Ceasuri bord
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri bord
Johnny91 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
dizl
-
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
O eroare de 3-6% este acceptabila. Mai ales ca o buna parte din ea este cauzata de privirea aruncata în fuga asupra ceasurilor de la bord. Sunt curios cum ai citit tu pe ceas fix 117? De altfel codul rutier ține seama de aceste erori (nu în sensul de "este max 50km/h deci am voie cu 59" )
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Johnny91 |
![]()
|
In primul rand am un fix foarte mare, obisnuiesc sa merg cu 57-59 si taikmeo a luat amenda pentru 61 km/h. E destul de frustrant nu?Legat de viteza stiu pentru ca acul era putin peste liniuta de la 115. Si sa zicem ca ma insel cu acea eroare de 3-4 km/h. Dar si cea cu turometru e doar o "mica"eroare? Ca are o eroare de aprox 500 rpm. Acolo ce imi recomandati.
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Tine apasat butonul din bord (cel folosit pentru resetare sau fixare ora) in timp ce pui contactul, pana cand pe display iti va arata versiune de software. In acel moment acele vor incepe sa se miste. Pe turometru trebuie sa se miste din mie in mie, iar pe vitezometru la 50Km/h, 90, 130, 170 KM/h (nu sunt sigur daca astea sunt reperele pt. vitezometru).
Daca nu se opresc la aceste repere, inseamna ca trebuie sa le calibrezi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
sunt usor de calibrat, dar daca nu sti nu te baga! marja aia de 4-5 km o gasesti pe orice masina, dar in sus, in sensul ca daca tu ai 50 km pe ceas, real sunt 46. cred ca cineva a umblat pe acolo ca singur nu se deregleaza (mai ales daca masina e sh). cauta pe cineva in hunedoara sa te ajute, toata treaba dureaza 10 min maxim.
la fel si la 150 km pe ceas de exemplu, real este undeva in jur de 140 ![]() This post has been edited by alindrgn: 6 Sep 2010, 20:02 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Johnny91 |
![]()
|
O sa incerc chestia cu resetarea si mai departe la o eventuala recalibrare nu stiu daca gasesc pe cineva... Merci oricum. Si daca tot veni vb...am gasit serigrafia de ceasuri logan prestige (alba) si nu stiu cum sa dau bordul jos. E necesar sa il dau tot sau doar "cocoasa" aia din dreptul ceasurilor?
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
scurt pe doi:
te poti descurca si singur de aici, si cu calibrarea. numai sa ai grija sa nu le decalibrezi si mai rau (cum am facut eu prima data). p.s. am si eu o folie de benzina de vanzare, pentru cine e interesat. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Deci e aur ce mi-ai trimis.
Am si eu o intrebare... folia respectiva inca nu ii cumparata. Nu e diferenta la turometru ca la octavia intre benzina si diesel, de ce zici ca e de benzina? si ce culoare e? alba sau neagra? |
--------------------
-
dizl
-
|
|
alindrgn |
![]()
|
salut.
in primul rand imi cer scuze pentru intarziere, dar am fost plecat din localitate si nu am avut acces la internet. folia este cea din poza atasata. diferenta intre benzina si motorina: zona rosie de la turometru la benzina incepe la 6000 rpm si la diesel la 4500 rpm. si din cate stiu, la diesel este un martor de bujii (sau de injectoare mai degraba), care pe serigrafia de benzina nu se gaseste. Attached thumbnail(s) serigrafie.jpg ( Size: 35.6k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Mi-am desfacut bordul conform filmuletului si mi-am pus acele cum ar trebui. erau cu 600 de ture in urma. Acum merg bine. Merci mult pentru ajutor. Se poate inchide, sau poate ii mai foloseste cuiva cu ceasurile decalibrate
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(alindrgn @ 11 Sep 2010, 09:32) salut. in primul rand imi cer scuze pentru intarziere, dar am fost plecat din localitate si nu am avut acces la internet. folia este cea din poza atasata. diferenta intre benzina si motorina: zona rosie de la turometru la benzina incepe la 6000 rpm si la diesel la 4500 rpm. si din cate stiu, la diesel este un martor de bujii (sau de injectoare mai degraba), care pe serigrafia de benzina nu se gaseste. uitate mai atent pe serigrafia asta de ai postat-o si vezi ca este acel martor bujii incandescente si pe cea de benzina...adika cel de linga martorul antidemaraj spre dreapta... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
alindrgn |
![]()
|
posibil. e un martor care difera la serigrafia diesel fata de aia de benzina. am avut 2 in mana (diesel si benzina) si am vazut asta. poate era presiunea la ulei. habar nu am. eu am zis ce credeam eu icon9.gif
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
Johnny91 |
![]()
|
da, difera un singur simbol. se afla sub indicatorul luminilor de ceata
242342281_4378615_700_700.jpg ( Size: 47.46k ) Number of downloads: 261 243100472_620772_700_700.jpg ( Size: 48.52k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:39 |