Stand Logan Salon auto Geneva 2005, Dacia intra in saloane
![]() ![]() ![]() |
Stand Logan Salon auto Geneva 2005, Dacia intra in saloane
BX_master |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
|
||
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pare ca occidentalii sunt mai receptivi! Doar romanii dau cu noroi in munca lor!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sony, una este sa te uiti la ea si alta e cind o cumperi.
Vinzarile in UE vor spune tot despre masina. Parerea mea. E ca la piata, "vai domnu ce rosii frumoase aveti, dar seara constati ca n-ai vindut deloc" si atunci aprecierile din timpul zilei sunt egale cu zero. |
--------------------
x
x
- x
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cam tarziu la geneva cu loganelul!eu zic ca poate avea un mic succes cu varianta full options!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@bomica, atunci sa mai asteptam un an si sa ne pronuntam dupa!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Din chestionarul la care am raspuns la standul cu Loganul, am dedus ca in occident se va vinde o versiune de baza "cheala" la un pret de genul 7.000 de euro si apoi va fi o ploaie de optiuni care vor ramine optiuni indiferent de versiune (doua versiuni vor iesi in Elvetia). Versiunile (nu mai stiu cum le zicea) vor tine mai mult de tapieria interioara decit de dotari in plus... Asta am inteles eu din ce ma intrebau acolo...
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
florinc |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca e locul potrivit sa intreb, adica pe un forum dacia, dar la Opel ...ce era?
![]() Multumesc. ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
BX_master |
![]()
|
Nu e nici o problema.
La opel nu am stat mult pentru ca e o marca pe care eu nu o agreez prea mult. Salonul fiind dispus pe doua etaje, masinile germane se gasesc in marea lor majoritate la platforma superioara. La acest nivel Opel are cel mai mare stand ca suprafata. Anul acesta nu era prezentat nici un prototip (din cit am vazut eu). Erau doar modelele deja in fabricatie sau pe cale de a fi comercializate. Am remarcat, expus pe un stand special, un Astra Coupé cu tunning in versiunea lor sportiva. In rest nimic deosebit. Un stand fara atractii noi (prototipuri, show-uri) arata cit de mari sunt problemele actualmente la Opel... Poze si detalii cu coupé-ul lansat la Geneva This post has been edited by BX_master: 6 Mar 2005, 18:04 |
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o intrebare... BX_master, ai discutat cu cei de la standul Dacia ceva desprea forumul nostru? ... ceva de genul "eu stiu despre xxx lucruri de pe acest forum..stici ceva despre el? ce parere aveti?"
Mai am una.... tu ti-ai lua Logan dupa cea ai fost si l-ai vazut? ... te intreb pentru ca tu deja esti "pe lungimea de unda" a celor care traiesc acolo (ma refer la francezi mai ales, dar si la elvetienii dn "zona franceza") si poti gandi exact ca si ei in asemenea situatii.... Cu localnicii ai discutat despre Logan?.... ei si-ar lua? sau ce parere au? ...ecouri probabil ca sunt si acolo dupa salonul auto ..oamenii probabil discuta si acolo |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
BX_master |
![]()
|
Am discutat despre forum, le-am dat lectii, dar nu era decit personal comercial din Elvetia de la o companie specializata in manifestari, deci erau plutasi total. Nu stiau ca exista fan cluburi etc.
Am sugerat sa le dau adresa de internet "al celui mai mare fan club Dacia din Romania", dar au zis ca nu ii intereseaza... ![]() Eu nu mi-as lua Logan din simplul motiv ca la Lyon cu 7.500 de euro iti iei de la licitatii Citroen C5 din 2001 sau 2002 cu kilometraj acceptabil. Totusi am fost surprins absolut in mod placut de saltul calitativ si daca nu as avea optiunea de mai sus as cumpara Logan care e o masina polivalenta si adaptata pentru tineri. Eu in Occident ii vad ca principali cumparatori de Logan mai ales pe tineri care vor o masina noua, cu garantie, sub pretul unui Twingo si cu portbagaj suficient de mare pentru vacante. Localnici interesati erau pe stand si parerile erau admirative in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Totusi francezii si francofonii in general sunt foarte pretentiosi cu calitatea finitiei interioare si Loganul mai are inca progrese de facut la acest capitol (butoane plansa centrala in special). Astept cu interes sa vad daca masina se va vinde conform asteptarilor... |
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
imi cer scuze pentru offtopic, dar am o ruda in franta. te rog, spune-mi cum e cu licitatiile de care vorbesti?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
BX_master |
![]()
|
Am mai vorbit de licitatii pe undeva pe forum.
