2 mufe
![]() ![]() ![]() |
2 mufe
alex man. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|||
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
fii si tu mai explicit
dacu sunt fireli de deasupra pedalei de frina e simplu: cilindru care aprinde stopurile cand apesi frna |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Conform instalatiei originale a masinii, firele care se ocupa de inchidere se afla in partea stanga a pedalelor ascunse dupa masca de plastic, iar alarma e fix pe centru sub consola centrala.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
alex man. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 09 ![]() |
andu zi-mi si mie daca pot sa o dezactivez,sa-i fac ceva k nu stiu ce are k incepe sa sune singura dupa ce o incui,da mi si mie un sfat...da mi un id, plssss
|
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
- hxw
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Scoate si pune inapoi siguranta,din partea dreapta,prima de sus in jos.Sper ca ai inteles.Cat despre fire nu stiu ce sa zic(nu le vad).Bafta
This post has been edited by B_i_t_z_a: 16 Jun 2009, 13:09 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pentru inițiator: oi fi având probleme, nu zic nu, da' asta nu înseamnă că trebuie să scrii ca pe mess sau sms. Scrie corect și poate-ți va supraviețui topicul. Altfel, pa pa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:56 |