RECLAME PESTE RECLAME, In toate partile forumului
![]() ![]() ![]() |
RECLAME PESTE RECLAME, In toate partile forumului
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ar trebui sa primeasca Warn ca citeaza insistent acelasi lucru si nu are nici profilul completat
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu trimite nimeni report?
This post has been edited by Lostboy: 19 Jun 2009, 12:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
botonuuuuuuu!!!!!!!!!!!!........unde e botonuuuuu!!!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Na! p_report.gif
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea masina are doar un rezervor, da' nu-i bai ca din "bun simt si responsabilitate" nu alimentez de la Petrom...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ai mai sus rompetrol.
Pot sa primesc si eu o reclama in avatar?In afara de dacia.. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pai ai deja ceva cu un membru... Sau aia nu e reclama?!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 19 Jun 2009, 10:33) Dacă ai o versiune mai veche de Firefox pe care ai ”apucat” să instalezi Addblock , va funcționa fără nicio problemă. Dacă încerci acum o instalare ”fresh” o să ai surpriza să nu poți instala suplimentul. Sau, mai este posibilitatea de a instala Addblock plus - ăsta e funcțional, numai că nu-mi place. ![]() Ups ... ![]() Acum m-am uitat si am Adblock Plus ... dar functioneaza foarte bine ! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Muol?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Schimbati va rog cuvantul "trend" ca poate nu inteleg toti userii
![]() Macar au mai imbunatatit calitatea benzinei? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Arhimede |
![]()
|
Au gagl.Care este.Se descurca tot cetateanu'.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Ov @ 19 Jun 2009, 10:25) 'las asa, foarte bine, poate ne mai maresc si noua salariile ca nu ne-au mai dat nimic in plus de vre-o 2 ani ![]() Stii cum e, daca nu-ti convine pleci. QUOTE(parpanel @ 19 Jun 2009, 13:41) Schimbati va rog cuvantul "trend" ca poate nu inteleg toti userii ![]() Macar au mai imbunatatit calitatea benzinei? ![]() Da, ai nevoie de 2 rezervoare: pe unul ti-l umplu cu benzina si pe celalalt cu apa, ca sa numai faca ei amestecul la pompa. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Si ce daca nu am 2 rezervoare ... sun un prieten sa vina cu bidoane maxim si se rezolva carburant moca sa fie ca spatiu de depozitare Slava Domnului ...
19 Jun 2009, 14:53: Si ce daca nu am 2 rezervoare ... sun un prieten sa vina cu bidoane maxim si se rezolva carburant moca sa fie ca spatiu de depozitare Slava Domnului ... This post has been edited by bolidu: 19 Jun 2009, 13:53 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Asa baieti...
Mai era asa pe un forum, se tot plangeau unii de reclame... Si s-o simtit administratia si le-o pus fete dezbracate in loc de reclame, sa aiba si ei la ce-si clati ochiul. Da' o deviat destul de rapid forumu' ca au inceput sa se certe care din fatucile alea ii mai frumoasa. Asa ca din nou, administratia s-a simtit, si le-a pus reclame. Ei inca se cearta care fata e mai frumoasa. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 19 Jun 2009, 15:31) Mai era asa pe un forum, se tot plangeau unii de reclame... Si s-o simtit administratia si le-o pus fete dezbracate in loc de reclame, sa aiba si ei la ce-si clati ochiul. Pai ar fi cazu' sa trecem la pasu' 2, parerea mea. This post has been edited by Marty: 20 Jun 2009, 08:14 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
O fi rezervorul moka, dar femeile nu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
bun venit in lumea in care imaginea conteaza
![]() PS: pe alte forumuri membri au dreptul sa puna la semnatura "reclame"....si anunturi.... un exemplu banal....am intrat pe forumul motociclistilor si am dat click la intamplare pe o sectiune si un topic.... http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=374774 daca nu v-ati dat seama.....semnatura e sub linia punctata ![]() PPS: mai pun unul ![]() http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=122649 This post has been edited by Tince1290: 21 Jun 2009, 21:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 21 Jun 2009, 22:16) Imi place ideea, dar precis se va ajunge pe DC la acuzatii de genul : "postezi ca sa-ti faci reclama" .... deja au dat-o .....in userul reclama .....parca nu s-au inscris pe forumul DACIA . Invidiosi pe succesul meu, succesul lui logan diesel. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chestia aia ii o tampenie, pai mai mult de juma de pagina ar fi numa prostiile alea, cum ii si pe celalt forum de golane, colorat de zici ca ii facut de copii de gradinita.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
hai ca a mai aparut una....la renault.....asta e de tip popup....si e mai colorata
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
zgura ma-tii 10 ani de grupu reno! Minca-v-ar falimentu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:46 |