DESENE DE MANA - O.M.
![]() ![]() ![]() |
DESENE DE MANA - O.M.
O.M. |
![]() ![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 16 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
.
bau
. Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experientza !!!
|
|||
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Dacă te reapuci de desenat, ce-ai zice dacă ai face un Logan restilizat, poate le dai idei ăstora de la Dacia? Atît timp cît sînt mici modificări de aspect, n-ar fi chiar așa de dificil de implementat
![]() PS: îmi place SuperNova aia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(adilehanceanu @ 17 Jun 2009, 13:32) Dacă te reapuci de desenat, ce-ai zice dacă ai face un Logan restilizat, poate le dai idei ăstora de la Dacia? Atît timp cît sînt mici modificări de aspect, n-ar fi chiar așa de dificil de implementat ![]() PS: îmi place SuperNova aia ![]() DEDEICATIE L-am desenat pentru mine. Cei de la Pitesti au desenatorii lor ![]() 42) DACIA Logan - 30-12-2006 4220-20tuning2.jpg DACIALogan-1.jpg This post has been edited by O.M.: 17 Jun 2009, 13:23 |
--------------------
.
bau
. Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experientza !!!
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(Mihai 90 @ 17 Jun 2009, 17:31) Salut Mihai, ma bucur sa te vad si pe forumul acesta. Pai tu imi stii aproape toate desenele si de aceea nu ma critici ![]() <<<>>> 17) BMW M3 X Turbo - 6-06-2001; 1720-20tuning2-2.jpg 2005_bmw_m3_manu_0301.jpg Iata jantele folosite de la nr. 1 la nr. 17 IMAG06542.jpg IMAG06552.jpg This post has been edited by O.M.: 17 Jun 2009, 17:41 |
--------------------
.
bau
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
superbe desene!
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
|
--------------------
.
bau
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' ai talent, nu gluma
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 17 Jun 2009, 21:15) Merci! ![]() <<<>>> 19) SEAT Leon Cupra 2,3 Race - Sport - 02-09-2001; 192020tuning1um8.jpg 2005-seat-leon-cupra-r-5.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Liviu @ 17 Jun 2009, 18:13) Scopul acestu topic este exact acelasi cu al celorlalte topicuri de pe toate celelalte forumuri din lumea asta... etc.. faptul ca i-am recomandat omului sa se uite pe un site dupa tutoriale ptr. a invata ce inseamna "perspectiva" si "proportiile" nu inseamna ca l-am jignit... Poate am ceva mai multa experienta in chestia asta.. POATE... poate nu.. dar nu cred ca e undeva interzis sa dai sfaturi... anyway.. mai zic odata... mai lucreaza la perspective si proportii... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
20) MERCEDES BENZ CL - Class Sport Strabe - V
- 09-09-2001 2020-20tuning1-2.jpg 2003mercedesbenzclclass7253-E1.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Dar din ce am inteles acum nu mai desenezi? Oricum sunt misto si astea... mai ales ca sunt facute de mana..
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 18 Jun 2009, 01:05) Dar din ce am inteles acum nu mai desenezi? Oricum sunt misto si astea... mai ales ca sunt facute de mana.. Nu, nu mai desenez de cativa ani ![]() <<<>>> 22) CHRYSLER PT Cruiser Convertible - Topless - 07-11-2001 2220-20tuning1-1.jpg pt_cruiser_convertible_1m1.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
@O.M. : poti trai din asta in Romania? Te intreb fara nici o aluzie sau rautate, pentru ca ai talent, desenele sunt frumoase, sau a ramas doar...pasiune?
