Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 9 Jul 2009, 13:25) Si Loganul? Te desparti de el asa repede? A intervenit vreo defectiune sau de ce? Ca la confort chiar tu ai spus ca nu prea e diferenta intre el si celelalte compacte.... Bafta! dar cine a zis ca ma despart ???.. ![]() ![]() ![]() ....am sa-l donez unei fundatii pentru protejarea urmasilor victimelor din accidentele cu DAEWOO ,....cind o sa-mi soseasca bijuteria,3 MEG de la RENAULT !!! ![]() ![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@romeodr - pai atunci de ce mai cumperi Meganeul? Ca Loganul e fiabil, frumos, confortabil, costuri de intretinere mici, sigur, dotari calumea, de ce nu ramai cu el?
Pe argon l-am inteles de ce a cumparat Espero - dorea masina mare pt plimbari mai lungi, el avand deja un Polo pt oras, dar la tine... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pentru... ca!!! i-l las-a l-a Paris!!,,, il cumpara!? un colectionar,,, excentric,,!!!!
(am incheiat citatul) |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si asa era praf jurnalul asta.... acuma este decedat de tot....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vai, ce rau iti pare...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Jul 2009, 08:23) Oricum eu sunt multumit, la noi nu prea se aduc si cum nu au auzit de ele carcotasii intra in actiune, sa fie ei sanatosi cu petardele Barum, de care a auzit tot prostu'. Pai normal ca nu o prea auzit lumea de ele, ca lumea cand isi cauta cauciucuri nu merge in super/hypermarket, ca astea doar pe acolo le gasesti si asa de bune is ca tot timpul sunt la oferta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ghiciti a cui e limuzina de langa!
indiciu: are jurnal pe forum ![]() Attached thumbnail(s) 09072009189.jpg ( Size: 457.45k ) Number of downloads: 583 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ov?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ihi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Merge si-o bere... dupa ce termina astia de desecat Deva
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
argon ce scrie pe placuta din luneta ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
da
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nextwebmaster |
![]()
|
Bagator de seama :) Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 08 From: Deva ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Jun 2009, 17:46) ar merge, d'aia am intrebat si de a tale, din pacate imi trebuie cu un ET complet diferit de gama Dacia Reno, desi prinderea e tot 4x100.. Foarte tare masina, s-o conduci sanatos, fara evenimente! Jante am vazut ceva SH cum mergi spre Balata, pe partea stanga, depozit de anvelope, aratau binisor, si preturi de gen 550 ron / set, poate gasesti ceva sa se potriveasca ... ![]() This post has been edited by nextwebmaster: 9 Jul 2009, 15:48 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
argon |
![]()
|
mersi, stiu unde zici, o sa ma uit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(romeodr @ 9 Jul 2009, 12:46) ....si eu faceam.... ![]() ![]() ..povestea acestui ,,cotet,, coreean ,cu norme de siguranta zero (vezi Tico,moartea pe roti ,Aveo 1 si 1/2 stele NCAP,Cielo din care nu a scapat nimeni )...va continua la nesfirsit ..omul are ,,pile,, ... ![]() ![]() ![]() ![]() .....vai ce ma rid.... ![]() Cand iti iei o masina cu 80 de milioane, rareori o cumperi cu banii in mana, tot faci un credit, si o cumperi pentru ca ai nevoie de ea si nu ti-ai permis altceva mai bun. Si daca nu ti-ai permis altceva mai bun, inseamna ca te doare inclusiv de consumul de benzina al respectivei masini si eventualele reparatii iti zdruncina serios bugetul. Nici eu nu pot sa zic ca ma dau banii afara din casa, si pot sa zic ca grija mai mare referitor la masini e sa am bani sa le pun benzina si sa le tin intr-o stare tehnica corespunzatoare, de cate stele au la euroNcap sincer ma doare undeva, cand am sa mai evoluez financiar poate ma va interesa si aspectul asta. Momentan, cand plec la drum cu o masina, ma intereseaza sa aiba benzina in rezervor, sa aiba cauciucurile bune si umflate si sa fie intr-o stare tehnica ok. Daca are sau nu airbag-uri, centuri cu pretensionare, ma doare undeva, mai degraba ma intereseaza abs-ul, dar nici fara el nu mi-ar fi rusine. |
--------------------
.
.
.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Limuzina de langa Geta?
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si o sa vezi si bebelusul dolofan langa limuzina!
|
--------------------
a
b
c
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
domnu Bulan, sa traiti, va spune ceva noul meu avatar? neaparat sa o chemi si pe madam Bulan sa vada, sarumana, salutari in Ferentari!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Ne place si avatarul si limuzina!Sa le stapanesti sanatos!!Sa ne vedem cu bine!!!
Cu stima familia bulan. |
--------------------
a
b
c
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Misto limuzina WOO, este cea mai tare, nu se compara cu VW.
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
bulan |
![]()
|
Cum sa aibe probleme daca locuieste in up town Deva?Bine nici eu nu am probleme mari in down town pentru ca azi Ferentari este safe.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Deci Jetta aia e superba din antena pan la ultimul fir de praf
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mersi mersi, da' vezi ca n-are antena
![]() praful ala defapt e noroi de sarmizegetusa regia si ca veni vorba de deva, permiteti sa raportez (din arad), n-a plouat chiar asa cum zic astia la tv, doar vre-o 2-3 copaci rupti si niscaiva (mai multe) fulgere hai noapte buna ca ma bag la somnic, fac full report peste 2 saptamani cand ma intorc ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:03 |