Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Jul 2009, 09:38) Io aj paria ca tot ii da o cheie la jumate, sa rupa uleiul. ![]() QUOTE(einstein1984 @ 2 Jul 2009, 09:58) Dupa care da si 3 sprituri Chiar exita persoane care procedeaza asa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.625 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Drivere, tare-mi vine sa cred ca te oftici ca omul e fericit cu masina lui de 2000 de euro si tu nu esti cu masina ta de 12 000 de euro.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai si tu esti fericit cu scuterul tau de 200 de euro.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Jul 2009, 10:06) Drivere, tare-mi vine sa cred ca te oftici ca omul e fericit cu masina lui de 2000 de euro si tu nu esti cu masina ta de 12 000 de euro. Mult te mai duce si pe tine mintea. ![]() ![]() ![]() Cu toata nefericirea mea imensa cu gunoiu asta de Lancer, tot nu mi-as lua Woo de 2000E. De ce? Raspunsurile deja se gasesc partial chiar pe acest topic si totodata o sa mai apara si alte raspunsuri. This post has been edited by driverx: 2 Jul 2009, 09:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
gogosile fara toping de ciocolata nu au gust
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce raspuns ma? Ca duce la atrofierea piciorului stang pe motiv de solicitare inexistenta, anticipare...?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ma mir cum de e argon asa calm si rabdator cu toate criticile astea.
Oricum se vede ca ii place masina si o ingrijeste, mie imi plac oamenii care is ingrijesc masinile. Indiferent ca au o dacie veche sau o masina scumpa. In filmul Transporter 1 inspectorul Tarconi is spunea lui Frank: " I always say, the way a man treats his car is how he treats himself" Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 2 Jul 2009, 10:14) Ce raspuns ma? Ca duce la atrofierea piciorului stang pe motiv de solicitare inexistenta, anticipare...? Tu taci cu Twingo-ul PERFECT la care ii sta stramb parbrizu, rupi scaunu ca sa apesi pe ambreiaj si usa trebuie ridicata ca sa nu se mai loveasca broasca si nu mai auzi motorul de plasticaraia din spate... ![]() This post has been edited by driverx: 2 Jul 2009, 09:18 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca iesti tolomac si nu stii sa pleci di pi luoc...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce ziceți de asta?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Muttley |
![]()
|
Exista si piua, da' tot aici ne place sa ne spurcam.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Muttley @ 2 Jul 2009, 10:22) ... da' tot aici ne place sa ne spurcam. Aha... Deci tu ai mușcat-o și ai clicăit! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Argoane.... ti-am mai spus... esti penibil... si din pacate ... vad ca este cronic...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE 2. Pe chat nu sunt permise discutii tehnice. Pentru orice discutie tehnica exista forumul. Abaterile de la aceasta regula se vor sanctiona cu restrictionarea acces-ului la chat pe o perioada de o saptamana. Abateri repetate atrag restrictionarea definitiva a chat-ului. Astea is discutii tehnice, ne explica argon ce minunatie de limuzina are, si ne reaminteste in aproape fiecare post ca ii mult peste orice Logan, desi de ceva vreme nimeni nu pomeneste nimic despre Logan ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eeee... strugurii is acrii.....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
E scris cu "a" mic, d'aia!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 2 Jul 2009, 09:24) ti-a sarit discul? si eu ti-am mai spus sa canti la alta masa si tot degeaba ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Corect..ai putea este dreptul tau... dar cred ca nu o faci pt. ca ar trebui sa incepi cu fanteziile, visele si aberatiile scrise de tine intai
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Pacat ca in loc sa discutati despre o masina OK luata la pret bun, voi va aratati muschii in discutii de genul "Ba a mea e mai mare!"
Argon vorbeste despre masina lui exact ca vecinul meu care si-a dat Dacia din 74 la remat si si-a luat Logan. Si vecinu' are impresia acum ca are avion si nu poate sa conceapa cum fraierul de pe palier cu el a putut sa dea o caciula de bani pe un Golf nou. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Wow.. Ce topic... Cred ca va intra in istorie
![]() Eu doar vreau sa-ti urez s-o conduci sanatos si fara incidente rutiere, ca aia e cel mai important. Personal imi place foarte mult Espero, dintotdeana mi-am dorit dar n-am avut parte din pacate. imi placea forma de limuzina propriu zina (capota lunga, loc mult in spate si portbagaj propriu zis). Poate de aceea am preferat TDI-ul acesta cand mi-am luat masina pentru ca pastreaza acea linie sobra de limuzina. Din pacate nu prea sunt mare fan diesel si as fi preferat benzina, dar asta a fost sa fie In ceea ce priveste strict masina ta mi se pare o investite foarte buna. Este un motor testat, pe benzina aspirat, cutie manuala nu prea are ce sa strice. E silentios motorul, trage OK, in opinia mea nu prea cred c-o sa-ti faca probleme. Acest aspect cuplat cu lipsa ruginii, interiorul in stare foarte buna si grija care sigur i-o vei acorda face din masina o afacere buna. Ce nu-mi place la ea e interiorul care mi se pare foarte "plasticos", calitate slaba si cam saracios (cam anii 80 asa, parerea mea). De asemenea ar arata mai bine cu niste cauciucuri mai late si poate niste jante dar alese foarte atent sa nu strice linia masinii. In rest... Numai de bine! This post has been edited by Executron: 2 Jul 2009, 13:36 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 2 Jul 2009, 14:31) Pacat ca in loc sa discutati despre o masina OK luata la pret bun, voi va aratati muschii in discutii de genul "Ba a mea e mai mare!" Argon vorbeste despre masina lui exact ca vecinul meu care si-a dat Dacia din 74 la remat si si-a luat Logan. Si vecinu' are impresia acum ca are avion si nu poate sa conceapa cum fraierul de pe palier cu el a putut sa dea o caciula de bani pe un Golf nou. Inainte sa te bagi in discutie... ai citit topicul asta de la un capat la altul... sa vezi cum este prezentata masina de fapt... probabil ca nu... si atunci nu trage concluzii... P.S. mai bine vezi ce este cu patratele de warn.... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
da' rai mai sunteti. A-ti facut praf topicul omului.
La cati bani a dat pe ea , este o masina destul de buna. Nu toti isi permit masini de sute de meleoane sau salarii de sute de euroi. Nu se poate face o comparatie cu Loganul din mai multe considerente pe care le-ati dezbatut mai sus. Felicitari argoane, mai baga si cate o poza. |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
cj98czh, paradoxal dar chiar am citit acest topic de la inceput pana la sfarsit. Altfel nu il identificam pe Argon cu vecinul meu, nea Pandele de la 6.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:10 |