,cum ar fi? caesar_80,probabil ca e termostatul defect,nu mai deschide.Gasesti asa ceva in cazul in care esti din Bucuresti in targ la Vitan,e cam 25-30 de ron la orice taraba.Cel de origine e mai scump,dar doar ptr ca e de origine.Termostatul se gaseste sub o piesa de plastic pe care vine un furtun gros,de la instalatia de racire,cum te uiti spre motor putin in dreapta si in fata masinii.Piesa e prinsa cu 3 suruburi,se desfac cu o cheie de 10 daca-mi amintesc bine.Nu pierzi lichid la schimbare,poate doar cateva zeci de grame,nimic care sa te ingrijoreze.Daca ventilatorul merge si cupleaza,atunci se va rezolva prin schimbarea termostatului. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:48 |