|
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(ovidiun @ 18 Jun 2009, 11:20) @O.M. : poti trai din asta in Romania? Te intreb fara nici o aluzie sau rautate, pentru ca ai talent, desenele sunt frumoase, sau a ramas doar...pasiune? ![]() ![]() <<<>>> 23) LAMBORGHINI Murcielago - 25-11-2001; 2320-20tuning1-1.jpg Lamborghini--LAMBMur2.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Felicitarile mele pentru desene! Am avut si eu "o faza" din-asta prin facultate, vazandu-le pe ale tale ma bucur ca m-am lasat, n-avem nici o sansa!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(Garett @ 18 Jun 2009, 12:32) Felicitarile mele pentru desene! Am avut si eu "o faza" din-asta prin facultate, vazandu-le pe ale tale ma bucur ca m-am lasat, n-avem nici o sansa! Nu trebuia sa renunti. ![]() Si eu am vazut desenele altora facute pe calculator, mult mai reusite decat ale mele, dar n-am renuntat la pasiunea mea ![]() ![]() <<<>>> 24) LAMBORGHINI Diablo - 30-12-2001 2420-20tuning1-1.jpg diablo12.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, daca spun ca desenele nu-mi plac e jignitor? Sau ca mi se par incercari nereusite cu perspective si unghiuri lipsite de imaginatie, fara elemente inovatoare si cu folosire inadevcata a luminii (sau mai precis reprezentarea nereusita a umbrelor) si nu vad nimic de laudat la ele (in viata mea nu am laudat ceva doar pentru volumul de munca).
In UPB, langa Secretariatul facultatii Transporturi e un panou cu desene de mana reprezentand diverse masini si un camion, cu forme conceptuale noi si desenate de 100 de ori mai bine ca cele de mai sus. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
O.M... te rog sa-mi spui si mie care este scopul postarilor tale.. vrei doar sa le arati cuiva sau vrei sa fii si criticat/laudat?
Daca vrei doar sa le arati ai nimerit bine.. daca vrei pareri avizate, te rog intra AICI. O sa ai surprize... Pe daciaclub suntem doar soferi... This post has been edited by skija: 18 Jun 2009, 14:34 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(O.M. @ 18 Jun 2009, 11:53) Nu trebuia sa renunti. ![]() Si eu am vazut desenele altora facute pe calculator, mult mai reusite decat ale mele, dar n-am renuntat la pasiunea mea ![]() ![]() Nah, n-aveam "mana" ta! Intre timp descoperisem Autocad-ul & co pentru desene dar dupa facultate m-am angajat si n-am mai avut timp de "creatie". P.S. Frumos Diablo-ul, si originalul si varianta ta Off-topic: Nu cred ca perspectiva sau regulile generale de desen sunt importante aici ci ideea in sine. O.M. a spus clar ca le facea ca si relaxare, nu ca job la Pininfarina! This post has been edited by Garett: 18 Jun 2009, 17:59 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
QUOTE(Garett @ 18 Jun 2009, 18:56) Nah, n-aveam "mana" ta! Intre timp descoperisem Autocad-ul & co pentru desene dar dupa facultate m-am angajat si n-am mai avut timp de "creatie". P.S. Frumos Diablo-ul, si originalul si varianta ta Off-topic: Nu cred ca perspectiva sau regulile generale de desen sunt importante aici ci ideea in sine. O.M. a spus clar ca le facea ca si relaxare, nu ca job la Pininfarina! Merci! ![]() Adevarul este ca intr-o noapte m-au sunat astia doi, Pinin si Farina, m-am intalnit cu ei, imi daduse o functie importanata, eram multumit de cat castigam, dar cand sa ma apuc si mai serios de treaba, a sunat ceasul pentru ca trebuia sa plec la serviciu. Era asa frumos visul... ![]() Eu am spus de la bun inceput ca desenam d placere, dar nu a citit atent toata lumea... ![]() <<<>>> 25) MERCEDES BENZ CL Class - Sport Strabe Racing - 03-02-2002; 2520-20tuning1-1.jpg 2003-Mercedes-Benz-CL55-AMG1.jpg |
--------------------
.
bau
|
|
O.M. |
![]() ![]()
|
|
--------------------
.
bau
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Va rog sa pastrati o atmosfera civilizata pe acest topic. Indiferent care sunt pasiunile cuiva, ele trebuiesc respectate. Dupa cum bine zicea cineva (mesaj sters pentru a nu interfera cu linia topicului) "Nu va place, schimbati canalul!". Orice badaranie va fi pedepsita (in stilul meu subiectiv, caracteristic) cu BAN 3 zile instant.
Liviu |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 07:02 |