Fluctuatii turatie logan diesel
![]() ![]() ![]() |
Fluctuatii turatie logan diesel
boobybooby23 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|||
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai fi citit acel topic, ai fi vazut ca exista unii care deja au realizat aceasta performanta.
Cum? Cel mai probabil au bagat o surubelnita in gaura de aerisire si l-au batut cu ciocanul sa iasa (cum am facut si eu in prostia mea prima data, doar ca eu am avut noroc). Attached thumbnail(s) index.php2.jpg ( Size: 24.57k ) Number of downloads: 579 index.php.jpg ( Size: 66.14k ) Number of downloads: 660 index_001.php.jpg ( Size: 53.52k ) Number of downloads: 632 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
sergiu_q |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 7 Nov 2009, 17:31) Daca te hotarasti sa o faci... dai un telefon ca ma bag si eu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1435606 ![]() pai daca gasesc maine termostat la un pret normal , saptamana viitoare mergem la mine la scarbici si le rezolvam pe toate la mine in garaj ca e liniste si pace acolo 7 Nov 2009, 22:59: m-am cam speriat dupa ce am vazut pozele din topicul cu curatarea. cum dracu se aduna atata mizerie in teava de aer catre motor. This post has been edited by sergiu_q: 7 Nov 2009, 22:59 |
--------------------
Dacia
Logan 2007 euro 4 ABS
2007
|
|
sergiu_q |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 December 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa inchei povestea asta
![]() am schimbat motorina, am renuntat la fucking Petrom si dupa primul rezervor a inceput sa se diminueze "problema". acum sunt la al doilea rezervor si problema a disparut de tot. pun doar OMV si MOL deacum inainte si sper ca toata problema sa fie doar de la motorina ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2007 euro 4 ABS
2007
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
O să postez aici să nu deschid un thread nou aiurea.
Am luat un Logan 1.6 16v nou de câteva zile și am observat un comportament suspect. De două ori mi s-a întâmplat ca stând la semafor să simt mașina cum tremură (ca și cum s-ar îneca) și, uitându-mă la turometru, să observ cum acesta urcă înapoi la turația de ralanti (600-700 rpm) de undeva de sub linia de 500 rpm. După ce l-am luat am alimentat de la Lukoil, benzinăria de pe bd. Preciziei, cum vii de pe autostrada A1 în București, prima stradă la dreapta. Credeți că e trebuie să mă duc cu ea la dealer să o verifice? |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
sergiu_q |
![]()
|
nu a disparut de tot nici la mine.
am mers mai turat si s-a mai diminuat comportamentul asta. cred ca e de la mers subturat si solutia ar fi curatarea EGR-ului. |
--------------------
Dacia
Logan 2007 euro 4 ABS
2007
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
vlad are benzinos, deci nu are EGR.
@vladk2k: daca zici ca e nou, mergi la garantie. ar fi o idee sa alimentezi din alta parte si sa vezi cum se comporta. |
--------------------
.
.
.
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pff... trebuie sa golesc rezervorul - las' că weekend-ul ăsta merg pe Valea Doftanei la festivalul cașcavelei, și s-o mai duce...
|
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum spuneam si pe alt topic, la mine facea la fel la inceput, dar acum a ajuns sa-mi opreasca motorul uneori. O sa incerc curatarea egr si va tin la curent daca de la asta este, desi nu vad cum ar putea fi atata timp cat face doar la relanti
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot umbli la EGR eu te sfatuiesc sa desfaci si conducta de aluminiu de la admisie, la mine era stratul de funingine depusa pe interiorul ei era de ~4-5 mm grosime
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia oricum o desfaci, ca sa dai jos egr-ul, iar cand o desfaci si vezi ce e pe ea ...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine am putut umbla la EGR, fara a demonta si teava de care zic, cea semnata in poza.
Attached thumbnail(s) 1208266399_motor_1Mini.jpg ( Size: 37.02k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu dai teava jos si nu lucrezi cu motorul rece, sa vezi ce o sa te frigi pe brat de la ea.
Si in al doilea rand, la ce naiba cureti egr-ul daca nu cureti si teava aia? (si asa nu ai cum sa cureti toata admisia) Eu zic sa incerci sa-l cureti, ca nu-i cine stie ce mare scofala si poate iti rezolvi problema ieftin doar cu o ora de munca. Daca iti face in continuare sa nu fie, dupa cum zicea altcineva, actuatorul de debit de carburant din pompa de injectie. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:13 |