Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat, Miroase urat in masina?
![]() ![]() |
Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat, Miroase urat in masina?
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
packard |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 June 09 ![]() |
feedback poti gasi aici http://www.pieseacasa.ro/igienizare-climatronic.html
|
--------------------
seat
leon
2003 150hp 4wd Igienizare Climatronic / Aer conditionat auto
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu riscul poluării acestui topic, și sancțiunile de rigoare, voi spune și ce e de făcut pentru a nu se ajunge în situația dezvoltării acelor bacterii...
După folosirea A/C, înainte de a părăsi mașina, opriți aerul condiționat și lăsați doar ventilația pe treapta maximă pentru 2-3 minute. Astfel evaporatorul se va usca. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
packard |
![]() ![]()
|
sugestia e mai mult mit dupa parerea mea. oricum rau nu are cum sa faca si in nici un caz nu te scapa de cele deja existente. in tarile europene aceasta igienizare se face la fiecare revizie
Duminica 2 august sunt in botosani. Posibilitate de deplasare in Suceava, Iasi, Roman si in zonele adiacente. |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
vin si la Craiova !!!! Cine se inscrie? Cei din Craiova care sunteti interesati dati zvon in tara sa strangem oameni cat mai repede!!!! Inscrierea se face fie pe topic fie ep PM Obligatoriu cu date de contact !!!!
|
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Luni 17 August sunt in Baia Mare
Apoi voi pleca spre Craiova via: Cluj, Sibiu. |
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
prin bucuresti nu mai vii?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
packard |
![]() ![]()
|
cel mai probabill voi ajunge joi in bucuresti - cred
![]() |
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ok, ar fi super, ca eu joi noapte plec in concediu.
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]()
|
azi 18 august sunt in Craiova. doritorii sunt rugati sa ma contacteze telefonic pentru ca voi avea access limitat la net
|
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
mai ajungi maine prin bucuresti?
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Am revenit in Bucuresti!
Dupa un traseu care a cuprins: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Orastie, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Cluj, Targu Jiu, Turnu Severin, Craiova si Slatina. Pentru toti cei interesati de acest serviciu, sau de vreo piesa sau consumabila auto, sunt rugati sa trimita un PM cu locatia si cu numarul de telefon pentru a putea fi contactati in prealabil pentru programari. dupa cum vedeti se umbla foarte mult prin tara si nu e respinsa nici o locatie. Dati PM ca sa fiti inclusi |
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
multumesc pentru tot packard. am rezolvat si eu aseara problema dumpf-ului de la aerul conditionat, dupa ce am incercat 3 solutii de spray luate din supermarketuri, al caror efect a tinut intre 0.5 si 2 zile.
packard este foarte profesionist si amabil, nu prea am intalnit oameni ca el in automotive. ![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Se anunta campanie de igienizare la TULCEA. doritorii de pot inscrie cu un PM sau chiar aici pe topic. Pret 125 de ron !
|
--------------------
seat
leon
|
|
aossic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 November 05 ![]() |
Salut.
Care este pretul pentru un SEAT Cordoba 2004, filtru carbon. Stau in Bucuresti, Drumul Taberei, zona parc. (membru forum) |
--------------------
DACIA
SN
- B29ZPN
|
|
Bacu |
![]()
|
se pare ca eu nu am scapat complet de miros, tot se mai simte un dampf dupa ce opresc aerul, mai putin decat inainte de igienizare, dar se simte...
![]() pentru cei cu megane 2, atentie ca pentru igienizare completa trebuie sa aveti un filtru vechi, sau macar rama de la filtrul vechi. eu o sa incerc sa imi schimb filtrul cu unul de carbon si o sa vad ce se intampla dupa aia... This post has been edited by Bacu: 1 Sep 2009, 09:05 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
La ce mai trebuie filtrul vechi? nu se face fara filtru?
