Problema acces frunze, Compartiment motor zona stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Problema acces frunze, Compartiment motor zona stergatoare
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
AdrianSavu
Ce sunt cu firele alea de la diuze ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Are diuze cu leduri...
@gcgeorgescu: incearca la dezmembrari, cauta de la o solenza. Noua este 20-30 deci vezi cum negociezi. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
vreau si eu masca deaia de solenta , posesori de masti sa ne spuna si noua de unde a luato ... cat mai recent
MULTUMESC Pt. INTELEGERE 28.09.2009 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu am luat-o din targul Vitan,prin martie 2009-20 lei.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
si daca tot sunt aici a incercat cineva sa puna filtru de polen la masinile cu ac ? daca da poate ne explica cum putem pune un filtru ... sau sa ne gandim cu toti la o solutie utila
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da... colegul maersk. Mai multe detalii aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am filtru de polen de Solenza/Clio taiat in doua...Intra la fix, singura problema e ca spatiul e destul de stramt, si iti cam trebuie maini de ginecolog.
![]() Inainte am incearcat mai multe tipuri de filtru de hota: de hartie, de "burete"(din acela "atos"), cu carbon etc, dar pin filtru de hota fluzul de aer e mai mic de cat prin cel de polen...E logig din moment ce suprafata filtrulu de polen este mult mai mare. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
DJMaxx |
![]()
|
e buna ideea dar ca la masinile cu ac e mai inghesuit spatiu si cam inaccesibil ... plus ca gura de aerisire are cam alta forma , de fapt e altfel nu e ca la astea fara ac , mascatule tu ai pus filtru?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:22 |