Deja iti dau adresa celor de la Lyon : http://www.bcae.net/ Astia vind cam 200 de masini (leasinguri, lichidari etc.) la trei zile. Sunt licitatii simbata si miercurea parca. Mai sunt si alte firme de licitatii in Lyon dar mai mici. Masinile au controlul tehnic recent in geam, se pot inspecta vizual, dar nu deschide capota etc ca nu au oameni suficienti sa raspunda la toate cererile vizitatorilor prezenti. Oricum controalele tehnice sunt pe bune si nu prea se ia teapa. Fiecare fima din Lyon vinde o categorie de masini: unii masini noi din leasinguri, altii vechi din mosteniri, altii de lux etc. Trebuie sa ai timp sa treci pe la mai multe licitiatii sa poti compara pina pici si pe o ocazie. Nu ai garantii la masini. Se plateste cash sau cu cec din Franta. La unele se poate recupera TVA daca sunt exportate in Romania (scrie pe fisa de vinzare dinainte la care se poate). Nu recomand asta celor care nu se pricep deloc sau putin la masini. Eu masina mea am luat-o acum trei ani cu 300 de euro, avea 50.000 de km reali la bord si am mai bagat cam 1.500 in intretinere si reparatii facute in Franta la tarifele de aici in cei 60.000 de km parcursi pina acum. Cam asta ar fi. Trebuie bafta un pic, dar daca ai peste 7.000 de euro nu prea risti mare lucru ca gasesti masini bazate si in buna stare la scorul asta deja... |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: Ai vazut cumva, exista conducta de aer cald spre picioarele pasagerilor din spate? Ar fi trebuit sa iasa sub scaunul pasagerului din fata...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si daca aveau duze de spalat farurile ?
ar fi interesant daca am putea vedea si cu ce dotari se vor vinde in occident LGN. Poate ne spun cei care stau prin tari "cu apa calda"(BXmaster,Money,Mil etc)daca au aparut variantele de vanzare ale LGN(dotari). |
--------------------
Toyota
Aygo
- fost posesor de DSN
2006 - masina de servici
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru dotarile din west : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14691 si eventual http://www.dacia-logan.com
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da AL am citit dar eu ma refeream la dotari care se pot modifica(adauga) in timp la cererea clientilor din vest.O data cu apropierea datei de lansare dotarile(optionale sau standard) se pot diversifica.
Poate si noi romanii ar trebui sa intrebam la dealeri despre aceste optionale(aer cald in spate,duze pt. faruri etc). |
--------------------
Toyota
Aygo
- fost posesor de DSN
2006 - masina de servici
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
E frumos ca l-au prezentat, dar oare strainii nu isi zic in gandul lor: ,,ce masina frumoasa, eventual buna au scos aia din tara aia...aaaa...rumaina, inapoiatii aia, bine ca i-a bagat reno in seama ?!?" ?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
AL |
![]()
|
Poze de la BX_master...
P.S. ultima se refera la inzestrarea obligatorie a persoanelor care doresc una dintre aceste masini!!! ![]() Attached thumbnail(s) aston.jpg ( Size: 45.71k ) Number of downloads: 48 bugatti.jpg ( Size: 47.43k ) Number of downloads: 47 c6a.jpg ( Size: 56.76k ) Number of downloads: 32 hondasport.jpg ( Size: 51.29k ) Number of downloads: 31 meganesport.jpg ( Size: 52.18k ) Number of downloads: 51 mercedes.jpg ( Size: 48.35k ) Number of downloads: 27 morgan.jpg ( Size: 48.54k ) Number of downloads: 30 porche.jpg ( Size: 47.36k ) Number of downloads: 49 protirenault.jpg ( Size: 46.81k ) Number of downloads: 28 viper.jpg ( Size: 56.77k ) Number of downloads: 29 protectie_.JPG ( Size: 39.82k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
Leone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 January 05 From: Toronto ![]() |
Deocamdata, ce am constatat io, ca astia din Occident fug cit colo de ideea de a avea taxiuri galbene Logan! Nu se va vinde Logan la culoarea galbena!
|
--------------------
Toyota/Mazda
Corolla/3
- INCANU
2012 Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
|
|
BX_master |
![]()
|
Salut.
Iata si pozele luate de mine la Salonul de la Geneva 2005 pe standul de la Logan. Am pus si o poza cu motorul Wankel de la Mazda care era expus in sectiune pentru ca stiu pe citiva interesati de asa ceva pe forum. Pozele nu sunt de foarte buna calitate (aparat foto analogic prost) si a trebuit sa le si reduc un pic rezolutia ca sa intre pe forum. Cine le vrea mai mari, le am pe la 1,5 mega bucata si le pot trimite on request pe mailul solicitantului. Enjoy! ![]() Stand_Logan_Departe.jpg ( Size: 250.98k ) Number of downloads: 49 Logan_14.jpg ( Size: 255.84k ) Number of downloads: 55 Interes_Pentru_Logan.jpg ( Size: 256.11k ) Number of downloads: 31 Logan_Fisa_Ambiance.jpg ( Size: 209.14k ) Number of downloads: 31 Logan_Fisa_Laureate.jpg ( Size: 217.78k ) Number of downloads: 38 Overview_Salon.jpg ( Size: 243.28k ) Number of downloads: 46 Motor_Wankel_Mazda.jpg ( Size: 244.9k ) Number of downloads: 40 Motor_Logan.jpg ( Size: 180.87k ) Number of downloads: 36 This post has been edited by BX_master: 11 Mar 2005, 22:44 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:28 |