|
--------------------
------
------
------
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 1 Sep 2009, 09:03) se pare ca eu nu am scapat complet de miros, tot se mai simte un dampf dupa ce opresc aerul, mai putin decat inainte de igienizare, dar se simte... ![]() pentru cei cu megane 2, atentie ca pentru igienizare completa trebuie sa aveti un filtru vechi, sau macar rama de la filtrul vechi. eu o sa incerc sa imi schimb filtrul cu unul de carbon si o sa vad ce se intampla dupa aia... ceva rezultate dupa schimbarea filtrului? sau tot miroase? |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Bacu |
![]()
|
mie mi-a facut cu filtrul montat, am inteles ca altfel nu se etanseaza bine circuitul si nu se poate face curatarea daca nu am filtrul sau rama lui, montate. inca nu mi-am pus alt filtru, pe asta d-abia l-am schimbat la revizia de 70k km de acum 2 saptamani. sincer, nu prea imi mai vine sa il schimb asa repede, mai ales ca aerul conditionat nu o sa il folosesc prea des in urmatoarele 8-9 luni... plus ca dupa ce schimb filtrul trebuie sa mai platesc inca o data igienizarea, deci deja se strang prea multe cheltuieli...
This post has been edited by Bacu: 2 Sep 2009, 16:51 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Igienizarea se face fara filtru dar la Megane filtrul vine cu tot cu carcasa deci implicit cu capacul de etansare. Pentru cei cu Megane care vor sa faca chestia asta ii rog sa pastreze filtrul vechi pe care il vom decupa si il vom folosi pentru etansare.
@ Bacu - dupa ce schimbi filtrul sau cand faci rost de unul vechi de la un coleg ai al doilea tratament GRATIS pentru a demonstra eficienta lui si celorlalti colegi. tb doar sa ma anunti cand ai un filtru vechi pe care sa il putem strica. La tine igienizarea nu a fost completa datorita faptului ca, cantitatea de substanta a fost prea mica o mare parte fiind filtrata de filtru ![]() astept in continuare eventualele intrebari Pentru a vedea feedback vis a vis de acest serviciu va rog sa accesati www.pieseacasa.ro sectiunea servicii auto |
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
ok, hai ca am dat comanda de filtru de carbon, dupa ce imi vine te sun si stabilim, ok?
merci mult inca o data. |
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]() ![]()
|
In saptamana 7-13 septembrie vom ajunge la Ploiesti. Cel mai probabil Vineri sau Sambata
In saptamana 14-20 septembrie vom ajuge in: Ramicu Valcea, Sibiu, Timisoara, Arad, posibil Cluj si Targu Mures, urmat de Craiova si Slatina. IMPORTANT! Daca filtrul de polen este vechi se recomanda schimbarea lui. Vi-l putem livra si monta la preturi foarte bune ! Cei interesati sunt rugati sa dea un PM cu : oras, nume prenume, numar de telefon. Vor fi contactati cu cel putin 2 zile inainte pentru a stabili toate detaliile. Pretul va fi de 125 de ron de fiecare masina. Exista posibilitatea de a va livra piese si consumabile auto in caz ca aveti nevoie, livrarea fiind gratuita. Va asteptam |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
intra si orasul Targu Jiu pe lista
|
--------------------
seat
leon
|
|
Bacu |
![]()
|
packard s-a tinut de cuvant si mi-a repetat actiunea de curatare. sincer nu m-am intalnit de prea multe ori cu un asemenea mod de multumi clientii. multumesc inca o data packard, cand o sa iti deschizi service-ul auto pe mine o sa ma ai sigur de client.
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
packard |
![]() ![]()
|
@ Bacu
Ma bucur ca esti multumit , Mersi de feedback ! |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]()
|
Urmeaza orasele Brasov si Constanta!
|
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
posibil sa ajung si in Galati
|
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Valabil in continuare si am deschis si service-ul auto
![]() |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
vine caldura - va astept la igienizari
perioada cea mai buna pentru a face aceasta operatiune este a doua jumatate a lunii martie, inceputul lunii aprilie. se recomanda si inlocuirea filtrului de polen si evetual folosirea unuia cu carbon activ |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]()
|
De ajuns vom ajunge ca si anul trecut in toata tara. Pentru a va inscrie pe lista va rog sa dati un mail pe marian.pecheanu@gmail.com care sa contina
in subiect : igienizare si numele orasului din care esti toate datele tale de contact si datele masinii : marca model an de fab Vei fi contactat din timp pentru a stabili data intalnirii |
--------------------
seat
leon
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:53 |